Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pw12345

    aktív tag

    válasz athomi #37757 üzenetére

    Azt sem tudom merre jár (állítólag a postán, de ők nem tudnak róla), szerintem emagék sem. :U De úgy vélem nincs és nem is volt náluk a termék. Legalábbis még senki nem kapott ilyet.
    Még, azon paráztam, hogy a "beszállítójuk" nem tudja majd teljesíteni a rendelést, hát tévedtem.
    Tegnap jött postás, ajánlott levéllel, semmit nem tud a hipotetikus csomagokról.
    Ez az emag valami Electroworld szerű kamu banda lehet, ha még emlékszik ezekre valaki (talán a BestByte az utódjuk, de hülyeséget nem akarok írni), az volt a szokásuk, hogy készletmentes, meg egy darabos tételeket hirdettek bestbuy árakon, aztán a sok hülye még vidékről is felutazott a semmire.
    Azért nagy öröm nekem itt olvasni az ED viselt dolgait, az összes TV-m tőlük van, nem tudom honnan fogok rendelni, mert kék és piros cégnél nem próbálkoznék TV-vel még egyszer, akkor már mindegy, ha HA-ról veszek valami használt vackot.
    Mellesleg tegnapi rendelést ma hozott ki futár, igaz saját cég, saját futára, saját kerületből, de 3-5 mn helyett sikerült nekik megugrani a szintet, értesítő, követés, minden működött, megadott időre, hihetetlen.

    #37760 BiP
    Az a rendszerváltás elbuktuk a 3. világháborút is, már az első két évben elúszott. Árakat triplázták, fél országot kirúgták, a teljes termelő és agrár szektort zsebre vágták, elnyomták bagóért Kínába, meg nyugatra, ennek az országnak, akkor vége volt (gazdaságilag Trianon+Mohács), azóta csak döglődik. A további években, csak a maradék koncon a hullarablás folyik, ez már nem a mi országunk, pár gazdag emberé, meg külföldi mágnásé, földbirtokosé. Úgyhogy ez a vonat már olyan messze jár, hogy el is bontották, be is olvasztották. De ez már OFFtopic.
    #37751 szasanyi
    A netrádióról tudnál linket dobni, megköszönném!

    #37763Scorp2011
    Ennek fényében, lehet jobb is, hogy nem kapom meg a rendelést. :DDD
    Win-win szitu. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák