- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ahogy azt mindenki tudja, idén is lesz új Call of Duty, amelyet most az Infinity Ward készít el nekünk. Bár sokan egy világháborús részre számítanak, megbízható források azt jelezték, hogy az aktuális rész a nagyon távoli jövőben fog játszódni.
Az Infinity Ward készíti az idei Call of Duty-t
A távoli jövőben játszódik az idei Call of Duty rész?
Jövő hét kedden, május 3-án jelenthetik be az új COD részt.A pletykák mellett alig egy órával ezelőtt a PSN-re kikerült a játék neve is, amely úgy tűnik, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare címet kapta.
További részletek a hivatalos bejelentés után várhatóak.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
laceszgamer
addikt
A remény hal meg utoljára, bár valszeg valós infók.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
addikt
Na, már pletykára és psn bug-ra is topicot nyitunk, ehh.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
BandiHUN
veterán
Jól érteni,hogy most akkor aki ezt megveszi,kap egy letölthető remastered MW-t?
Lehet így oldják meg,hogy idén jön egy remake...amit tavaly igértek is...de végülis most 2 modern rész után tippem szerint a játékosok fele-fele akarhatta a remake-et és az ugribugrit...A fránya 3 kaphatna egy remastered PC editiont,a s..em verném a földhöz,mert nagyon szerettem..BF szerű kasztok felosztott felszereléssel,WH,járművek(nem csak tank,hanem 3 vagy 4 személyes jeep,ahol az első utas géppuskázhatott,oldalkocsis motor,ahol az utas szintén tudott a kézifegyójával lövöldözni),én talán egy részt nem szerettem ennyire,mint azt.Pedif nem vagyok különösebb BF fan,ott is infantryztam.
Én személy szerint nagyon örülnék,ha idén 2 részt kapnék,akár előrendelőként,nagyobb durranás,mint egy bónusz map vagy skin.FŐLEG ha a remake jól sikerült.Plusz nem is fullad ki fél év alatt az aktuális,mert kettő jön,akinek ez is,az is tetszik,ellesz.Nomeg biznisz,mert lehet 2 season passt vetetni Bár gáláns húzás lenne,ha az is csak egy kellene.
Más játékoknál is voltak sikeresek az ilyen mellécsomagolom az előző rész GOTY bundlit,pl.a Killing Floor2-nél láttam ilyet,hogy megkaptam az elsőt fullosan,de mégjobb példa a Serious Sam,ahol viszont adták a z össszes régit ÉS a REMASTERED változataikat is! Nekem is így lett meg a full pakk,ráadásul mivel a simák már megvoltam,a Steamtól megkaptam a First és a Second Encountert giftként!
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Jól érteni,hogy most akkor aki ezt megveszi,kap egy letölthető remastered MW-t? "
Igen, kérdés, hogy ez a Legacy kiadás mennyibe fog kerülni. Mert nem hiszem hogy ez lesz az alap 60 dolláros pakk.
Ha Xbox-on kijövök 20k alatt ezzel a kiadással, akkor megveszem, ha nem akkor jó lesz 12k-ért az alap játék.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
BandiHUN
veterán
Csak mondjuk PC-n mi lesz...és lesz-e teszt mindkettőből.
Nekem is preorder lenne,ha mondjuk a 12k helyett lenne max 17 a 2 együtt,persze HA a remake is teljes értékű és támogatott lesz.
Teljesen jó lenne,most is párhuzamban nyomom az MW3-at,az elővett WaW-al Csak sajnos azt már kimaxoltam újra,és mégiscsak másodszorra...de ha szigorúan veszem,beleöltem 2x annyi időt,mint ami a "ciklusa" lett volna,ez már valami.A többi rész nem járt mégegyszer a gépen...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
J.Hetfield
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz J.Hetfield #10 üzenetére
"De ha remaster akkor miért infinite warfare a neve? Ez elég megtévesztő "
Félreértesz valamit. Az Infinite Warfare az új rész lesz, a Modern Warfare Remaster jár majd mellé, ha a Legacy kiadást veszi valaki.
Live-Die-Respawn
-
BandiHUN
veterán
Nem azért,de szerintem konzolon se más a CoD.SŐT,ott kezdetektől hosting van tulajdonképp,mert amíg PC-s volt,ott akkoris lobbyrendszer volt,összejön egy csapat ember,majd a gép keresett egy üres szervert,NEM volt szerverkereső.A mikrotranzakció is hamarabb jött,csak ott pl,nem cod pointot lehetett venni,hanem ládákat eleve,és az AW-nál is sokkal hamarabb voltak a vehető ruhák,ha jól tudom,ott eleve többféle is.
Nem baj ez,amíg nem KELL.Addig a jó,amíg a fegyók ingyen jönnek.Igaz kicsit gonoszság ez a mostani ládás rendszer,de a pénzesnek se garantálja,és ráadásul a fegyók se változtatnak kábé semmin a balanszban,olyanok.Az AW-ban meg ott volt a random fegyóvariáns drop,az jobb volt?Sok embernek a mai napig nincs Speakeasy,Goliath,Pwner...pedig esély egyforma és ingyé'Én mondjuk azt mondom,hogy külcsín essen csak így vagy úgy.A fegyókat meg kapja meg az is a többivel,akinek nincs SP-je.De megértem,motiválni akarnak.Már az is motiválás,hogy előrendelőként extrát kapsz.Ilyen világ.
Kezdj el mondjuk Androidon játszani,majd meglátod,ott milyen vastag bőr van a pofákon,pénzben is hasonlókat kaszálnak,mint egy valódi gépes játékon,és ott 90%-ban KELL is perkálnod,akkoris ha csak simán haladni akarsz,nem még hogy top.Nomeg ottvannak mindkét platformon a fix előfizetős modellek...
Csakhát PC-n már majdnem mindegy is.Ennyi játékosnak...ezeréve ismerem a kedvenc játékmódjaim majd' minden ellenfelét névről,olyan kevesen vagyunk.
-
félisten
A Modern Warfare Remaster vajon külön is megvásárolható lesz?
Ha igen, akkor shut up and take my money!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Bjørgersson
félisten
Legalább a hivatalos bejelentést meg lehetne várni. Addig csak pletyka.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
addikt
válasz Bjørgersson #15 üzenetére
Az ma már nem divat.
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyuribácsi88 #16 üzenetére
Tudom, már az új BF topikja is meg lett nyitva pár hete a pletykákra alapozva.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuribácsi88 #16 üzenetére
Miért zavar ez téged nem tudom.
(#17) kovy29
Itt többről van szó, konkrétan a PSN-en megjelent a játék neve, nem csak ál pletykákról van szó...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bjørgersson
félisten
Tökmindegy, hogy ál vagy nem ál, régen rendre törölve lettek az ilyen hivatalos bejelentés előtt nyitott topikok.
-
addikt
Engem egy dolog érdekel, az a remastered verzió külön is megvehető legyen, az új űrfosra meg nagy ívben ...
-
félisten
válasz gyuribácsi88 #20 üzenetére
+1
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az egyik legmegbízhatóbb leaker mondta (shinobi602)
"Im saying it does come with a MW1 remaster."
Live-Die-Respawn
-
J.Hetfield
aktív tag
-
laceszgamer
addikt
Azt nem tudom hogy az MW helyett mért nem az első vagy a második rész újítják fel...
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
BandiHUN
veterán
válasz laceszgamer #24 üzenetére
a 3-at kellett volna!PC-n nem volt,konzolokon pedig sikeres volt,igaz elég frissen jött,mert együtt jött át majdnem a cod2-vel úgy emlékszem,és azt sok áttérő jobban ismerte...kicsit odacsaptak volna a BF-nek is vele a járgányok és a kasztok miatt,közben mégis cod tudott maradni.
-
laceszgamer
addikt
Na igen, bár abból szerintem sose lesz semmi, ha nagyon régit fognak akkor valszeg 1 vagy 2 lesz, de ki tudja, bár bármelyik jó volna.
-
k-adi
nagyúr
Na ez lesz a nagy biznisz...NEKIK.
Azért arra kíváncsi leszek, hogy ha tényleg egyszerre lesz 2 rész akkor a már most kicsi pc-s tábor hogyan fog megoszlani az új rész során... bár ha megint csak tdm/dom lesz akkor felejtős úgyis
-
kribe
őstag
Arról is pletykálnak hogy a remastered cod4-ben esetleg csak a single player rész lesz benne hogy ne aprózzák fel a játékos állományt két multival. Majd meglátjuk.
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
Dendytv
senior tag
Hát valamilyen szinten a multy-n nem is kos mindent lehetne javítani
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Con Troll #34 üzenetére
Egyelőre nem hivatalos. Este 6kor lesz valami bejelentés.
(#36) AxBattler
Vagy nem is lesz külön kapható. PS4 topikba írtam azt, hogy lehet megcsinálják, hogy letöltőkód lesz az új rész mellé,így sokan megveszik a játékot MW remaszti miatt. Viszont így lesz eladó kód egy csomó, mert biztosan bizniszt látnak majd ebben sokan.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Dendytv
senior tag
válasz AxBattler #36 üzenetére
Ezt tartom
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
laceszgamer
addikt
válasz AxBattler #36 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/call_of_duty_black_ops_3/hsz_4396-4396.html
killer095 kolléga válaszolt már erre, igaz, 40-50 nem, de 30 lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz laceszgamer #38 üzenetére
Pár hsz-el feletted ide is betettem a képet. (amin mondjuk kanadai dollár van amúgy)
Live-Die-Respawn
-
k-adi
nagyúr
ne aprózzák fel a játékos állományt két multira
ugyanis ha jön remastered (és nem csak kacsa hír), akkor az bizony mp mapokkal fog jönni nyilván, így erre a játékostábor szétszakadásra kíváncsi leszek én is...
most sincs lobby tdm/dom játékmódokon kívül BO3 pc-n, mi lesz ha 2 multi fog futni egyszerre párhuzamosan
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Mi lenne?Felrakod most is a z 5. WaW-t,és minden módban találsz embert.A többivel is játszanak.A nép oda megy,amit szeret.És még ott vannak a BF-esek,vagy Steamen akárcsak a lassan már megszámlálhatatlan ingyenes FPS játékosai,vagy a Csé-k.Most se csak egy játék van,csak játszani azzal játszanak,amit szeretnek.Piszoksok ember FPS-ezik PC-n még mindig,ha összeadod ezeket,mégha sok is az átfedés.De a CoD a hitvány minőségének(és kicsit az emberek leépülésének kombináció-igény terén) köszönheti a kongást,nem az emberhiánynak.
-
wjbhbdux
veterán
Teaser [link]
/s
-
Dendytv
senior tag
Az igen !!!
-
félisten
válasz laceszgamer #38 üzenetére
Láttam, de ez csak azt jelenti, hogy a csomag kerül 30 dodóval többe.
Hogy külön a Remastered mennyibe fáj, az egy teljesen más kérdés."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
k-adi
nagyúr
Make no mistake. We will rip you from history books.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest