Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • werszomjas

    őstag

    válasz Ittnemaz #100254 üzenetére

    Nálunk nem érett még meg a világ az ingatlanosra.

    Jelenleg csak minden szempontból hátráltatják a lakás/ház vásárlást.
    Saját tapasztalat alapján, lakást akarok venni, kibogarászom a hirdetéseket, annak 90%-a ingatlanos, de az összes úgy kezdni, hogy beszélnie kell a tulajjal, ide-oda telefonálgatás, várakozás, majd visszahív, egy sima megtekintést nem tudnak elintézni, mert minden kérdésre az a válasz, hogy "egyeztet a tulajjal" ennyi erővel simán hívhatnám én is a tulajt, mit is csinál akkor az ingatlanos?

    A másik hogy titkolják a címeket, 2 sarokra beszéli meg a találkozót, és utána onnan kell elsétálni a címhez, jóhogy nem húz zsákot a fejemre, hogy ne lássam hová megyünk, épp ezért belefutottam nem is egyszer, hogy ugyanazt a lakást néztem meg kétszer, mert telefonon nem hajlandó megmondani a pontos címet.

    Utóbbi időben meg nagy divat lett, hogy az ingatlanos meg a tulaj nagy barátok sok lakást megnéztem, de az ingatlanos mindenhol úgy beszélt a tulajjal mikor megérkeztünk mintha országos cimborák lennének 100 éve, nem tudom ezzel mit akarnak elérni.

    Sajnálom őket én is, sokáig melóznak, sok felesleges körük van, de számomra mind eladásnál, mind vásárlásnál haszontalanok voltak.

    üdv

Új hozzászólás Aktív témák