- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #23200 üzenetére
Persze aztan ha nincs punedli, akko' meg megy a siras
Megyek irok a modknak, adjanak valami kulonleges jogosultsagot, mindig valogatottan tolok ide mindent, erre ez a koszonet
De amugy a ket hsz ami hianyzik ott csak moha bacsi linkelt egy thai mancit, vagy katit, mitudomen mar mi volt a neve
En meg csak valaszoltam ra, de kep nelkul, ha jol remlik...
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #23202 üzenetére
Nemtooom, de akkor en egy ideig talan nem jovok ide ha nem gond
...
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #23202 üzenetére
Azt mondod a homokos tema jobb?
Szerk: erdekes, de epp nem muuukodik, csak teker a kep, mindegy hagyom, aztan hatha eccer jo lesz
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Nahmi nahmi?
Kis ejnyebejnye es maris szetszaladt a banda?
Szerencsetek, hogy nem lottek engem ki vagy ket hetre, mi lenne most veletek?...
-
Tybee21
senior tag
No, véleményeket kérek:
Ma voltunk megnézni egy albérletet a párommal, korrekt 1,5 szobás a központban, de mégis relatíve csendesebb részen, mindenestül 75 k/ hó, szerintetek mennyire sok ez az ár? Most minden egyéni mérős a jelenlegi lakásnál, így olcsóbb, ott házközponti fűtés van, de ebből a lakásból a szomszédok miatt mennék. Tanácsok?!A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Pacák
senior tag
Másfél szobáért?
Nuclear launch detected
-
Pacák
senior tag
Nuclear launch detected
-
Geby
senior tag
válasz Tybee21 #23210 üzenetére
Hát nem olcsó.....
Haver most egy 1 szoba vagy 1.5 szobásban van havi 30ért, bútorozott albi, asszem plusz rezsi, 4.em. a Kazinczy meg a Vasút közt (Lehet nemsoká felszabadul, mert épp keres másikat.)
Amit nézeget az a Borozó környékén, 60 plusz rezsi, 3 szoba, mittoménmégmi....
-
MorphBCS
tag
válasz Tybee21 #23210 üzenetére
Fix 75-ben teljesen jó az.
Nekem a Kazyn volt albim másfél szoba bútorozott, 35+rezsivel télen volt hogy 90 fölé jöttem ki picivel.
Szóval ha ez nagyjából belvárosi és fixen ennyi akkor az igazán normális ár.
Nyáron persze számolva sokkal olcsöbban jönne ki, ellenben tudsz nindig számolni a pénzeddel ebben az esetben.(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
Tybee21
senior tag
Azért vacillálok csak, mert a mostani, még téli hónapban is kijön 60 k körül mindenestül (nyáron csak 45k körül), de itt bajosak a szomszédok, amit néztünk, az meg mindig 75k. Mindkettő bútorozott. Tartok tőle a havi 15-30k hiányozna a költségvetésemből. Az van, amit szoktam mondani, nem drága, csak mi keresünk keveset.
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
SipiBcs
őstag
válasz Tybee21 #23220 üzenetére
Nekem picit soknak tűnik legalábbis a tavasz-ősz 8-9 hónapjára. Télre reális lehet, de nem hiszem, hogy a fűtött 3-4 hónapot ennyivel kellene kompenzálni. Persze belváros... kérdés hogy akartok-e feltétlenül odaköltözni
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
public73
senior tag
-
Tybee21
senior tag
Ebben a 75k-ban a lakás bérleti díja, teljes bútorral (mosógép-hűtő-mikró is), felújított 4. emeleti zárószint, házközponti fűtés, benne van a rezsi vagyis villany-víz-gáz-meleg víz (fűtés és fürdővíz), kábel tv, internet, közös ktg., minden, nekem se számla nem jön, se óraállást nem kell jelenteni, semmi, csak hó elején odaadni a 75 ezret és lakni a lakást, a Centerrel szemben lévő belső tömbben van a lakás, kívülről szépen felújított. Van klíma is meg redőny is, elvileg a klímát is nyugodtan használhatnánk, azt mondta. Számlás.
Azt számoltam amivel a jelenlegi lakás olcsóbb, abból idén 1,5 nyaralást letudhatok, illetve az árkülönbséget félre rakva spórolhatnék saját lakásra. Csak vonz, hogy ott tuti nyugim lenne, mert itt felettem a gyerek rohangál állandóan, hiába szólok, semmit nem ér, alattam meg a rokker hallgatja a zenéjét, az sokat javult, mióta szóltam, de néha így is bajos. Fent a negyediken a fejem felett nem lenne rohangálás az biztos. Elvileg a lépcsőház rendes. A jelenlegi helyen a galambok zsinórba felébresztettek egy időben, mostanában nem annyira, ott hátha nem lenne. Konkrétan a melóhelytől nekem messzebb van, az asszony viszont csak átsétálna kb. 3 perc alatt. Szóval sok tényező, de szerintem sok a pénz különbség, inkább szívom a fogam a jelenlegi helyen (és spórolgatok, és reménykedek egyszer megtehetem a saját lakást, vagy legalább bele merek vágni a hitelbe).[ Szerkesztve ]
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
public73
senior tag
18+....
csak erős idegzetű nézőinknek alánlom!!!!! -
Tybee21
senior tag
Valaki tud TV szerelőt Bcsabán, kolléganőmnek kellene!
-
Tybee21
senior tag
válasz moha bácsi #23231 üzenetére
Telefonszám esetleg? A neten lévőt nem veszi fel...
[ Szerkesztve ]
-
Tybee21
senior tag
válasz moha bácsi #23233 üzenetére
Ok, köszi!
-
Andrew31
senior tag
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
public73
senior tag
szép jó estét!!!!
hogy rúgja meg a macska!!!!! -
forintuser
őstag
Valami hihetetlen dolog történt ma velem.Nagy nehezen, derékfájással felb@szott az isten.~ 6am. Szokásos körök...Kávé, szarás, sör kibont.Mivel tegnap este lusta voltam, ezért ma reggel gyorsan nekiálltam marha pörit főzni.A feleségem meg is jegyezte hogy milyen kis cukik a húsok.Gondolom mindenki tudja, hogy kicsit fagyosan kell összevágni...mindegy.Kaja fő, mérgelődök az elmaradt reggeli sex miatt.De úgy látszik fontosabb németül tudni a recepteket...Pedig eskü hogy gyors lettem volna.Második szokásos kör..Felmegyek a bevásárló központba...mit látok.?Amerika kapitány magyarul menti meg a világot.Bosszúság el, halvány remény csillan hogy lehet még jó a mai nap.Végignyálaztam az összes xxx tartalmat, de nem volt semmi izgi, úgyhogy marad a teljes fél megás sávszélem a kapitánynak..És most jön a lényeg.!!!!!!! Általában mindig ide jövök másodjára, megnézem Dávidon kívül írt e valaki.Az esetek nagy részében mégis Kecskemétre kell mennem, mert már Dávid is oda emigrált...Sokszor várom az otthon maradottak kirohanásait...(Bammeg ez a kurta híd sosem lesz kész? Ember de fos hambit ettem xy helyen...)De semmi.Ma reggel viszont megakadt a szemem valamin.Ami nekem hihetetlen.Lehet ti már jártatok így, én még nem.Ma virradóra, a békéscsabai totyik több hozzászólást ért el, mint a kecsói... (10 vs 7)
Holnapkészítést vállalok.
-
Tybee21
senior tag
válasz forintuser #23245 üzenetére
Vannak csodák, néha én is ránézek, és meglepődök, hogy fél nap alatt termelődött tizen-huszon hozzászólás, néha bepörögnek az események...
-
Devid_81
félisten
Nincs itt semmi erdekes, csak gyurunk a #30k-ra (2016-ra meglesz)
Figyi ha ez megnyugtat a reggeli sex nalam is elmaradt eddig, ambar itt akkor van sex amikor en akarom, szoval barmikor bepotolhato...
-
fero02
nagyúr
-
Zodicus
senior tag
Igen, ritka, de megesik. Viszont ha 1-1 hsz érkezik, akkor biztos, hogy Devid81 követte el duplázva
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy topik
- Android játékok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest