Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lootolok

    tag

    Én nemrég óta vagyok TH10, kb. 3-4 hete. Hőesim 22/21-esek, és minden héten indítok egyet, nincs megállás.
    Army campokat húztam fel mindenek előtt, meg a spell factoryt, infernot le se raktam, mert amíg nincs támadó erő, addig csak túl erős ellenfelet dobna CW-n. Mostanra ért be, hogy jöhet ELSŐ inferno, mert már a golemem maxos.
    CW-n már így azért el lehet érni TH10 ellen a 2 csillagot is, ha nem hardcore a falu. Hardcore TH10 ellen kell az összes maxos egység, és spell, ami még vagy 2 hónap, mire a laborban lefut (Pekka LV5-re, Wizik, fagyi spell).
    Falaimból csak az új 25db, amit a frissítés óta hoztak be, azok nem LV10-esek, de már csak 20db van hátra, a többi mind LV10, és leraktam mutatóba azért 5-6db LV11-et is, csak a mihez tartás végett :)
    Deffet semmit nem fejlesztettem még, pont a CW erősség számítás miatt.
    Eddig működött a dolog.

    Lootolni pedig fel kell menni masterba (nekem a master2 jött be hosszú távon), már TH9-el is ott voltam. 240-es sereg már elég ahhoz, hogy gyakorlatilag bármilyen TH9-től lehessen lootolni, sima dagi-barbi-archer-goblin loot sereggel, ami a 90%-os elhozható loot mellett is elegendő. Ahogy erősödnek a troopok, úgy lehet egyre durvább falukból is elhozni nyersanyagot. Amúgy meg a master vaskosabb loot bonusza miatt az időnként bedobott TH-k leütése is jelentős bevételt hoz.

    Felesleges bohóckodni Silverben, meg Goldban, az TH6-TH7-TH8-ra jó max. Nem véletlenül vannak a magasabb ligák, hogy erős faluval a bónusz mellé elegendő legyen kevesebb nyersanyagot elhozni ahhoz, hogy nagy legyen az öröm :)

Új hozzászólás Aktív témák