Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Ybron #14080 üzenetére

    [előzmény törölve]

    "Biztos hogy amiatt van, mivel már több mint 10 órája fut a gépem úgy hogy nem megy az utorrent.
    Máskor mikor elindítom, kb 4-5 óra hossza múlva el is fogy a RAM és ez eddig mindig így volt.
    Volt hogy mikor futott kék halált kaptam"

    Ezekkel cseppet sem támasztottad alá, hogy a µTorrent lenne a hibás. Azt hittem, Process Explorer vagy Resource Monitor (Win+R, resmon) vagy legalább Task Manager segítségével vizsgálgattad, hogy konkrétan mennyi memóriát kér a µTorrent. Az írásodból viszont nem derül ki, hogy konkrétan a µTorrent-folyamatra (utorrent.exe) leszűkítve nézted volna a memóriaigényt, csak általánosságban írod, hogy "megette" a memóriát. Tudsz erről mutatni egy screenshotot?
    Írtad továbbá, hogy furcsa kékhalál-jelenségek fordulnak elő nálad. Konkrétabban? Tudsz mutatni egy fényképet a BSOD-ról? Pontosan milyen hiba volt ott feltüntetve?
    Ezenkívül a 2 óra memtest86 nem mutat atomstabil eredményt, minimum 7 óra tesztelés esetén (pl. otthagyod éjszakára, hadd menjen) már azt lehet mondani, hogy valószínűsíthetően nem hibásak a RAM-moduljaid.
    Egy kékhalálról teljesen általánosságban amúgy sem lehet megmondani, hogy pontosan milyen drivernek/hardvernek a hibájából következett be, csak pontosabb infók és vizsgálgatások alapján.
    Eseménynaplót is csekkolhatnád (Win+R, eventvwr).
    Túl sok az általánosság a hibákról, szóval ennyi alapján nem lehet azt mondani, hogy feltétlenül a torrentkliensed lenne a hibás. Plusz az általad elvileg már kipróbált 2.2.1-es µTorrentet itt a topicban többen elégedetten használjuk, memory leakes para nem nagyon jellemző, ahogy eddig láttam neten (persze ettől még nyugodtan előjöhetne adott környezetben valamiért). Ráadásul azt sem írtad, kipróbáltad-e másik klienssel. Mindenesetre a jelenlegi hibáid elég furcsák, mindenképp utána kéne nézni, miből eredhetnek (röviden: kétlem, hogy a torrentkliens a hibás).

    [ Módosította: Barthezz2 ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák