- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Melyik azaz utolsó skype verzió amit még ők csináltak és nem pedig az m$?
https://ingatlan.com/33821564
-
public73
senior tag
válasz littlelion21 #24148 üzenetére
dobj privibe egy címet és jövő hét keddre magkapod postán!
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz Dani_kp #24151 üzenetére
En nagyon sokaig 4.2-est hasznaltam, mig en allat ravettem magam egy konferencia video hivas miatt, hogy rakjak fel ujabbat.
Aztan valahogy megszoktam az ujabb szart.
De most meg volt egy gepcserem, egy uttal telepites...es az uj skype...azokkal a 72-es meretu smileykkal...felnyomnam jo melyre az osszes smileyt designerbe aki ezt csinalta
Ugy latszik a komoly programbol igy jutunk el szepen lassan az MSN hanyasig......
-
Geby
senior tag
Hello emberek! Látom hamarabb meglett a szilveszteri hozzászólásszám mint kellett volna.....pedig nem segítettem....
Rendeltem egy notit meg még hozzá egy kevés ramot. De csak rendelés után esett le, hogy a plusz ramnál ott van hogy DDR3L azaz valami low voltage szutyok. 1.5V helyett csak 1.35V. Na most nekem jó lesz ez vagy szívni fogok vele. Ahogy nézem a listában a többi ram mind 1.5V-os volt. Sikerült arra az egy sz*ros vacakra rányomnom ami különböző volt. Szóval ?
(Jelenleg 4GB van a notiban és még rendeltem 4GB-ot bele) -
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #24157 üzenetére
Aztat ne kuldjel!
Figyima' Te nagy filmes vagy, lattad mar az Interstellar-t?
Mar egy napja azon agyalok, hogy vegulis jo film volt-e vagy sem
De mar 50k+ szavazattal 9.2-on all, szoval az biztos, hogy Nolan megint odabacott rendeset...
-
Geby
senior tag
válasz doberman #24163 üzenetére
Jaja Windooóooozt pagefile nélkül már évek óta, meg néha 3-4 windóóóóz fut virtuális gépben aztán így is kiírja, hogy mindjárt elfogy a ram.
Skype reklámokra ez nem megoldás ? http://winaero.com/blog/how-to-disable-ads-in-skypes-chat-window/
-
fero02
nagyúr
válasz Stylewars_kp #24168 üzenetére
Melyikből?
-
tááo
aktív tag
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Pacák
senior tag
Nuclear launch detected
-
Tybee21
senior tag
válasz Stylewars_kp #24177 üzenetére
Sokkal nagyobb a gépigénye a Win7-nek a frissítésekkel, gondolom ez már üzletpolitika, sajnos...
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
-
Morris
veterán
válasz Stylewars_kp #24179 üzenetére
Nekem nincs gondom vele. A hiba nálad lesz.
-
fero02
nagyúr
válasz Stylewars_kp #24177 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz koma. Mindig napra kész a rendszerem és bármit csináltam, soha nem tudtam még kifektetni egyetlen 7-est sem. Xp is beérett már az sp2 után, de a 7 maga a tökély a windózok között.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Morris #24180 üzenetére
Hazaértem mint egy ember, bekapcsolom a gépem, hogy még dolgozzak...bekapcsolom szépen tölt a 2 hetes szűz rendszer alap progikkal. Egyszer csak a win logónál waiting és ennyi. Se előre se hátra. 3 reset után elindult. Másnap ugyan ez. Gép szét (mivel használtan vettem egy fél éves gépet) és takarítás! Összerakom, öröm boldogság megy csinálja. Eltelt szerencsés 3 nap és ennyi, megint megmakkant. Minden alkatrészt alaplap kivételével lecseréltem teszt céljából. Ki lehet a hibás...de semmi. Ötlet?
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
mezis
félisten
válasz Stylewars_kp #24183 üzenetére
HDD SATA kábelét cserélted ? (Vagy legalább a két végét cseréld fel.)
mezis
-
Stylewars_kp
őstag
-
Morris
veterán
alaplap!
-
Tybee21
senior tag
válasz Stylewars_kp #24185 üzenetére
Elő vetted a másik eredeti példányodat?
A kollegina gépén ma kb. fél óra alatt jött be a rendszer, közben egyszer lett kikapcsolva-bekapcsolva, de miután szépen kivárta elindult, nem is néztem, hogy a rendszernapló mutat-e valamit...
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
mezis
félisten
válasz Stylewars_kp #24185 üzenetére
Ja, ha a Win virágbolti, akkor ne kísérletezz tovább a hw-el, amíg nem tesztelted egy Linux-al. Ubuntu-t ajánlom.
mezis
-
Devid_81
félisten
Elestek
...
-
Stylewars_kp
őstag
Pár éve az ubuntu oldalán ha bereggeltél akkor kaptál egy ubuntu 10 et lemezen. Akkor kipróbáltam. Jó volt nagyon csak a család a winfosshoz szokott és nem tértünk át rá végül.
Volt nálam iMac is. OS X kezelése ment a családnak, de csak ideiglenesen volt nálam. Drágálom az a baj.A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Dani_kp
addikt
Esetleg HDD hiba?
Nem megfelelő driver?[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
LógaGéza
veterán
Nincs valakinek véletlen az olcsónál is olcsóbban komplett gépe? 2féle felhasználásra kellene: PowerPoint vetítés bemutatására, és 720x576-os MP4 videók lejátszására (ez utóbbit VGAból szinte minden gép tudja). Akár mai átvétellel is érdekelne
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
littlelion21
addikt
-
Pacák
senior tag
-
Morris
veterán
válasz Stylewars_kp #24198 üzenetére
ALAPLAP!!!
-
Digger
senior tag
Sziasztok!
Rég jártam erre!
Nemrég még rendszeresen bújtam a PH, főleg fotós oldalait, de aztán elment a kedvem tőle!
Másodikán Gyopároson a fürdő öltözőből megfújták a komplett fotós cuccomat! A kár értéke közel. 350 ropi!
Ide is beírom a gyári számokat. Hátha belefut valaki!
Segítsetek légyszi!Nikon D90 s/n.:6329823
Tamron AF 17-50mm f/2.8 XR SP Di-II LD Asp IF , s/n.: 288113
Tamron Nikon 70-300/F4-5.6 SP Di VC USD s/n.: 112666
Yongnuo YN-568EX vaku s/n: 630017416
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs