Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    válasz mcwolf79 #1004 üzenetére

    Szerintem teljesen jól fut pc-n, talán az eddigi legjobban optimalizált rész a Ghosts óta. Keveset tölt (a World War 2 az agyamra ment az állandó loadingolással), buggal eddig nem nagyon találkoztam, bár persze volt egy-kettő amikor ledobott a szerver, remélem ezt mihamarabb javítják.

    "A PC mazochistáknak való, köszönhetően a sok warez-Matyinak." Ez nem tudom hogy jön ide, a multihoz évek óta meg kell venni a játékot. Egyébként se értem, ki lenne az, aki eddig csak a 4-5 órás single playerért vette a codot. Nem védeni akarom a warezosokat, de a kiadók is legalább annyira hibásak, hogy miért tart ott a pc gaming ahol, kezdve a demók megszüntetésétől, a gyatra minőségű portokig. Jelenleg valóban az a helyzet, hogy konzolon többet adnak egy nem pc platform exluzív játékból, én is arra a területre koncentrálnék egy cégvezető helyében, ott bőven lehet nyírni a birkákat a sok századik ugyanolyan játékkal és folytatással.

    A másik pedig, ahogy hallom, a sima ps4-en is FPS-sel problémákkal küzd a játék (a bf5 is) - most akkor rángassam elő azt a témát, hogy ők meg vegyenek One X-et vagy Prot?

    Abban viszont egyetértek, hogy volt 2 béta is, és a youtube is tele volt pakolva gameplayekkel, tehát zsákbamacska kizárva

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák