- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Monster kód: W87LV ZHSKP
Szívesen!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
SharpSA
veterán
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Monster kód: MYFHS Z74YD
Szívesen!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
SharpSA
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #1303 üzenetére
Köszönöm!
Monster hegyek.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
KaitouP
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #1303 üzenetére
MW -ben ment most egy (vagy lehet még megy) only RPG TDM playlist, lecsekkoltam, gondoltam biztos fun, hát... soha ilyet többet. Sok dedós 12 éves olyan helyekre ugrált fel a pályákon hogy olyat még anno PC -n se láttam, nyilván mert fentről könnyebb a földön járkáló játékosokra rakétával lődözni...
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Mára ígérték a 10 dolcsis dlc-t nem? (ps4)
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
dombi81
senior tag
Az MW Remasteredhez várható még valamilyen DLC, pályák, stb? Nem tudja véletlenül valaki? Ha igen, mikor?
-
KRoy19
őstag
Olyat kérdeznék, hogy akad e itt valaki aki GTX 1070-el egy i5 társaságában tolja a multyplayert?
Ha igen, akkor tőle kérdezném, hogy 1440p-ben max beállítás mellettt megvan e a beton stabil 90 fps?
-
xrace77
tag
-
laceszgamer
addikt
Hát kétlem, hogy az lenne a fő célpont tekintve, hogy azért elég más a két játék, mármint a CoD és a BF.
Ezzel a lépéssel inkább a rohamosan csökkenő eladásokat próbálják valahogy megfordítani.
Az IW azért elég erőteljesen lehúzta a dolgokat, főleg az elején, mert akkor elég katasztrofális volt. Már már remekül játszható, csak épp a játékosok nagy része hagyta az egészet.Ha megint valami hasonlóval jönnének, akkor lehet már elég komolyan leesnének a bevételek, ez az új témakör viszont pont tökéletes arra, hogy az emberek ismét adjanak neki egy esélyt. Arról nem beszélve, hogy elég nagy hiány van már a témában a piacon, így azt a rést is szépen be tudja tölteni.
Ebben ha egy normális kampányt összehoznak, szerintem már azzal szereznek pár vásárlót akit esetleg a multi nem is érdekel.
A sok remastered stb mellett, én már a CoD1-2 felújításának is örülnék, nem is értem, hogy mi a bánatért nem azok közül újítottak fel egyet a 4 helyett.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valszeg megerősítette az egyik legnagyobb szivárogtató az új COD-ot.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
Kaptunk két új fegyvert: X-Eon, ez egy automata energia puska, meg egy VPR -t, ez gyakorlatilag egy széttuningolt, dupla csövű MP5. SP tulajoknak egyből elérhető, másoknak challange -hez kötött.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
laceszgamer
addikt
válasz shotika #1322 üzenetére
Hát reméljük nem.
Talán a BF1 és az IW között lejátszódott közönségharc ráébresztette kicsit az Actit is, hogy kéne valamit lépni az ügyben, mert nagyon nem lesz jó még ilyen jelen.jövő témát tolni.Talán így a BF1 és a CODWW2-vel ismét elindul egy világháborús korszak az FPS-ek körében. Remélem msot marad ez minimum 5 évig.
Jelen-jövőből ez a bő 10 év több volt mint elég.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Gondolkodtam rajta, hogy veszek egy FPS játékot a WOT mellé és érdekelne, hogy az Infinite Warfare mennyire vált be? Sokan játsszák még a szervereken? Vagy esetleg mást ajánlanátok?
Ja és, mi ez a Monster kód dolog?
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz hitman77 #1325 üzenetére
1000-2000 fő szokott lenni általában, szóval nagyon kevés. A játék mára alapvetően nem rossz, de a kevés játékos miatt szinte csak TDM-et lehet tolni, esetleg DOM-ha az embernek szerencséje van.
A kódok dupla XP-hez vannak, minden egyes kód beváltása után a kör végén lehet aktiválni egy dupla XP-t.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
KaitouP
nagyúr
válasz hitman77 #1325 üzenetére
Szia!
Konzolokon sokan játszák (DLC -vel is), PC -n kevésbé. Ott állítólag a Black Ops 3 sikeresebb, és többen játszák.
Az Infinite Warfare egyébként egy nagyszerű sci-fi, a megszokott pörgős, CoD játékokra jellemző játékmenettel. Sztori is kellemes (persze ne várj túl sokat tőle, de tényleg az utóbbi idők egyik legjobbja), van egy humoros zombi mód, a multi meg a megszokott körülbelül.
Ha Legacy kiadást veszel, jár hozzá a remaster -elt Modern Warfare, ami szintén nagyon jó konzolokon, a kollágák véleménye alapján viszont PC -re nem éri meg.Esetleg a fentebb említett BO3 is megér egy próbát, nézz a két játékról gameplay -eket.
Monster kód: Egyes Monster termékeken (itthon csak az "alap", original italon) található a nyitófül alatt egy kód, amit ha beváltasz a megfelelő weboldalon, akkor IW multiplayer -ben kapsz 1 dupla XP token -t, amit meccsek után tudsz beváltani, ezáltal ugye megduplázhatod a szerzett XP mennyiségét. Célszerű akkor, amikor nagyon sok pontot szerzel, illetve 2xXP hétvégék alkalmával.
-
hitman77
senior tag
válasz laceszgamer #1326 üzenetére
Ok, köszönöm. Akkor esetleg az említett BO3? Vagy a Battlefield 1 ajánlott multira? Valami olyat keresek amivel sokan játszanak és előre láthatólag ez így is marad még egy ideig. Persze ezt nem könnyű megjósolni azt tudom.
-
laceszgamer
addikt
válasz hitman77 #1328 üzenetére
BF1-et sokan tolják PC-n is, de jósolni nem mernék, bár 1-2 évet minimum fog még maradni.
Aminél szinte borítékolható a stabil játékosszám az a CS:GO és az Overwatch, bár ezek azért erőteljesen más stílust képviselnek.
-
hitman77
senior tag
válasz laceszgamer #1329 üzenetére
CS:GO-t ismerem, egyszer már lejöttem róla, nem szeretnék megint visszaesni...
Az Overwatch olyan furcsa nekem, de ránézek azért.Köszönöm
-
KaitouP
nagyúr
Na, most már az Activision által is megerősítve, tényleg WWII -es lesz az új CoD.
(Ezt állítja a PlayStation Magyarország Facebook oldala.)Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
válasz KaitouP #1331 üzenetére
Mondjuk sehol nem találok a neten erről cikket, vagy bármit.
Más: IW -ben a UK Special Forces VO Pack (announcer az MW2 Ghost -jának hangjával, Craig Fairbrass -el) ingyenes.
-
laceszgamer
addikt
válasz KaitouP #1334 üzenetére
Nem tudom milyen trailer lesz, de a Seven Nation Army-t nehéz lesz überelni...
Na jó, nem mintha a trailer annyira számítana nekem, de az IW trailerét sikerült ritka unalmasra összerakniuk, főleg, hogy elvileg a CoD a pörgősebb játékmenetről ismert, mégis a trailer olyan volt, mint valami altató.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
dombi81
senior tag
válasz laceszgamer #1335 üzenetére
Szerintem abszolút nem a trailer a lényeg, hanem az, hogy a végtermékkel végre ne nézzenek mindenkit hül.ének.
-
KaitouP
nagyúr
válasz laceszgamer #1335 üzenetére
Igen, szerintem az IW esetében a divat hater -kedés mellett az igen gyenge trailer volt az oka annak hogy annyi dislike -ot kapott. Pedig a CoD játékok trailer -ei mindig jók voltak, MW2/BO/BO2 -é voltak az egyik legjobbak szerintem.
Remélem egy II. vh -s játékot valami ahhoz passzoló, akár korabeli zenével mutatnak be, nem valami modern muzsikával.
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
-
BandiHUN
veterán
válasz Rony949 #1343 üzenetére
Valahol annyit is ér a legtöbb játék pl.1 év után...ehhez képest,főleg a régi szerós gémeken nyugodtan gémelhetsz,mert napjainkig több szeró van,mint egy mostani játékhoz...legalábbis pl.cod4-re,amit a legutóbb toltam,abszolúte mindenfélét találtam.Még többen is tolják,mint az új részeket...vagy ha épp többen nem is,de jóval több játékmód van,és választani lehet,nem csak TDM-DOM,este ritkán SD.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
KaitouP
nagyúr
válasz Rony949 #1343 üzenetére
Mindkét előttem szóló kollégának igazat lehet adni. Miért, ha veszik? Én se tenném valószínűleg.
Én a minap néztem PS4 -en a húsvéti akciózást, az új Mirrors Edge játékot, ami nagyon nem régi, láttam baromi olcsón, és ez mindent elmond: annyit is ér. CoD2 egyszer megveszed abszolút nem drágán, aztán annyit játszasz vele amennyit bírsz.Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van IW ~2500 Ft-ért.
Véleményem szubjektív...
-
KaitouP
nagyúr
Sok mindent lehet mondani a CoD játékokra, de ezek a pályadizájnok és felépitések valami fenomenálisak: [link]
-
laceszgamer
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest