- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
válasz KaitouP #16430 üzenetére
OFF: Először azt hittem, hogy ez valami június elsejei poén lesz... Másfél órája kiderült, hogy nem... A véleményemet nem írom le, de itt van 2 érdekes komment YT-ról.
"I’m all for justice and equality, and I’m sickened by the murder of George Floyd and all the other innocent people who were murdered in cold blood. But what is Sony delaying a launch event and Activision delaying Season 4 gonna do for justice or equality? It’s pointless. They’re just trying to grab some free PR instead of actively contributing to make real change in society.""I understand the PS5 event because it won't get much publicity, but delaying season 4 of modern warfare is ridiculous. Especially when you consider how Activision reacted to the Hong Kong situation. They censored and banned a player for supporting those protests! The hypocrisy is unreal."
ON: A kés nagyon bejött, kevesebb mint 1 óra alatt kihúztam aranyra (valami varázslat számolhatta be nekem a 23 finishing move-t), így lehet kipróbálom a pajzsot. Mit ajánlotok hozzá?
Perk 1: szerintem egyértelmű a double time.
Perk 2: ???
Perk 3: Amped ér itt valamit? Nem ütök vele gyorsabban? Ha nem akkor gondolom battle hardened az ideális.
Tactical: Stun vagy flash? melyik jobb szerintetek?
Pálya: shipment vagy shoothouse?Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Diablo IV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest