Hirdetés

Hirdetés

  • A gépház modding sötét oldala. (rewrited)

    lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban?Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

Új hozzászólás Aktív témák

  • föccer

    nagyúr

    válasz sketchifun #75116 üzenetére

    A Marihuánáról azért nem halassz, mert be van tiltva. Ha nem lenne, ugyan úgy hallanál. Miért nincs betiltva az alkohol? Mert már túl szerves része a társadalomnak. 20-as években volt ahol betiltották, sokkal nagyobb károkat okoztak vele, mint ha szabályozottan engedélyezik, természetszerűleg komoly korlátokkal. A drog messze nem annyira elterjedt, mint az alkohol, így a tiltásából nem adódhatnak akkora problémák, mint az alkoholok tilalmával.

    És ha a drogokról beszélünk, akkor ne emeljük ki csak a THC-t, mert ha résnyire nyílik egy kapu, akkor azon nem csak a THC fog bejönni. Nem véletlen szigorították a gépjármű vezetést sem 0.0-ás véralkohol szintre. Ahogy a közmondás tartja, a kisujját nyújtja a karja is kevés. A szintenként, fajtánként ellenőrízni a drogokat, kb lehetetlen, főleg annak fényében, hogy hetente jönnek ki új hatóanyagú cuccok. Nem sokban tér el, csak egy picit. Pontr, hogy a szabályozás alól kibújjon. Ugyan ez a probléma az élsportolók dopping ellenőrzésével is.

    És ha a drogok közül kiemeljük a marichuanat, akkor az alkoholok közül is emeljük ki azt, amelyik a legkevésbé befolyásolja az emereket. Mondjuk a cídereket Alig van érezhető hatása a benne lévő minimális alkohol miatt. Mégis tiltva van, hogy 2 ciderrel a volán mögé ülj.

    üdv, föccer

    Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.

Új hozzászólás Aktív témák