- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
Nem rossz dolog dolog a netrádió!
Beton bérházban gyakorlatilag nincs rádióvétel, csak esetleg ha nagyon közel van egy FM adó. Nálunk pont ez a helyzet. Régebben a Gyula rádiót nyomatták a szomszédos tízemeletes tetejéről, de egy ideje a Dankó rádiót sugározzák azon a frekin!
Nézegettem az ibéjen az asszonynak a konyhába egy netrádiót de iszonyú drágák!
Aztán láttam egy olyat, amibe egy 7 colos tablett volt, ferdén beszerelve egy dobozba, amiben táp és kétoldalt hangszóró volt. Hohó mondom, megvan a hasznosítása az öreg, elavult Huawei tablettnek! Amúgy is már annyi kütyü van itthon, morog is érte a b. nejem! Szóval egy kis PC hangszóróval és ezzel az alkalmazással qrva jó kis netrádiót sikerült összehozni! Próbáljátok ki, nagyon jó kis progi! Magyar fejlesztés. Telefonon is szépen megy. -
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
LógaGéza
veterán
Kikérem magamnak, én kérdeztem a terveid vele kapcsolatban!
Az más kérdés, hogy lusta voltam felmenni a padlásra szétnézni"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Devid_81
félisten
-
ErikSon
tag
Jó reggelt.
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
nagyúr
Karácsonyi ajándékként lejjebb vittem az árát ennek a gyöngyszemnek :
-
napocska2
senior tag
Jó éjt fiúk, holnap folytatjuk!
-
fecus
őstag
válasz Digger #25154 üzenetére
Én régi routerből farigcsálom. Ezen nincs kijelző. Megfontolandó a tablet. Más adót is be lehet írni ennek a proginak? Én néha ámerikás jazzot is hallgatok. Meg Classic rockot.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
tááo
aktív tag
válasz #33253120 #25173 üzenetére
A nejeméknél a kórházban is ilyenkor van a csúcs. Olyan osztályon dolgozik ahol leginkább idősek vannak. Így karácsony közeledtével a tehetősebb gyerekek lepasszolják a nagyit, dédit a kórháznak, hogy ők nyugodtan eltudjanak menni síelni esetleg "velneszezni". Azután úgy január elején értük jönnek és minden megy tovább.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
doberman
senior tag
bambáraittammagam mire végig olvastam egy nap termését....
8lnu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs