- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trapi007
tag
válasz sid.:Rc211v #13749 üzenetére
Pl: sokan használják azt a nevet???, de ezt ennyiből nem lehet megmondani.
Kérd meg, hogy vegyen föl Ő téged. Vagy kérd el a profijának az url címét, böngészőben bejelentkezel ide: http://steamcommunity.com/ majd megnyitod az url-t és már be is tudod jelölni barátnak.
Steam:G@-Bika NFSW:GABIKA
-
adam0010
csendes tag
Tiszteletem.
Segítséget szeretnék kérni , remélem ön tud segíteni.
Volna egy Counter Strike sorce ,ami eddig minden gépemen futott.
Most vettem egy új laptopot , amin win 10 van, feltelepítem ,de megnyitás után nem történik semmi.Eszközkelelőben írja ,hogy fut a játék mégsem történik semmi.
Próbáltam be átállítani pár dolgot, futtatás rendszergazdaként, illetve futtatás win7 kompatibilitási módban.
Valami ötlet?
Előre is köszönöm válaszát.
Telefon: +36306983977 e-mail : adam001010@gmail.com
-
Steven
addikt
kéne help beszart a winem (megvett)... javítottam a telepítővel mert nem akartam tökölni programok újra húzásával , DE azóta van egy érdekes dolog és csak CS nél , ha játszom vele nem lehet kilépni se alt tabozni se semmi... ha kilépek fekete képernyő... gép nem fagy ki csak az asztal nem jön vissza ... na erre mondjatok valami megoldást...
már újra raktam a steamet is azt sem segített... Dx re gondolok még hogy win 10 alatt fel kéne rakni dx9 et vagy nemtom...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Steven
addikt
megoldottam ... találtam egy ms forumot ott írták hogy a felbontás miatt szarik be el állítottam a felbontást majd vissza és megjavult fingom nincs mitől
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
ludi85
tag
Sziasztok,
Asszonnyal szerettem volna multiban játszani CS-t. Szoval neki is megvettem a source-t a hétvégén. Viszont mikor szervert csinálunk, nem látjuk egymást a hálon. Ja igen, és az asszonynak MacBook-ja van (sierra mac os) nekem meg win 10. Be lehetne ugy allitani, hogy müködjön a dolog?
Elöre is köszi.Mindenhol jó fiatalon, Kivéve a ravatalon!
-
nagyúr
Senki nem játszik már magyar szervereken?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
SunyaMacs
aktív tag
Sajnos úgy néz ki, hogy ennek a játéknak a magyar közössége kihalt. Egy éve még a magyar szervereken voltak, akik aktívan játszottak, azóta már csak a botok játszanak rajtuk. Kár érte, mert a CS:GO előtt elég sokat játszottam vele (nem vitte akkor a gépem jól ) és nagyon szerettem.
-
Skyhunter
őstag
CS : Go ba is írtam, hátha tud valaki segíteni...
Idézem saját magamat a másik fórumból :"Sziasztok!
Hétvégén LAN-party lesz nálam, és egyebek mellett CS : GO -val is akarunk játszani.
A kérdés az, hogy régebbi "Source"-os pályák elindulnak a GO-ban? Nézegetem ezt a steames felületet, de nem értem, a steam műhely szerver "jóváhagyása" vagy micsoda kell hozzá?előre is thx
üdv" -
SunyaMacs
aktív tag
válasz Skyhunter #13765 üzenetére
Nem fog elindulni a map, ha a bsp fájlokat direktben átrakod a GO maps mappájába, mert nem lesz jó a bsp fájl verziója, és a GO-ból amúgy is ki lett szedve a legtöbb HL2/CSS asset (textúra/hang/stb.), amit a CSS használ. Viszonyt a workshopban van pár port, viszont kérdéses hogy ezek a mapok mennyire jól lettek portolva, lehet próbálgatni őket.
-
Zsombe
senior tag
válasz ZooLee19.. #13767 üzenetére
Sajnos elmúlt években tényleg szinte 0 az aktivitás. Pedig én is szívesen játszanék.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
Tibiajax
nagyúr
én tolom, most is..
egy dologra viszont nem bírok rájönni. 300fps-re van korlátozva a game, hiába tudnék többet jóval, ennyit rajzol ki.
ha a konzol-ba beírom a max_fps 0 -parancsot, unlimited lesz egyből az fps szépen. de ha kilépek és ujraindítom a gamét, elfelejti és nem jegyzi megnincs erre valami ötlet, hová és mit kellene beírni, hogy megjegyezze az unlimited fps-t??
kikapcsoltam már a vsync-et is mindenhol. -
MaciG
addikt
Üdv!
1.6 os patch et honnan lehetne beszerezni a játékhoz? Ami nekem van az nem működik :( és az a baj, hogy az alap verzióhoz alig van működ map.
Illetve mitől függ a látótávolság a játékban?
Páran szoktunk haverok nosztalgiázni klasszikus lan ba, és hiába ugyanazok a grafikai beállítások, nem egyforma a látótávolság.BANZAII
-
MaciG
addikt
Bocsánat, kicsúsztam a módosítási időből.
1.6 egyébként tartalmaz valami lényeges játékmeneti változásokat, vagy javít ki valami lényeges bug-ot? Úgy értem, hogy mi amatőrök vagyunk, szóval lehet mi észre se vennénk hogy nem az alap van fent.BANZAII
-
energiezolee
aktív tag
Sziasztok!
Látom már nem nagyon pörög a fórum, de hátha olvassa egy hozzáértő...
Már vagy 10 éve nem működik a szinkron, amit én nagyon szerettem, esetleg valaki nem tudja hogyan lehet beletenni a legújabb css-ba? A játékban a mappák és fájlok szerkezete teljesen megváltozott sajnos.Köszi szépen előre is, ha valaki tud segíteni!
Üdv : Energie Zolee
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest