- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Na, elindult PC-n is, legalábbis Steamen...
-
őstag
válasz Németh Péter #404 üzenetére
A kampányt kezdtem el, valamiért 125FPS-nél valami limit van. Viszont nagyon stabil a frame rate.
-
laceszgamer
addikt
válasz Németh Péter #404 üzenetére
Az a vicces jelenleg 2664-en tolják Steam szerint, de a MW Remastered multiját... IW meg a listán sincs, pedig a lista utolsó játéka 2420 aktív játékoson áll most.
Szerintem nagyon érezték, hogy ide kell hozzá az MW, mert különben elég rosszul mutattak volna az eladások.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
KaitouP
nagyúr
válasz laceszgamer #406 üzenetére
PC? Bele se számold, CoD összes eladásának kb 1% -át teszi ki.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
AdluAn
tag
Aki már megkapta:
Kell DVD meghajtó vagy nem? -
Sanya63
csendes tag
válasz birorichard #414 üzenetére
Te miről beszélsz????
Nem kérdeztem semmit. -
AdluAn
tag
Nekem ma hozzá a futár és az dobozos.
-
birorichard
őstag
Ne idegeskedj, már péntek van.
"Aki steamen veszi annak sem adnak lemezt és megy a játék." - a dobozos változat aktiválásához kellhet a lemez, hogy elkerüljék az ebből kiszedett olcsó k-európai kulcsok felkerülését az olyan oldalakra, mint a G2A...
Digitálishoz nincs értelme, mert giftet nem tudsz rögtön ajándékozni, a VPN tiltott, ez monitorozható, régiózárasak a játékok, ráadásul nálunk is pont ugyanannyiba kerül, mint Ny-Európában.
Alapvetően nem gond, hogy fogalmad sincs, melyik műsor megy, de az elmebajt hanyagolhatnád.
-
Sanya63
csendes tag
válasz birorichard #418 üzenetére
Szerintem neked van elmebajod barátom.
-
laceszgamer
addikt
Igazából csak az arányokon van a lényeg.
Azért a régebbi részek esetében éjfél után már egy órán belül midig közel 10.000 játékos volt.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
KaitouP
nagyúr
válasz laceszgamer #420 üzenetére
Nem tudom mert BO2 volt az utolsó amit PC -n játszottam, viszont azt is imádtam, és játékos dögivel volt. Ghosts -t már PS3 -on toltam. De ma azért bátornak kell lenni hogy valaki PC -re CoD -ot vegyen, szerintem egyszerűen felesleges. PS4 vagy XBone, ott nagyon sok ember játszik.
Egész jó értékeléseket kapott:
Gamesbeat – 93/100
GameInformer – 9
Polygon – 8.5
Gamespot – 8
Attack of the Fanboy – 8
Destructoid – 7
IGN – “review in progress”
Eurogamer – campaign only, “slick, morbid and a bit dull”
Kotaku – campaign only, “its boots are never far from the ground”(Persze nyilván helyén kell kezelni ezeket az adatokat, nekem mondjuk tuti tetszeni fog a játék.)
Én meg még várom a PS4 verzámat.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
beteg
őstag
Hali!
Milyen a multija? Aki már tolja, adjon pls. valami véleményt róla!
kösziCsak futni kell!
-
szasanyi
félisten
válasz birorichard #418 üzenetére
A lemezes verzióról továbbra sincs újabb (végleges) infó, csak a feltételes mód?
-
laceszgamer
addikt
válasz szasanyi #428 üzenetére
Futár nekem elvileg 1 és 3 óra között hozza meg, ha előbb nem írja meg valaki akkor amjd én megírom mindenképp, hogy mi a helyzet.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
szasanyi
félisten
válasz laceszgamer #429 üzenetére
OK, várom!
-
keIdor
titán
CoD4 Remaster PC
Tényleg 10fps-ekre is beesik GTX-1080-al is? Mert tele van ezzel a Steam fórum. Látom remek portot sikerült összehozniuk ismét, már amennyiben többeknél is jelentkezik ez.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ethan karaktere tetszik, de valakire nagyon emlekeztet.
Live-Die-Respawn
-
Zolbak2107
csendes tag
Sziasztok!
Játszik valaki PC-n úgy hogy 8GB RAM van a gépébe? Én ma veszem át a Legacy-t 3 körül és kicsit izgulok a minimum 8 GB RAM miatt.
-
birorichard
őstag
válasz Zolbak2107 #438 üzenetére
Nem a legmagasabb textúraminőséggel biztos h menni fog, ne izgulj rajta sztem.
-
Zolbak2107
csendes tag
válasz birorichard #441 üzenetére
Köszi. Meglátjuk.
-
Lien
aktív tag
Csodálkozom, hogy a kalózoldalra nem került fel a játék napokkal előbb így most onnan leszedtem és már telepíti. Ha jobban fut, mint a BO3 full minimum grafikán akkor lehet megveszem a Legacyt. Csak bírja a laptopom.
-
AdluAn
tag
Cod4: Ha mindent koppig felhúzok akkor 15fps és a settingsbe azt irja 9622Mb a kért a memória
Be lehet azért állítani normálisan de azt hittem menni fog minden maxon. Amúgy fsp dropp van nem kevés[ Szerkesztve ]
-
korpas15
tag
Sziasztok! Szerintetek a cod iw 1920-ba min beállitásokkal elmenne ezen a gépen? i5 4670,8gb ram, hd7770 1gb ( a vga miatt aggódok). Jól optimalizált lett?
-
laceszgamer
addikt
Ezek szerint optimalizálni nem tanultak meg még mindig.
Közben települ nekem is, kíváncsi vagyok AMD-ken mit alkot, ha már jött ma ki hozzá új driver is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest