- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
válasz lofagi #18697 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni , engem 2012.januárjában egy szerver admin dobott ki.
Nekem annyi a szerencsém , hogy a pb banra nem kerültem fel , és így csak a német szerverekre nem tudok csatlakozni , ezzel dob ki mindig a játék :
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player
'name' (for 1 minute) ... Cheater banned by GGC-Stream.NET. Ban on GUID a6dd69f70a7e559bb5ff3ef42b3c4a55.
Contact GGC-Stream.NET for details. [Admin Decision]Én egy kollégám segítségével több ticketet írtam az evenbalance , és a GGC-Stream -nek , egyik a másikhoz küldött. Azóta sem tudtam levetetni a nevemről és szánalmasnak tartom , hogy sosem használtam semmit. Más meg össze vissza hackel , és vígan elvan.
Én szurkolok neked , hogy sikerüljön még így frissiben. Nekem elég hamar reagált mindegyik fél.
-
Svájcinéger
őstag
válasz lofagi #18649 üzenetére
Én csak annyit mondtam, hogy volt arra példa más játéknál, hogy egyesek jogtalanul VAC-bant kaptak. Kárpótlásul a Steam bácsitól ingyér valami játékot kaptak és levették a VAC BAN-t. Most ezzel mi rosszat mondtam ?
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz lofagi #18718 üzenetére
Én is kickelve lettem pb álltal
http://www.pbbans.com/master-ban-index.htmlGame disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Frrost' (for 0 minutes) ... Violation (GAMEHACK) #89265
Pedig semmit nem csináltam
Kb 2 másodpercet tudtam játszani[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz lofagi #18813 üzenetére
de az a játék crash és talán más tudja mi baj van stb. nem pedig a te hírneved amit indokolatlanul bannoltak, mindenki tudja, hogy vissza fogják adni, de te valahogy ezt nem akarod megérteni és még leírod 8x..
többször nem kell/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz lofagi #18962 üzenetére
Elméletileg nem is ész kell hozzá, hanem logika Azt nehezebb szerintem birtokolni, mint az észt, mivel egyik nem következik egyenes arányban a másikból és a logikus gondolkodás nehezebb, mint megtanulni valamit. Persze az ész és a logika eléggé kéz a kézben járnak, ez tény.
(#18970) Gippo: azt hittem, meghekkelte valaki az oldalt. Én ezt a variánst sem zárnám ki
[ Szerkesztve ]
-
Mr.White
senior tag
válasz lofagi #19025 üzenetére
ennyi erővel ha valaki balkezes és átállítja a billentyűkiosztást, vagy egyszerűen csak valamit módosít a kiosztáson mert neki az kényelmesebb és gyorsabb, akkor az is előnyszerzés.
én a g300-ra beállítottam az élesztést és a spotot, de nem érzem úgy hogy ezzel olyan nagy előnyt szereznék.
más téma az, ha megírt programmal visszafogod a fegyvered recoil-ját, az valóban előnyszerzés. -
Atla
senior tag
válasz lofagi #19026 üzenetére
Megkérnélek hogy ne személyeskedj, én egy szóval nem mondtam rád hogy cheater vagy.Viszont itt a fórumon én is állíthatom azt hogy 150 centis bantu nigger nő vagyok, és amíg nincs ellene bizonyíték ti el is hiszitek ezt nekem.Szóval én megértem hogy veled ki lett tolva, de amíg nincs bizonyítva hogy jogszerűtlenül lettetek bannolva addig azt mondhattok amit akartok.
-
Laraxior
titán
válasz lofagi #19057 üzenetére
Tudsz már gamelni? Rendeződött a banos dolog?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz lofagi #19097 üzenetére
Hát nem éppen, de azért van egy szép 20 soros bakancsom Régebben űztem nagyban, seggig érő hajjal, mára már civilizálódtam, csak a háború iránti fanatizmus maradt meg. De elég is az.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
devilinsid3
addikt
válasz lofagi #19133 üzenetére
ne írd már le minden nap 6x ezt kérlek.. tudom, hogy szar, de ettől nem lesz jobb, hogy itt siránkozol, ráadásul vissza fogod kapni
most mitől jobb, hogy valamin szarrá idegeskeded magad? semmivel nem lesz jobb.. hidd el a beletörődés hasznos dolog (főleg annak tudatában, hogy biztos vissza fogod kapni az accod, sőt szerintem azok akik ilyen miatt lettek bannolva még kárpótlásul lehet, hogy tele lesznek szarva 200% xp boostal..)/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
devilinsid3
addikt
válasz lofagi #19146 üzenetére
hát nem tudom.. azzal nem vagyok előrébb, hogy telebaszom a fórumot a miatt, mert indokolatlanul bannoltak
bf3ban is eljátszották ugyan ezt, mindenki visszakapta az accot#19151) ΩМΞGΔЯΞD 100 az elérhető max. szint és azért van, hogy minél hamarabb megnőjön az E-penised
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
=HG=
addikt
válasz lofagi #19281 üzenetére
Lehet nem kéne, de van előnye az alacsonyabb pingnek...Ez egyértelműen látszik a játékban...Nem most kezdtem a multizást...észrevenni.. BF2-ben sokszor akkor kezdett lagolni a szerver, amikor valami cheat-et használtak...Rövidesen meg is látszott, hogy ki az...
(#19282) xboxmod: Nem vagyok szerver szakértő, de szerintem ezek kimondottan játékra bérelt szerverek..Ezen csak az fut amit engedélyez a "bérlője"[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz lofagi #19317 üzenetére
A mechanikus billentyűzet totál más világ. Aki szerint szar az a hangja miatt mondja. Amúgy simán megszokható, engem csak az első 1-2 napon zavart. Tény, hogy nem a leghalkabb, de SOKKAL pontosabb és kiszámíthatóbb, jobb vele játszani. Ez csak azután tűnik majd fel, hogy mondjuk 1 hónapig használod, majd visszaváltasz normál billentyűzetre. Első gondolatod az lesz, hogy mi ez a szar.
[ Szerkesztve ]
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz lofagi #19317 üzenetére
Nekem Steelseries G7 van.
Az első ami feltünt otthon hogy a párom kb 5 perc után megutálta, mert olyan hangja van, hogy legszivesebben kivágna a lkásból vele együtt
De kénytelen vele együtt élni, mert le nem cserélném.
Csak mechanikus játszik már nálamSzerintem:
nagyon jó a nyomáspontja
jól néz ki (mondjuk ez relatív, mert bárhogy nézhetnének ki de a G7 tetszik)
egyszerre bármennyi gombot lenyomhatok, akkor is tudja mit akarok
strapabíróbb
érzékenyebbMost hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos van még előnye
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest