- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
snc_psyhopat
friss újonc
Üdv mindenkinek.
Egy kis segítséget szeretnék BF5-höz
Most kezdtem a játékot ps4 en eddig nem szerettem a lövöldözős játékokat de ez most megtetszett Multiban de nagyon új nekem és azt szeretném kérdezni hogyan farmolhatok vásárláshoz ? esetleg hogyan tudok fegyvereket skineket szerezni ? Kell hogy játszak Single playerben is ?
Másik kérdésem az lenne hogyan tudok repülőt vezetni pl multiplayerben ? -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
válasz snc_psyhopat #29001 üzenetére
Ahogy szinteket lépsz, úgy kapsz pontokat, amit fejlesztésekre lehet költeni.
Single-ben is ad pár dolgot, ha jól emlékszem.
Annyira nem is rossz, érdemes egyszer végigjátszani.
Az alapokat ott meg is tanulnod.06-3o/9759I39
-
atenza
senior tag
válasz Találtgyerek #29002 üzenetére
Most ráadásul ketten jöttek ahogy látod, kettő ellen egy AAA nem sokat ér, főleg ha egyszerre fordulnak rád két irányból.
Flieger meg olyan hogy ha el is találod messziről (amihez rá kell készülnöd, folyamatosan figyelni a gépet mert amilyen messziről jönnek 1 pixel a repülő, a szemed kigúvad, közben repkednek a szálló alkatrészek, madarak , és a többi távoli AI gép meg minden bizbasz körülötted ami csak díszlet, és úgy kell koncentrálnod h megtaláld a repülőt. Közben persze addig a földön kiszednek
Hamarabb kell kilőnöd a fliegert mint hogy ő kilóméterekről a rakétát), akkor a legjobb esetben 80-90-et sebez, persze ő lazán kilövi a rakétát, amivel kirakétáz téged és vígan vissszafordul, de ehhez egyedül kevés vagy, ilyen szintű gépek ellen jó ha 40-50-et tudok sebezni olyan messziről lőnek ki.
Ez az egy bajom van a BF5-el, hogy a repülők nagyon OP-k tudnak lenni. Pedig nem most kezdtem én sem, földön tudok csinálni jó statokat, 50/10 körül tudok hozni, tehát tudok célozni, nyílván nem vagyok profi, de ha én mondjuk nem kezdőként szenvedek hogy kiszedjek egy gépet 1× is, akkor egy új mit mondjon?
A szervereken meg a csapat 90%-a azt sem tudja mi a flieger.
Aztán ha egyszer nagy nehezen kiszeded, ott van még két gép, és az is akit kiszedtél 30mp után jön újra mintha mi sem történt vola.
Én szerintem ezt úgy kellett volna megcsinálniuk, hogy ha meglepetésből jön akkor oké szedjen ki, mert neked a földre is kell figyelni, nem tudsz mindig a repülőkre figyelni, de ha nem meglepetésből jön akkor legyen már esélyed ellene. Ahogy ez meg volt jól csinálva az összes többi BF-ben.
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz pilu85 #29006 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
@rglaaf
veterán
válasz Találtgyerek #29008 üzenetére
Piaat-ot hogy lehet használni mortarkent? Kis térképen nincs semmi ami mutatná hova pottyan a lövedék
PSN:BiZzare_0 ️
-
pilu85
őstag
válasz Bjørgersson #29007 üzenetére
Jah így már igen. Még sose öltem vele.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Topikgazda
-
@rglaaf
veterán
-
Topikgazda
válasz @rglaaf #29013 üzenetére
Ha tényleg megcsináltad, akkor lehet csak picit tovább kell játszani, vagy a következő teljes kör végén pl kioldja majd idővel magától.
Azzal a kaszttal amivel fel kell oldani, kell játszani tovább picit.Néha előfordulhat ilyen...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
@rglaaf
veterán
válasz FollowTheORI #29014 üzenetére
Az a baj hogy már rég kész van ugye úgy van hogy pl recon class 20-as szintig kell vinni utána dobja be a special assigmentet a rongyoknak
Most nézem a hades skin is lakat alatt van de az aasigmenteknél már nincs classokra vonatkozó feladat
Csak annyi van a lezárt skinek mellé irva hogy kell hozza assigment[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
@rglaaf
veterán
Dobókést hogy lehet megszerezni?
-
Szabi020
tag
válasz @rglaaf #29020 üzenetére
Üdv!
Valaki véletlen nem tud segíteni abban, hogy az mitől lehet, hogy fut hibátlanul a játék. 100%-os GPU kihasználtsággal DX 11-ben. Nagy ritkán előjön, hogy valamit állítani kell és hiába csinálom vissza soha többé nem lesz jó. Értem ezalatt ,hogy 60-80%ra esik vissza a GPU kihasználás. Természetesen akkor hibátlan, dem mikor másnap játszanék már nem. (Future frame persze ON.)
Találkozott már valaki ezzel?
Eddig mindig csak windows resi segített. De megint nincs kedvem. Nincs erre valami fix? DX 12-ben tökéletes,de úgy meg droppol és akad az elején. szóval az sem opció. Remélem valaki tud segíteni!
Köszönöm előre is!
-
Topikgazda
válasz Szabi020 #29021 üzenetére
Egyrészt a játékot csakis DX12-vel érdemes futtatni, a kezdeti döcögést egyszer kell kibírni.
Másrészt a GPU 100% utilizáció fétis egy hülyeség manapság, mert attól függ van e egyáltalán gpu limited. Bezavar a vrr sync megoldások és a hozzá kapcsolódó fps korlát is ami manapság gyakori, stb. Szóval ez így magában semmit se mond, illetve rápörögni sem érdemes.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Szabi020
tag
válasz FollowTheORI #29022 üzenetére
A gondom azzal van ,hogy most váltottam 4K 120Hz-re. Eddig 60Hz volt. De nem állítottam limitet. Volt 120-140 fps. Most beállítottam 120hz re. És van 80-100 mert nem használja a GPU-t ez itt a gondom. (Akkor is ha 200 ra teszem. nem számít.)
A kezdeti még csak oké. De mikor menet közben is van egy egy röcc, nem is fps hanem ms-ben kifejezve az azért fájdalmas tud lenni.
Pláne tudva azt, hogy dx11-en amíg nem bugol be nem volt. És ott a ms diagramm sem úgy néz ki mint egy EKG felvétel! :)Ezért kérdeztem csupán. Mert tudom, hogy jobb volt.
-
urbi73
senior tag
Már PC -majdnem minden kaszton gold - voltam ,de egy sx vétele miatt kezdhetem elölről a fejlesztést .
Nem lehetne ezt átvinni valahogy? .........-
-
válasz qukesz #29025 üzenetére
Lehet hülyeséget írok, de elég bekapcsolva lennie. Tehát Alt + Z / Nagy Pillanatok bekapcsolva. Legjobb rögzítő program.
Szabi020:
Ha használsz ahogy Ori írta Frame Limitet (nVidia vagy Riva Tuner-ben), akkor nem lesz 99% a kihasználtság. Ha butítod a grafikát, akkor sem. Nagyon egyszerű, tedd fel ultra beállításra az összes opciót, Ray Tracing-et azért ne. A 3090 be lesz terhelve 4k-n. Nézd át a vezérlőpultot, nem e limitáltad ott. Akár felskálázhatod 125 vagy 150%-ra is.
Bár én ezen nem izgulnék, hogy a kártya nem leheli ki a belét, az autóddal sem padlógázon jársz, az utolsó szuszt is kicsikarva belőle.Véleményem szerint a FL pont hasznos emiatt. DX12 meg akkor jó, ha játszol is, én soha nem fogom használni. 5 hónapja léptem be utoljára a nemzetközi vírusprogramba, azaz az origin-be. Aki ilyen aktív mint én, annak felesleges.
-
bul07
nagyúr
válasz zebra_hun #29026 üzenetére
Neked megvan a Battlefield 2042?
És ott működik a Nagy Pillanatok?
Mert nálam BF5 szépen menti a pillanatokat, de Battlefield 2042 esetén nem menti
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz Szabi020 #29021 üzenetére
"Valaki véletlen nem tud segíteni abban, hogy az mitől lehet, hogy fut hibátlanul a játék."
Akkor jó.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Astroboy
őstag
válasz Bjørgersson #29031 üzenetére
Nyugi csak trollkodik.
-
Szabi020
tag
válasz zebra_hun #29026 üzenetére
Nem volt semmi limit. Egy nap telt el. Előtte jó volt. Többször csinálta már. Általában mikor valamit cserélek. De nem azonnal..DDU,BF,Origin reinstall azért volt de semmi.
De lényegtelen is mert:Ott hagytam Dx12-ben. Valóban "jobb"(inkább csak hozza ugyan azt mind a Dx 11) ha már többször mentél egy mapon. Köszi a tippet. Soha nem volt türelmem végigvárni ezt..
Így bekapcsoltam a vsync-et meg a VRR-t 120hz-re. 4,5-8.5ms között van a válaszidő mikor melyik. Így elvagyok vele.
A skálázás 100%on van. Elég az így is kártyának bőven eldogozik rajta.svensson: Kimaradt egy "nem" Játék közben írtam. Lehet az volt a gond.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok. Hogyan lehet azt elérni, hogy ha kilépek a létrehozott cummunity gameből, akkor maga a szerver tovább fusson? Nem szeretnék órákhosszát benn lenni, vagy pl. csak emiatt futva hagyni az egész játékot/konzolt
Ps5-ön játszom.
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Topikgazda
válasz medvezsolt #29039 üzenetére
Sehogy.
-
raubisoda
senior tag
Sziasztok!
Új w11 minden baba kivétel a bf5 mert nem indul.A 2042 bf1 megy simán.Mi lehet a baj?
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
raubisoda
senior tag
-
[link]
Alakul
Megjelenés napján 7 percet raktam ebbe a remekre sikerült csodába... 1000 alatti rekordot mértek, lol, megkapják a jól megérdemelt hírnevet ;) -
PAtr0n
addikt
válasz zebra_hun #29048 üzenetére
Kaszálnák már el a picsbe, de tényleg, nekem nem volt hozzá szerencsém, vagyis... szerencse hogy nem volt hozzá szerencsém, csak a gameplay videókon égtem ki, az 5-ben rengeteg a potenciál, ahhoz még jöhetne ruszki front, pár jármű, pár map, és termelné a zsét újra.
Remélem tanultak ebből, és a következő játékuk már újra minőségi lesz."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
válasz PAtr0n #29049 üzenetére
A Bf5 klasszisokkal jobb, igen. Ehhez jönne egy kieg, többet keresnének vele. Új Bf már nem lesz, 20 évig egy nagy név volt.
2002-ben egy klasszis volt, hulladék gépeken, trágya internettel toltuk ... és egy élmény volt. 800x600-ban nyomattam a crt-n, 200-as ping-gel
Bf5 kimondottan tetszik, bár a vh-hoz semmi köze. 2042 ha hibátlan lenne sem tetszene, erre rögtön rájöttem. Nem a hibái zavarnak, hanem az üres hangulata.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest