Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • omfgk

    addikt

    Nos, a Medic fegyverek a patch után szerintem már jól el vannak találva.

    MP40/Sten : Középtávra (+spec) viszonylag használhatóak. A hátrányuk a lassú rpm/dps. Távolra is pontosan kell vele célozni mert egy G43 vagy egy Turner SMLE még így is röhögve nyer. Közelre pedig egy Sturmgewehr vagy egy Thompson szintén agyoncsapja. Aki nem elég pontos az ne válassza a Sten/MP40 párost.

    Thompson/Suomi : Közelre nagyon jók, 20 méter felett már nagyon észnél kell velük lenni.

    MP34/EMP : Ezek helyett van jobb alternatíva.

    MP28 : Na ezt a fegyvert totál nem értem. A játékban hiába rajzolja be a csíkocskákat az Accuracy/Control résznél úgy ,hogy elvileg jobbnak kéne lennie mint pl a Thompson (azonos spec esetén), ez baromira nem igaz. Az adatokból viszont világos lesz. Kisebb horizontális recoil, viszont nagyobb vertikális. Csakhogy a vertikális recoil sokkal kevésbé ellensúlyozható... Totál értelmetlen fegyver így jelenleg.

    Az új medic smg-t mindenkinek ajánlanám. Alapból gyakorlatilag olyan mint az MP40. Spec után lehet növelni az RPM-et (méghozzá jelentősen). Így érzésre nekem egyelőre jobbnak tűnik mint a Thompson. Persze ilyenkor elég pontatlan (és csak 30-as tár), viszont van rajta bipod. Meglátjuk ,hogy hosszútávon bejön-e.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák