- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz SunMount3r #32850 üzenetére
nálad van csak hiba...
nekem 4.2.0 alpha beta RC és most már Stabil 4.2.0 és 4.2.1 is tökéletesen futott
NOD32 antivírus van meg windows 10 defender tűzfala
ennyiMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Jack Oneill #32852 üzenetére
leírtam mi a megoldás
speciális beállítások felülről a 3. opció, lenyitod és kiválasztod hogy "allow ipv4 addresses" és készMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
SunMount3r
nagyúr
válasz TeeJay #32849 üzenetére
Amúgy ezek közül egyik sem, nincs NAT, a portról már írtam hogy rendben, a Tűzfal esetén meg nem tudok más írni, csak amit eddig. Norton-al és ESET-el is ugyan azt produkálja, azért furcsa lenne ez a "véletlen", ha a tűzfal hibája lenne. Esetleg még a Win7 saját tűzfala ha közre játszhat ebben, nem tudom, most a beállításait sem tudom megnyitni, mióta fent van a ESET, mert valami hibát ír ki, ha rákattintok. De amikor a Norton volt fent, akkor lehetett állítani és a Qbit-et is és a Port-ot is külön engedélyeztem benne (elvileg), mégse volt semmi hatása.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz SunMount3r #32854 üzenetére
Duplatűzfal? Félsz valamitől? Lődd már ki mind, eset lepucol, windows tűzfal beállít vagy kikapcsol és úgy próbáld.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz sfdrakex #32855 üzenetére
A dupla tűzfal nem volt "szándékos". Valamikor frissített a Norton (vagy nem tudom mi más lehetett) és akkor aktívvá vált a Win7 tűzfala is, de oda volt felé írva, hogy a Norton vezérlése alatt áll. Innentől lehetett állítani, ki/be kapcsolni stb. Végig próbáltam azt is full kikapcsolni, és még a Norton-t is kikapcsolni mellette, de úgy se jött helyre ez a hiba. Amúgy: [link] [link] [link] [link] Ahogy látom sokan ezzel a problémával VPN-t használnak, de ami nálam kizárt ok lenne, mert én nem. Most reggel óta jó amúgy. Ha újra bezuhannak tartósan, akkor gyalulom az ESET-et is és meglátjuk mi lesz... Amúgy biztosan nagyon sokan használják ezt az ESET IS-t torrent-ezés mellett minden gond nélkül akár éppen Qbit-el is, akkor miért épp nálam okozna ez a problémát?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz SunMount3r #32856 üzenetére
Routered van? Azt próbáld ki, hogy ESETet gyaluld le, és a géped közvetlen legyen a netre dugva router nélkül.
-
Sziasztok!
Több száz GB adatot szeretnék megosztani pár ismerősömmel, gondoltam csinálok egy FTP szervert itthon, de nem jött össze, ezért ötleteket keresek hogyan lehetne kivitelezni a dolgot. Az ismerőseim is töltenének fel adatokat.
-
valakky
aktív tag
válasz SunMount3r #32846 üzenetére
Mi lenne ha kipróbálnál másik torrentprogit is?
-
TeeJay
félisten
válasz SunMount3r #32856 üzenetére
Hidd el a szoftveres tűzfal kavar be hiába engeded át... Pucold le csak a Windows tűzfal maradjon meg egy NOD32 vírusvédelem és csá
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TIT
veterán
Semmi gond az eset tűzfallal,telepítésnél amúgy is átengedi.
-
TeeJay
félisten
válasz Jack Oneill #32867 üzenetére
akit zavar hogy a hiba listába tesz sok/minden torrentet
annak javasoltam
amúgy ha nem állítod át is teljesen jól megy, kliensben van kicsi bug
majd a 4.2.2-re javítva lesz ez isMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Atomantiii
addikt
Újratelepítettem a win 10-et és valamiért nem akar seedelni a qbittorent, pedig nyitva van a port, de amikor bezárom és újra elindítom a qbittorrentet a tűzfalnál mindig hozzáadódik egy új qbittorrent és a trackereknél az összes torrentre hibát ír ki. Mit lehetne vele csinálni, hogy jó legyen, mert most így olyan, mintha nem seedelne. Vagy legalábbis egyes torrenteknél elindul a seedelés de kb azonnal meg is áll.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Atomantiii #32869 üzenetére
Ezt csináld meg, akkor nem ír majd hibát. Kapcsold ki az upnp-t és állíts be fixen egy portot amit ki is nyitsz tűzfalon és routerben is.
-
zolokas
aktív tag
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
ruTorrent-en hogyan állítom be az rss feed autmatikus letöltését?
-
Fecogame
veterán
válasz DrojDtroll #32873 üzenetére
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
woodworm
veterán
válasz Dan-szan #32871 üzenetére
Az a teszt nem működik megfelelően. Mielőtt elkezdesz újraállítani mindent, tesztelj online. A zöld pipa azt mutatja, hogy jelenleg is van aktív kapcsolatod.
https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/
https://www.canyouseeme.org/ -
Amazonas
senior tag
válasz zolokas #32872 üzenetére
Úgy tudom, nem szükséges kikapcsolni a DHT-t a beállításokban, mert privát tracker-eknél a qBittorrent magától kikapcsolja (le is ellenőrzöm mindig, de valóban így van).
[link]
Szerk.: bocs, most látom, hogy uTorrent-et használ. Az lehet, hogy nem kapcsolja ki magától.[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
válasz zolokas #32877 üzenetére
DHT-t kikapcsoltam, portot újat nyitottam (60E fölött) teszt lefutott eredmény ugyanaz. Zöld pipa, le-feltöltés megy, de a teszt szerint nem jó
Egy kicsit most hagyom akkor.TeeJay gondom nem volt vele eddig tette a dolgát miért piszkáltam volna? Nem is kutattam alternatíva után,pont az előbb említettek miatt.
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
válasz woodworm #32881 üzenetére
Nem tudom milyen legendára céloztál,de mindegy is.
Természetesen olvastam és köszönöm a te hozzászólásod is,mikor az új portot beállítottam az általad linkelt oldalon ellenőriztem le .
Bár a másodiknál nem tudtam beírni az ip címet,ez lehet az én hibám.Amazonas : ezt is néztem IPv4-en vagyok
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Fecogame
veterán
válasz Dragon3000 #32885 üzenetére
Ott már nem ütközhetsz (vagy sokkal kisebb eséllyel) abba a hibába, hogy más applikáció által használt porttal ütközz.
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
MODERÁTOR
Ez az ultimate solution, amikor valakinek már nincs más ötlete. De természetesen segíteni ez nem fog.
-
-
-
Atomantiii
addikt
válasz sfdrakex #32870 üzenetére
Köszi, kikapcsoltam az upnp-t a qbittorrentben, a telekomos routerben nyitottam portot, van benne egy olyan, hogy Enable UPnP IGD = False de az eddig is azon volt.
Az open port checker azt mondja az adott portra, hogy látja kintről. A tűzfalban van egy bejegyzés a qbittorrentre vonatkozóan, ki van pipálva a magánjellegű és a nyilvános és így most azt mondja, hogy már csak 13 db torrent van hibában.
Most hogy tudok-e seedelni jó kérdés, mert eddig még nem töltött fel semennyit sem, persze lehet azért mert senki nem tölt le semmit sem.
A többi beállításra ránéznétek, hogy jó-e így?
[kép 1] [kép 2] [kép 3] [kép 4] [kép 5] [kép 6] [kép 7] -
woodworm
veterán
válasz Dan-szan #32888 üzenetére
Néha ellenőrizni kellene, hogy a kliensben futtatott torrentekre mit jelez az ncore Aktivitás oldala.
A jelentés elmaradásának legtöbbször valamilyen kommunikációs probléma az oka a tracker és kliens között vagy pedig valamilyen korlátozás az user gépén, kliensében.
Fordult már elő, hogy nehezen érhető el egyes útvonalakon az ncore tracker, a jelentés időtúllépés miatt megszakad. A régebbi kliensek ilyenkor nem mindig kezelik megfelelően a helyzetet.
A kliens rossz beállítása lehet pl. kevés aktív torrent engedélyezése a várósorban.
Egyesek szeretik altatni a gépet, ha otthagyják, ez sem szerencsés, sok adatfeltöltés és időelszámolás elveszhet így, nem fog egyezni a kliens és a tracker elszámolása. -
TeeJay
félisten
válasz woodworm #32892 üzenetére
globális feltöltési szálak = globális szálak
nyugodtan lehet az is 500 mert ha nem töltesz le akkor mehessen sok szálon a seedaktív letöltések max száma 600 az nagyon sok
3-4-5 bőven elég főleg HDD-re
SSD-re sem kell 10-20-tól több letöltést egyszerrespeciális beállítás : lemez gyorsítótár 64MB kevés
ha van legalább 8GB RAM-od mehet nyugodtan 1024MiB lemez cacheMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Rimuru
veterán
Ami nagyobb az csak jobb lehet, nem?
Mert nem tudjak hogy 1024-tol kezdodnek a root jog nelkuli portszamok.
Vigyázat, csalok!
-
-
TeeJay
félisten
válasz Atomantiii #32896 üzenetére
használd inkább alatta a sebesség korlátot
mondjuk belövöd 3000KiB-re és ha 3megabájt alatt tölt valamit azt figyelmen kívül veszi és akkor nem számít bele a 3-4 letöltött torrentbe
így szokott nekem néha 15-öt is szedni ha mind lassú de nem fog magától sok százat egyidőben csak ha tényleg lassúak
amint 5 letöltés túllépi a 3megabájtot egyenként a többit szüneteltetiMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Dan-szan
senior tag
válasz woodworm #32892 üzenetére
Valószínűleg ez így egyben okozhatta a problémát.
sfdrakex : igen,profilban megnéztem sajna stopped
TeeJay : hát ezt nem szoktam ,ez valóban az én saram . Ma nekifutok az átállásnak a qBittorrentre.
Kösz mindenkinek a segítségetAz igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest