- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz enginev3.0 #32500 üzenetére
Azt tudom, hogy linuxon qbittorrent-nox (parancsoros webui kliens) lehet kulon profilt csinalni, kulon beallitasokkal, mert akkort tud ketto egymas mellett futni a programbol. Azt hogy a teljes gui-n windows alatt, hogy oldod meg PASSZ.
-
huan
őstag
Sziasztok!
Beállítottam a Qbittorrent RSS-t ez alapján: https://ncore.cc/wiki.php?action=read&id=1029
Működik rendesen egy torrentoldalt kivéve, ezt: https://www.thepiratebay.org/rss
A Qbittorrent>RSS -részben működik a feliratkozás a kívánt csatornára, azonban az automatikus letöltések nem indulnak "Metaadatok letöltése" állapottal.
Miért?
Köszönöm! -
pmheros
őstag
Üdv!
qBittorrent v4.2.0 (64-bit) a kliensem, Win10x64Pro az op.rendszerem.
Újra szeretném húzni a Windows -t, és jó lenne ha úgy tudnám menteni a jelenlegi Torrent állapotomat, hogy pont ugyanonnan folytassam utána, ahol újratelepítés előtt abbahagytam . (Anno utorrent -nél elég volt Users\net\AppData\Roaming\ és Local útvonalakra az első indítás előtt minden visszamásolni a korábban mentett állományaim).(Keresőztem is, de valszeg vaksi voltam).
Előre is köszi a válaszokat!Üdv.: pmheros
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
TeeJay
félisten
qBittorrent 4.2.1 megérkezett
[link]Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Van egy ket kulfoldi oldal ahova be szeretnek jutni, sajnos ismeroseim megragadtak a magyar oldalaknal..
Awesome-hd
IP Torrents
BitMeTv
hdbitsTudom a szabaly szerint oldal linket tilos es nevet is csak kodolva, ez szerintem kodolt amugy Es nem kerek meghivot sem, csak hatha tud epp valaki valami titkos infot arrol hogy epp mikor lesz nyitott a regisztracio
Amugy:
Regisztrált:9 éve 11 hete
Az oldalon járt:épp itt van
Helyezés:88889.
-
noorbertt
őstag
válasz enginev3.0 #32511 üzenetére
Nálam ez úgy működik hogy az otthoni szerver letölti automatikusan ami nekem kell és 3 aranyig tolja vissza.
Nekem az nem játszik hogy minden új torrentet letöltöm rss-bol és tolom ameddig lehet. -
noorbertt
őstag
válasz enginev3.0 #32513 üzenetére
Akaszd fel a fára
-
Imi1981
veterán
válasz Dragon3000 #32516 üzenetére
Azt is használom úgyhogy ha az megy már jó . Kösz !
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok, nem tudom feltelepíteni az újabb verziót, azt a hibaüzenetet kapom hogy a qbittorrent ezen verziója legalább windows 7-es rendszert igényel, úgy hogy win7-et használok, plusz egy ideje csak úgy megy fel rendesen, ha kompatibilis problémák megoldására rámegyek és akkor windows xp sevice pack 2-ben indítja az installert, ennek nem tudjátok mi lehet az oka?
-
BalaNce87
addikt
Talán a 4.1-es verzióktól kezdődött ez, egyszer csak azt csinálta hogy felrakott egy másik qbittorrentet, aminél már a telepítéskor feljött ablakát zöld vonal vette körül és így tudott futni egyszerre két qbittorrent, és sajnos amit a windows-al indított az volt a defektes sose láttam még ilyet előtte, egy ideje szívok már ezzel és erre találtam a kompatibiltás megoldást, más program nem csinált még ilyet. A win7-es hibaüzenetet a 4.2.0-ra írta ki először, aztán az valahogy felment, most a 4.2.1-re megint ezt írja.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
válasz sfdrakex #32532 üzenetére
Kikapcsoltam hogy ne mutassa a keretet, a kivételekhez is sikerült hozzáadnom, de sajnos ugyanaz történt, rámentem a telepitőre felment, aztán kiléptem, majd elindítottam újra a tálcáról és akkor a 4.2.0-át indítja el, tehát olyan mintha fel se raktam volna... második próbálkozásra úgy tűnik felment rendesen, azt figyeltem meg ha a telepitőt elindítva a nyelvválasztás ablakát dobja fel akkor ezt csinálja, ha viszont kicsomagolja aztán a telepitő ablak jelenik meg akkor felrakja rendesen, ki érti ezt? mindenestre nagyon köszönöm mindkettőtöknek, próbálkoztam ezer éve, most jobban körbenézve szinte azonnal megtaláltam...
-
Dragon3000
veterán
Nálam semmi hiba nem jött elő a váltással.
-
M107
addikt
Ha 256 GB SSD-re és ről futnak a torrentek és van egy 2/1 Gbit-es T net mik a jó per torrent beállítások a globális 500 per elég azt tudom.
GN :500
GUN: korlátlan
PTN :50
PTUN: korlátlan
Sok helyen ezt javasolják, csak privát oldalról töltök. !
KöszönömA fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz enginev3.0 #32542 üzenetére
Korlátlannal az a baj, hogy még más mondjuk feltölt 45 GB-ot én csak jó ha 17-20-at.
Arra már rájöttem, hogy ha a PTN /per torrent number/ 50 re bekorlátozom igaz hogy csak 50-en kapcsolódnak hozzám de valmivel javul az uppom.
Nézhetem Qbit Deluge -val is semmi pozítv torrent frontton.
Ha nem marad más jó lesz majd a család kihasználja.
vagy építsek egy külön seed gépet erre?
de mégis milyen beállításokkal[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz norba69 #32541 üzenetére
korlátlannal egy bajom van, nincs normális uppom, ha viszont adok neki egy értéket mondjuk 50 akkor megy is .
Ezért kérdeztem valami kompromisszum létezik ?A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
itt egy friss torri otthoni deluge klienssel:
Vagy legyek újra szerveres e mellett a nem kapcsolat mellett...[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz enginev3.0 #32546 üzenetére
Megértettem és köszönöm a segítséged.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
enginev3.0
félisten
Én is sokat idegeskedtem rajta, hogy 4ssd
9th core i5
Gigabitek stb stbDe rájöttem hogy nincs esély
Viszont ha már lent van, és mondjuk egy 4k remuxrol van szó, akkor simán tartható velük a lépés
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
norba69
senior tag
válasz enginev3.0 #32548 üzenetére
Az otthoni seedgép nagy előnye a nagyobb tárhely, ami miatt tovább tudsz seedben maradni, mint a szerveresek.
A szerveresek kénytelenek törölni (főleg a kis ssd-sek), hogy legyen hely az újabb anyagoknak. Ekkor jön el az otthoni seed ideje
Az autodl másik nagy hátránya, hogy mindenre rárepül, ami be van állítva, ezért kézzel, jól megválasztott torrentekkel jobban ki lehet használni a sávszélt.
Itthoni nettel is megy a top10, tapasztalatból tudom -
pn4hvq
senior tag
válasz norba69 #32549 üzenetére
Személyes kíváncsiság a kérdésem :
Saját "lelkibékétek" miatt szeretnétek minél kisebb helyezést elérni, vagy mi a célotok? Hobbi, verseny a haverral, stb?
Mert talán norba69 írta, hogy 70TB-nyi helye van, márpedig az nem olcsó mulatság.
No offense, valóban a saját kíváncsiságom miatt kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest