Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SyMbioTe

    Ármester

    LOGOUT blog

    válasz pn4hvq #35689 üzenetére

    Nyilván nem jogszabályba van rögzítve, de elvárja az ember, hogyha már azt a kifejezést használják és onnan vették át, akkor az akciók is hasonlók legyenek. Nekem nincsenek nagy elvárásaim soha BF-al kapcsolatban, mert tudom, hogy mi megy itthon. Lásd alza, egész bánatos évben BF van náluk. Vagy iPon-nál ott a Tech Friday gyanítom az is innen jött.

    Egetrengető és hasonló azért érdekes, mert ha azzal hirdetik, akkor jogosan várja el az ember, hogy legyen is az. Ha azt mondják egy autóra, hogy prémium, nem a legsz*rabb műanyagokat akarom látni benne.

    Ugye te, a szárítós sztori alapján, meg én, meg szerintem a legtöbben a topikban tudatosan nézzük ezt, mert használjuk az árukeresőt, tudjuk, hogy mi az ami valós akció és mi az ami nem. Na, ez a kisebbség. Egyszerű, átlag ember nem nagyon nézi meg ezeket. Csak látja, hogy -50%, bomba vétel. És ez az, amiért itthon a BF egy vicc, nagyon könnyen átverik az embert, pedig 1 perc guglizással ki lehet deríteni, hogy minek mi a valós ára.

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák