Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Spizzi

    tag

    Nem szeretnék még nagyobb hangulatot kelteni, de azért elmondom mi személyesen az én legnagyobb problémám a játékkal.

    Röviden: második munkahelynek tekinthető

    Hosszan:

    Én őszintén csodálom azokat akiket nem érdekel, hogy az adott BP vagy az aktuál challenge kész legyen, vagy esetlegesen a camo grindok. Én sajnos olyan típusú játékos vagyok, hogy szeretnék feloldani mindent ami lehetséges mert számomra ez a játék értelme, így tekintem kijátszottnak a játékot. Nagyon jó ez BP rendszer, mert magamtól, puszta élvezetből biztos nem indítanék el egy codot sem a megjelenés után már a 3. hónapban. Ez a sok gyűjthető lóf*sz tart bent többnyire, magam sem értem miért. Az ideiben főleg a DMZ és az ottani küldetések toldották meg nálam ezt, bár az a mód is olyan, hogy egy kis plusz energiával sokkal jobbra sikerülhetett volna, hiába az állandó patcheknek ha alapjaiban van elbaltázva.

    Az ilyen K/D meg Win-Loss ratio már régen nem érdekelnek, miért is érdekelne ha már a 3. napja a késhez csinálom a challengeket és egyértelmű, hogy a statisztika nem a valós tudásomat mutatja mert nem lőfegyverrel játszok.

    Őszintén megmondom, hogy maga a Core multiplayer sem annyira érdekel már, közre játszik ebben az SBMM, a hulladék szerverek. Ha elkezdeném komolyan venni én is olyan kiégett agyú boomer lennék mint itt sokan mások (ne sértődjön meg senki). Nagyobb izgalmat találok az évente cserélődő/ újonnan behozott módokban mindig, mert az egy picit mindig más. Ilyen volt pl. az MW2019 Ground Warja, a Vanguard-féle kastély foglalós-robbantós cucc, vagy akár most az MWII DMZ és a közelgő MWIII-ben is a War és Open World zombit várom a legjobban. Sőt, én a WZ-vel is sokkal jobban elvoltam már a Verdanskos időkben is a sima MW2019 helyett, valahogy ott a 100hp +50+50+50 armor miatt nem érződik annyira az SBMM jelenléte és emiatt kevésbé idegesítő. Lehet rám azt mondani nyugodtan, hogy jajj nem vagyok igazi codos meg a tököm tudja, mittudhatomén' mikor még a Dave bácsinak is éppen csak pelyhedzett mekkora királyság volt az OG MW2, elfogadom rendben, de én legalább azt is eltudom fogadni, hogy a modernkori epizódok ilyenek és nem állok le két naponta szitává spammelni a topikot hogy mekkora egy trágya a játék. Mert amúgy szerintem nem feltétlenül az. Csak tudni kell megfelelően értékelni és nem többet belelátni mint ami.

    Munka után hazaesve még mindig úgy gondolom, hogy az egyik legjobb digitális szórakozási forma. Én 95%-ban szellemi munkát végzek napi 8 órában, a halálnak sincs kedve még itthon is a gép előtt azon gondolkodni, hogy hogyan fejlesztem a karakterem, mit mondok 12-es szintű karmával a királynak, hogy elvesztettem az összes beszedett adót amivel megbízott. Leülök, gép be, cod indít, kis dara aztán kész máról, ezt magabiztosan hozza a játék számomra mindig.

Új hozzászólás Aktív témák