Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz torma1981 #41841 üzenetére

    Ezen úgy lehet változtatni, hogy ha nincs 200-300k-d egy laptopra, akkor nem veszel 100k-ért egy foshalmazt, mert annál nagyobb urizálást nem tudok elképzelni, mint azt.

    Fogod, megkérdezed a megfelelő topikot vagy adsz egy 10k-t a megfelelő embernek és szerez neked olyan vasat gyári garival is akár a feléért, hogy kiesel a székből. Nem tudok olyan embert, aki miután vittem neki egy aktuálisnál 1-2 gennel régebbi gépet, de 2 kategóriával magasabb minőségűt, az később vett volna újonnan konzumert.

    A változáshoz ami kell, első körben a megértése, hogy luxustárgyakat azok engedhetnek meg maguknak, akiknek telik rá. Az, hogy a kapitalizmus elhiteti azt az emberekkel, hogy ó, hát de téged is ki tudunk szolgálni ilyen vagyontárgyakkal az egy ordas kamu, ezzel csak mélyebbre ássa magának a gödröt a delikvens. A legnagyobb haszonkulcs 2 fajta laptopból jött össze mindig: a BF-kor is árult tejfölösdobozos, raktár sarkából sepert procis szemetekből és a csúcs prémiumokból. Gyári támogatás nélkül is lehet a hulladékot olcsón adni, mert szinte nincs rajta bukó vagy ha van is, a reklám meg a beeső impulzusvásárlók simán behozzák ezt :K

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák