- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz SunMount3r #34549 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Én felraktam
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Cs1csó
félisten
válasz enginev3.0 #34554 üzenetére
Én is, simán, egy csomó mindent javítottak, csak jobb lehet, bátraké a győzelem.
-
TIT
veterán
válasz SunMount3r #34550 üzenetére
Persze,hogy nem,ugyanúgy hibát írt a trackerre.
-
Aurig@
őstag
Sajnos 4.2.3 esetén a "Letöltés", "Feltöltés", "Ellenőrzés", "Sorban áll" minden angol nyelven van.
Ha már a beállítás gyakorlatilag teljesen magyar, ami állandóan látható az is lehetne magyar nyelvű.
Így inkább visszatettem a 4.2.2-őt.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
SunMount3r
nagyúr
Egyelőre annyi, hogy nálam most csak kb. 160Megát eszik, pedig vissza kapcsoltam az OS Cache-t is. Na majd holnapra kiderül meddig megy fel. (Szerintem ez a memória használat biztos nem stimmelt a 4.2.2-ben).
-
Aurig@
őstag
válasz SunMount3r #34559 üzenetére
Nekem 2048MB van megadva lemez gyorsítótárnak és többet nem használ, teljes /500 megabit/ letöltés esetén sem.
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
TeeJay
félisten
válasz Aurig@ #34558 üzenetére
no para már fordítom, kb. 20cifra tétel van hátra és következő build-ben javított lesz
kb. 80-90-et már letudtam sajnos azon is javítottak és ilyenkor a tételek fordítás nélkül jelennek meg4.2.3 jól működik bátran mehettek rá
és persze mostani időben ne nagyon nézzük azt hogy x-y MB között ugrál a lefelé sebesség mert mindenki otthon van és szét van terhelve a netes hálózat, persze hogy nem úgy megy mint normális időkbenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Dragon3000 #34562 üzenetére
Nálam ugyanúgy seedel igaz ez DIGI FTTB szóval 340 megabit a plafon az is éjszaka
Nem vettem észre hogy gyengébb lenne a seedHasználj DU Meter programot és a napi mennyiséget nézd ne a pillanatnyi sebességet... 2 hét után látni fogod az átlagon hogy csökkent e
[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #34559 üzenetére
Ma reggeli állapot: 120Mega. Igaz, semmi komoly, ez alatt volt egy kb. 14GB-os letöltés, meg csordogált felfele a Seed pár száz KB-al, no de az előző verziónak semmi sem volt elég. Ez így már Okénak tűnik, lehet leszek olyan bátor és a Disk Cache-t is átrakom 512-re.
-
Aurig@
őstag
válasz TeeJay #34561 üzenetére
OK, rendben!
Viszont annyiét kérdeznék még:
Amikor megvan a fordítás, honnan fogom/fogjuk tudni, hogy melyik letölthető verzió fogja tartalmazni a magyarított részeket?
/Ami most letölthető a qBit oldaláról abban még nincsenek ezek fordítva./<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
TIT
veterán
Már unom,hogy 20 percen belül 4x akartak a gépemre betörni biztonsági résen keresztül qbinál is és delugenál is,qbiba tiltottam az ip-t,erre mégis.
-
ggg666
őstag
Sziasztok!
Deluge 2.03-at próbálta már valaki? -
Jack Oneill
veterán
válasz SunMount3r #34572 üzenetére
Nalam amikor ESET volt, akkor szinten jelzett ra a tuzfal, ahogy a kollega irja. Allandoan. Most Kaspersky Internet Security van fent, ez ugyan nem jelez ra, viszont alacsony korlatozasu alkalmazasba sorolta es nem a megbizhatoak koze.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Jack Oneill #34573 üzenetére
Nálam csak a Qibt indításnál jelez a favicon-okra egy párat, tehát gondolnám, ha közben lenne más blokkolni való is, akkor is jelezne. Mondjuk nálam fel van véve benne a megbízhatóak közé a Qbit, de gondolom ez az "ismert" támadások elleni védelmet nem semlegesíti. Néha valami orosz tracker-t jelez be (sok a public tracker-em), hogy azt letiltotta, de ennyi.
-
TeeJay
félisten
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #34573 üzenetére
Érdekes,már megbízhatónak jelzi a Kaspersky.
-
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #34580 üzenetére
Egyszerű:
1. új kiadás tehát nincs még reputációja hiába egy régi szoftver újabb kiadása az adott verzió még új
2. ingyenes nem költenek a validálásra vagy gondolom arra sem hogy szétküldözgessék az ilyen cégeknek hogy hamarabb megismerhessék -
mgTerminator
veterán
Tudnátok segíteni privát torrent létrehozásában? A tesómnak küldenék fájlokat, nála lassú a net és nagy a fájlok mérete. Olvastam már róla 2 cikket, de nálam telón sem indul el.
Aktiváltam a trackert és megnyitottam neki a 9000-es portot amit teszteltem is, nyitva van. A létrehozáskor bepipáltam ami kell, és beírtam a gép címét, portot ahogy kell, de mégsem indul meg.
Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? -
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #34582 üzenetére
Tudod gyakran újratelepítem a Windows-t és a Defender-t használom. Amikor telepítem a Qbittorrent-et és pl. már az a verzió "régi" akkor simán lefut a telepítő, de ha még csak 1-2 napos akkor felugrik az alkalmazás ellenőrző és megerősítést kér.
-
neo-geo
aktív tag
Sziasztok. Átálltam Én is Mikroról, Qbittorrentre a múlt heti újratelepítés utáni problémám miatt. A lényeg, hogy a Mikro indul a gép indítással együtt, viszont a Qbit az nem. A Mikro meg azért megy, hogy seedeljen az Elit rangomhoz. A gond az, hogy ha bezárom a Mikrot, és a Qbit-el töltök valamit a MAG-ról azt nem írja jóvá hiába marad a gép reggelig bekapcsolva, másnap úgyanúgy 47 óra van hátra. Ez mitől lehet, és mi lenne a megoldás? v
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
TIT
veterán
válasz SunMount3r #34572 üzenetére
Eset van de eddig semmi baja és egy bizonyos ip-ről akarnak behatolni 5 percenként,december óta csinálja,de havi 1x volt eddig.
Havernál semmi gond.Jack Oneill: Akkor Te írtál a qbi forumra mert írt egy magyar és csak azt hajtogatják,hogy a hivatalos oldalról szedje le a klienst.
-
TeeJay
félisten
válasz neo-geo #34585 üzenetére
port teszt volt?
este tracker javítás volt azért írt mindent stopped-nek
de hajnalban már minden ment újra
mikor indítod a torrenteket fél óra múlva nézz rá mert azonnal nem fogja jelezni sajnos
le van maradva a tracker de attól seedelszMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
woodworm
veterán
válasz mgTerminator #34583 üzenetére
A telefonos szolgáltatások nagy részét natolja a szolgáltató, ha emellé a másik oldal is natolt, akkor esélyetek sincs így használni. Legelőször erről kellene meggyőződnötök. Ha egyikőtök aktív, akkor a másik gépen kell beírni az ip-címét.
Egyébként nem szükséges bekapcsolni a trackert és a privát flag sem kell, mert a torrent fájl és/vagy a hash kód nélkül nem fogja tudni senki más letölteni. -
Cs1csó
félisten
Mi történt amúgy a legfrissebb verzióval, hogy ilyen sok az angol nyelvű szöveg? Volt már korábban is ilyen csak nem értem, hiszen ezek már le lettek fordítva pl. letöltés stb.
-
mgTerminator
veterán
válasz mgTerminator #34589 üzenetére
Na most kivettem a privát pipát és nálam elindult, megnézem hogy tesómnak is elindul e
-
SunMount3r
nagyúr
Os Cache: Be
Disk Cache: 512MB (4GB-hoz)
Disk cache exp. int.: 60s (alap)Egy friss 22Gb-os torrent-el próbáltam: 2 és fél óra alatt 610MB-ra ment fel a memória használat. Seed leállítás után visszaesett 150MB-ra. A "Networking Service" ez alatt 95MB-ot (és sok CPU-t) evett.
Azt hiszem "maradhat" a 4.2.3. De a Qibit és a Service együttes CPU használata fokozottabb le/feltöltés esetén még mindig nagyon megakasztja a T4300-as procit (amiről a gyenge 100-as Ethernet vezérlő is biztos tehet).
Lenne még valami különleges beállítás, ki/be kapcsolás amivel érdeme lenne próbálkoznom?
-
TeeJay
félisten
válasz SunMount3r #34593 üzenetére
ezer éves proci sajnos nincs benne sok utasításkészlet amit a mai programok használnak, így nem csoda hogy megfekteti
nekem a laptopban az i5-2540M is ki tud akadni pedig az sandy bridge, jó pár évvel fiatalabb mint a T4300Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
monroe8609
aktív tag
sziasztok!
qbitorrentet használok Mac airen (ha ez számít) a problémám az lenne hogy az mennyire normális hogy alig seedel valamit vissza? elvégeztem az összefoglalóban javasolt beállításokat, tegnap egésznap ment a gép és sikerült 25MB-ot visszatölteni
net upc giganet.Van esetleg valami rejtett beállítás amit nem csináltam meg? Nincs kedvem az ncore üzeneteihez, ha ez ilyen marad akkor előfizetek a prémiumra ha nincs más megoldás!
Előre is köszi!Kitartást mindenkinek! -
Laccoss
addikt
válasz monroe8609 #34595 üzenetére
Nem csak visszatöltéssel lehet teljesíteni a kötelezettséget. Portnyitást próbáltál?
-
Laccoss
addikt
válasz monroe8609 #34597 üzenetére
-
neo-geo
aktív tag
válasz TeeJay #34587 üzenetére
Nem volt port teszt, de az UPNP be van lökve a router-ben, gondolom az is elég.
Köszi az infót, akkor az volt a gond, mert ma leszedtem egy sorozat részt és csökken az órák száma. Viszont amiket tegnap szedtem le, azok ugyanúgy állnak remélem a hó végén nem lesz gáz ebből, bár az Elite rangom az meg van. Okés rendben, köszönöm az infókatPSN-ID:Putyesz-HUN
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest