Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr_Senkihazi

    aktív tag

    válasz SharpSA #2947 üzenetére

    nálam kb ugyanez a szitu,10+ év xbox után,ami alatt sokezer,ha nem 10ezer órát töltöttem csak coddal meg multi fps játékokkal,áttértem pc-re.nagyon nehéz volt egér+bill kombóra visszaszokni,de már jol meg.
    viszont vettem ujra xbox one-t (mert jol néz a tv alatt kb) és elkezdtem arra is megvenni codokat...hát kb sirni tudnék,amennyire ki lehet jönni a gyakorlatbol :) ölök 1-2-öt,amig halok 20x :D egyszerüen nem érzem.

    a másik az fps...elszörnyedtem mikor megláttam.pl bo3 még egy játékossal elmegy kategória,de szoktam a párommal splitscreenben játszani,vagy haverokkal zombizni,na ott van max 20 fps és 150-200-rol lejönni 30 alá,rossz..bárki,bármit mond. :((( :O

    ettöl függetlenül, a köv. codot konzolra veszem meg,csak veszek mellé one x-et.pc-n sajnos siralmas a játékosok létszáma,és ez nem fog változni,még ha növekedett is kicsit ww2 miatt.(csiterek nem érdekelnek,talán 2x találkoztam egyértelmüen csalóval,pedig minden este játszok szinte)

    ...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi

Új hozzászólás Aktív témák