Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kingcold

    aktív tag

    Tegnap egész este NoM ben futkorásztam és lassan kiismertem azt.
    Van egy vidi, YT re később regelek, majd feltöltöm. A hídon álló hunter első körben megöl. 2. alkalommal kikerülve, egy halom pókkal a seggembe berohanok a kastélyba. Ellenben a halálommal végződő alkalommal a kis pajtásom nem jött utánam. Hanem egy szinttel lejjebb, a "falban" csak a HP csíkja látszik, majd később, mikor jól elvagyok, 10,5K echo üti a markom. Lehet a pókok kapták el? Vagy sikeresen( like Djura) leesett, beszorult valahová? :) Mindegy is, talált pénz. :D
    Na és a fénypont: Mikulás. Elsőre meglett a kis sunyi. Pedig jól felspanoltam magam, az itt olvasott híre alapján. Mikor első körben ugrottam le a rejtek szobájába, nem volt gond.
    Következő alkalommal beszalad a rácsos kapu mögé. Az első alkalomból kiindulva (h fentről kell betörni)m nem volt nehéz kimatekozni, megint egy plafonra nyíló lyukat kell keresni. Rendesen megizzasztott az energia támadásaival. De épp, hogy megmaradtam.
    A kis bábjaival szinte nem is foglalkoztam. Mikor egy bizonyos távolságra futottam tőlük, passzívan várták az alkalmat, hátha arra megyek újra. :)
    Videó az utolsó 4 másodpercről készült, mert előtte véletlen a screenshot ra nyomtam. :/
    Iszonyat para a helyszín. Csecsemősírás, folytonos sinister bell (bár úgy tűnik rajtam kívül senki se volt olyan beteg, h erre felé mászkáljon :D ) kutyafejű varjak és fordítva, shadow of yharnam utánzatok az utcákon bandázva.... De ami miatt majd leborultam a székről ijedtemben: a malacok. Az első csak háttal áll és hagyta h legyakjam (valamin csámcsogott közben) De néztem is, nem egyszerű, jó sok ütés kell kocának. De mikor később belekötöttem a következő 2 be.... megfordultak... azok a szemek. Jesszus. Na erre nem számítottam. :D A sokk következtében meg is murdáltam.
    A frenzy s támadokat most se találtam meg.
    + mikor fénybe borul az egész kastély és a frenzy attack háttérhangja hallatszik, akkor mire kellene figyelni?

Új hozzászólás Aktív témák