Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Cs1csó #33249 üzenetére

    Emlékszem Avast Free user vagy, nem is akarlak győzködni. Nekem nagyon a bögyömben van a cég a húzásaikkal. Évente jön róluk cikk miben sántikáltak éppen, hiába jó a teszteken a védelem része, ha közben több más susmus zajlik.

    Torrent klienseknél hasonlóan, hiába régen utorrent volt az etalon. (én is azt használtam régen pl. Vuze helyett) Aztán ahogy változott az üzleti modell, úgy lett egyre macerásabb. Először csak egy toolbar kúszott fel ha nem figyeltél, flags-ben még ki tudtad kapcsolni a reklámot, vagy elhúzni a panelt ne látszódjon, aztán már sebezhetőség volt valamelyik 3-as verziónál, aztán nemrég bitcoin bányász melléklet települt vele. Mindig van egy tűréshatár. Biztos a prémium nagyon jó, sajnos nekem nem fér bele évente 20 dollárt fizetni nem életbevágó feature-ért, amikor az ingyenes opensource qb alternatíva is tudja ami kell.

    A qb sem hibátlan, viszont közösségi projekt és nonprofit. Nem valószínű, hogy elkanászodik a program. Ha mégis, lesz más. Nem muszáj mindig ragaszkodni régi dolgokhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák