- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz DeadMeat #29742 üzenetére
Én manapság jobban szeretem a C4-et.
Na és nem motorral célba juttatni, hanem gyalog.
Van benne kihívás.Kár, hogy ma este mennem kell melózni, mondjuk igaz, idén már utoljára, ha minden jól alakult.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
pilu85
őstag
-
-
nagyúr
-
-
pilu85
őstag
válasz DeadMeat #31626 üzenetére
ez a te álláspontod, nagyon is jó és szórakoztató, és sok szerver van ezen módban...
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Laraxior
titán
válasz DeadMeat #31633 üzenetére
Javítottam, lazíts már
Bár olyan mindegy, mert szinte teljes rálátás kell a tankból, hogy tudja lőni a hajót, míg nekem elég ha akkor oda megyek elé, amikor már csak 20% HPje van... Azt a 80-at a kezdőről leszedem[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz DeadMeat #31635 üzenetére
Pl AntiAirrel kifejezetten lehetetlen szétszedni. IFV-vel is csak úgy ha mindkét TOW betalál. De a nyílt vizen a jet megeszi
(#31636) Dave567: De ez nem élő... és azt is megbeszéltük, hogy egyszerre ennyiféle jármű még nem volt egy háborúban sem. Gondolod a repülőnek az a dolga, hogy emberekre vadásszon, meg körözzön az égen. Kidobja a szarát, és elhúz a rákba. Ez játék, itt balance kell. Ebben a játékban ilyen a balance.
BF3-ban megint más volt, ahogy a BC2-ben is, meg a BF2-ben is.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz DeadMeat #31638 üzenetére
Majd Gulf of Omanon lehet aprítani a hajókat tankkal, mert a US-nek két hajója lesz az anyahajónál... ugye a partokon, meg elég sok tank...
-
kriszpontaz
veterán
válasz DeadMeat #31758 üzenetére
Nálam is csak az szokott használni. De az esetek 20%-ban ez sem. Ez ilyen. Tegnap 3 kört nyomtam le és sehol nem volt markerem, csak döglöttem. Direkt körbelőttem az ellent ha már a testére nem adta be a lövést és akkor sem volt semmi marker. 100% élettel lelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
válasz DeadMeat #32139 üzenetére
Szerintem amit blaca ír,az lehet... ,a semmi szócska nálad mit jelent??....nem most lőttem először hordóra,csak ez most feltűnt,hogy egy tár kellett bele...nem hogy először lángolt,hanem semmi sem történt...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
eugabesz
őstag
-
Enton
addikt
válasz DeadMeat #32779 üzenetére
Hát én próbálkozom, hisz nem lenne 133 hit sem ha semennyire nem menne.
Nagyon sok fegyverhez még hozzá se nyultam van pár amit használok, és nem is nagyon vesz rá semmi a váltásra, de még kismilló lehetőségem van a fejlődésre."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
lofagi
addikt
válasz DeadMeat #32783 üzenetére
Ezzel pont így vagyok én is, hogy már van, hogy hamarabb elengedem a gombot, mint meghalna az ellen, mert azt gondolom, hogy ennyi elég. Az esetek 80%-ban ez így is van. A maradék 20% úgy tudnám elosztani, hogy van amikor én számolom el, bár lehet az még a 80%-ban is van, de azért már ilyenkor belerögzül az ember kezébe, hogy meddig kell lőni egy ellent. Viszont ott van az a rész amikor is bejön a netcode hibája, esetleg a ping, ill ki tudja még, hogy micsoda. Vicces, hogy annó a CS-ben ha nem találtam be akkor elég volt ránézni a scoreboardra és láttam,hogy túl magas a pingem, nem oda megy a lövés, de itt, nos itt egészen mások is bejátszanak.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz DeadMeat #32786 üzenetére
Ebben nem. Testrangen szüttyögök!
HELIKOPTER IRÁNYÍTÁS KEZDŐKNEK! ( nem mellesleg magyarul, mert angol annyi van, hogy Dunát...)
Fontos, hogy kezdőknek, vérprofik ne szidjanak!
A videó itt tekinthető meg, osszátok! Kell a nézettség.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
mackosajt
addikt
válasz DeadMeat #33752 üzenetére
Valamikor tavasszal talán, vagy lehet keverem, Warthunder-ben csináltak olyat a fejlesztők, hogy csillámpónikkal lehetett repülni, és mindenféle színes lövedékkel lőni.
Poénnak elment pár napig, utána ki is vették belőle.Meg asszem Warframe-ben húsvétkor nyúlfülű karakterek jelentek meg a játékban.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Dave567
addikt
válasz DeadMeat #33748 üzenetére
Uram!
Nem az a baj, hogy nem rinyálsz, vagy leszarom ha rinyálsz is, én megértem, de az embereknek van okuk rinyálni, szerintem azért rinyálnak nem, mert valamit ebben a játékban elbasztak.
Le frissítettem a játékot, fut faszán, tankból ki szálltam, exe hiba, jó mondom vissza lépek 2 perc exe hiba, ami eddig a bf pálya futásom alatt soseee fordult előőőőőőőő!!!!! És ne legyek ideges? -
pohár
félisten
válasz DeadMeat #34021 üzenetére
hát egy szutykos gumicsónakot küldjön már szét he
na majd megnézem a motorok ellen, az 1 hit kill volt mindig isGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
JamesHun
addikt
válasz DeadMeat #34049 üzenetére
nem nála van a hiba
2 hetes win 8.1 és régi driverrel dx11 ben semmi gáz, itt meg már a 3. pálya végi exe hibám van
elkúrták, de nem biztos, hogy a dice nál
ez volt a megjelenéskor is, és fura mód az új driverrel akkor majdnem exe hibamentes lett
ha ezt tesztelték november óta akkor ki kell rúgni minden fejlesztőt aki ebben részt vettSeriesX: JamesSHun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest