- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz Zodicus #24105 üzenetére
Jaja eleg nehez kezelni napi 1 uj hozzaszolast, nekem is valamikor alig megy az atolvasasa.
Annyi talan segit, hogy szinte mindig en vagyok az aki ir
Igy egy kicsit konnyebb, de sebaj.
Gyurok most a szilveszteri #24110-re nagyon, szerintem annyit osszehozok valahogy, van meg par het addig...
-
Dani_kp
addikt
Újabb nyereményjáték!
https://ingatlan.com/33821564
-
tááo
aktív tag
Pedig nem voltak rosszak.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Devid_81
félisten
válasz LógaGéza #24116 üzenetére
A hutoi voltak siralmasok es tularazottak, de ettol meg nem gondoltam volna, hogy eljutnak ide...
Bar anno a BFG es egyeb nagy markat is elvesztettunk.
Mindig van es lesz is ilyen.
Most a napokban epp a Samsung mobil reszerol derult ki hogy iszonyatos melyrepulesben van, de az apple nagyobb uj teloja sem kell a nepnek, bar ott nincs akkora visszaeses mint Samunal.
Nah es a HDD markakrol nem is beszelve...[ Szerkesztve ]
...
-
sanzi89
addikt
válasz LógaGéza #24116 üzenetére
Elsősorban én a hűtéseivel voltam kapcsolatban, de azok egyáltalán nem győztek meg. Egy cuccok kellett volna, régen volt egy brutál nagy gépház aminek az oldalai hűtőbordák voltak, és passzívan hűtött, minden alkatrészről hőcsővel vezette el a meleget. Na, az tetszett, kár, hogy megfizethetetlen volt.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
LógaGéza
veterán
válasz Devid_81 #24117 üzenetére
Pont tegnap "nosztalgiáztam", anno milyen szép is volt az XFX-eVGA-BFG trió... Kár, hogy már nem nagyon vannak ilyenek...
Mondjuk remélem legalább úgy lesz, mint az OCZ-vel volt, valaki felvásárolja, és megy tovább.
Mobiloknál meg Nexus mellett kinek kell Samsung Amúgy kíváncsi leszek mi lesz a Lenovoból, nagyon bevásárolt, remélem jobban fog terjedni ezáltal a Motorola
sanzi89
Én több Z9/Z11-be építettem már gépet, jól is néznek ki, masszívak, és nem is drágák, na meg még az elrendezésük is jó. Na de azért nem egy Fractal Design Define R4
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Devid_81
félisten
-
Andrew31
senior tag
Pééénteeeek!
(francba..., nCore-osok előnyben. )
[ Szerkesztve ]
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
Devid_81
félisten
-
LógaGéza
veterán
válasz forintuser #24124 üzenetére
Nekem is volt N4, de jutányos áron tudtam cserélni N5-re - nem is bántam meg, nem véletlen hoztam ezt a példát
Viszont én is nagynak találom a N6-ot. Akkor már inkább a mostanában megjelenők közül Moto Maxx, vagy majd OnePlus Two"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Devid_81
félisten
válasz forintuser #24124 üzenetére
Itt is 499£ a kezdo ara, pedig olcsobbrol (felre)beszeltek...
Erdekes, de annyit meg tutter nem fogok erte adni, akkor azt is bacca'k be a WC es le is huzhatjak
Nem fogok 300£ nal tobbert telot venni, vagy max megint alairok vmi szutyok szerzodest...de mar kezd kiakasztani az ar amiket kernek a telokert, lehet samu S3 marad amig el......
-
Pacák
senior tag
válasz Devid_81 #24128 üzenetére
Eddig egy Sony Ericson T280i -m volt. Ahogy olvastam anno a többség még arra sem volt képes, hogy a Bluetooth-on keresztül lementse a képeket róla, pedig nem űrtechnika - nekem mindig sima ügy volt.
Most megkaptam öcsém Nokia 6303i telóját, mert váltott valami csempés Nokiára. Az előző telefonomhoz képest ez az Enterprise fedélzeti computere.Telefonálni telefonnal kell, netezni meg laptopon, asztali gépen. Minden más olyan, mintha sajtreszelővel políroznád a bohócot.
Nuclear launch detected
-
Morris
veterán
válasz forintuser #24131 üzenetére
Nem vicc. Most (és már elég régóta) egy Lumia 925-tel nyomom. Megmondom a frankót, rég volt ilyen jó készülékem.
-
Tybee21
senior tag
válasz Morris #24132 üzenetére
+1 csak én 720-al, lassan kevéske az 512 Mb ram, de majd csak lecserélem valami újabb csodára. A 830-as jó is lenne, csak drága.
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Stylewars_kp
őstag
Vegyetek sziFont!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Morris
veterán
válasz Stylewars_kp #24136 üzenetére
Nekem nem kell. Általában szénsavas ásványvizet iszok.
-
BaKeSZ87
őstag
Nesztek e!
-
BaKeSZ87
őstag
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Van pár eladó cuccom:
Gigabyte 6770 1GB GDDR5 [link]
Intel Celeron G530 LGA1155 - hűtővel ócsóér H61 lapba mamának szkájpozni stb...
MTech 600W !!!.&@#%! tápeccség keveset használt picipízér.PÜ tel mél akármi.
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
-
Zodicus
senior tag
Vegyetek laptopot. Topic lakóknak 5% kedvezmény.
-
littlelion21
addikt
Urak, ha valakinek van egy fölös' microSIM -> normál SIM adaptere, szívesen át/megvenném tőle.
-
TeeBee73
veterán
válasz littlelion21 #24148 üzenetére
Nekem nincs.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Tybee21
senior tag
válasz Morris #24135 üzenetére
Ma voltam bent egy Voda márkaboltban, meglestem kézben a 735-öt és a 830-at is, de valahogy egyik sem győzött meg, nem tudom miért, bár zavaró az is, hogy nehéz őket rendesen kézbe fogni a lopás védelem miatt, bár gyanítom, ha nem lenne rajta, már rég lába kél, szóval nem tűntek annyival gyorsabbnak, mint az én kis régiségem... mondjuk ma megint megállapítottam magamban, hogy jó kis masina ez, arra mire én használom tökéletes, csak az a rohad facebook massenger töltene be gyorsabban, nem is agyalnék a cserén.
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest