Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Sziasztok.
Szerintrtetek egy HD 4670 és Bull pároshoz mi a legjobb driver?
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
DrJános
aktív tag
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni.
Most raktam össze egy gépet ismerősömnek és olyan problémám van, hogy nincs aero felület.
Felraktam a Wint minden frissítést letöltöttem és telepítettem (köztük az SP1-et is). Felraktam az 14.4-es Catalyst és nincs aero.Ugyebár míg nem rakom fel a Drivert addig nincs aro, ezt már tapasztaltam saját gépemnél is. De itt most nem tudom, hogy mi okozhatja, a driver vagy esetleg a frissítések? Ha a driver akkor mit ajánlotok egy R7 265-ös kártyához?
-
DrJános
aktív tag
válasz F_Zolee #28366 üzenetére
Felsorolni felsorolja rá is tudok kattintani, csak épp nem aktiválódik.
És marad az ami addig szokott lenni amíg fel nem rakom a videó kari driverjét.Egyébként maga a Win is észleli, hogy nem aktív az aero, ki is dobja a hibaelhárítást, csak éppen az mindent jónak talál.
-
DrJános
aktív tag
válasz F_Zolee #28372 üzenetére
Alaplapival kezdtem, ez után jött a frissítés és ez után a Cata. De már próbáltam másik verziót is, úgy sem volt jó. Én ezt nem értem. Sosem volt még gondom az aeroval. Jó mondjuk az igaz, hogy 4670-van az én gépemben, de akkor is.
Már Win re installon gondolkodom.
Amúgy köszi a segítséget.
-
DrJános
aktív tag
Sziasztok. A segítségetekre lenne szükségem.
A problémám a következő , az új gépnél istenért nem akar normálisan működni valami W7 rendszernél nincs Aero és szerintem az ablakok is elég darabosan haladnak mikor mozgatom őket.
A10 7800 APU
Asrock FM2A88M Extreme4+ lap
És mint írtam Win7 rendszer.Újra fogom rakni a rendszert. Van valami telepítési sorrend amit nem árt betartani, hogy jó legyen/ melyik Cata drivert rakjam fel, mert már az is megfordult a fejembe, hogy lehet, hogy a 15.7.1-es driverrel van valami baj és azért vacakol.
-
DrJános
aktív tag
Igen élményindexet futtattam.
Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy ott csesztem el, hogy nem vártam meg, hogy a w7 az összes frissítést leszedje (akkor azt írta ki, hogy mind fent van, de távol volt az attól később még rengeteget talált) és úgy próbáltam felrakni az alaplapi és a cata drivert. Most már hiába raktam újra többször nem változik semmi.
Szerintem meg kéne várnom, hogy az összes vackot feltolja a win update és utána jöhet az alaplapi és a cata.
-
DrJános
aktív tag
Próbálkoztam már a DDU val is.
Pont ezért vagyok tanácstalan.
DDU után megpróbálok még egy másik verziójú drivert, de ha az sem működik akkor tényleg kifogytam az ötletekből, és akkor megy a win telepítés.
De vajon melyikkel próbálkozzak?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest