Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Olympos

    aktív tag

    válasz eugabesz #22658 üzenetére

    Kedves Gabesz!

    Ahogy mondod: jobb, ha Senya hagyja, mert ebből Ő nem jöhet ki győztesen.
    :))
    Én viszont nem hagyom!

    Régóta borzolja kedélyemet, hogy olyan ember - itt most Rád értem - ítélkezik mások felett, akinek BF3 szerveréről nem is olyan rég admin atrocitásokat lehetett olvasni itt, ezen a fórumon.
    Ekkor én szépen "kussban" maradtam, mert tudtam, hogy minden eset egyedi, lehet, hogy vkinél per pillanat elgurult a gyógyszer és tett egy olyan döntést, amelyet másnap nem tett volna meg; így nem avatkoztam be nyilvánosan más szerverének lehúzásába, így a Tietekébe sem. Inkább örülök, hogy vannak magyar szerverek. (Mindenki tudja, hogy a visszaélés nem követhető út, hacsak nem külföldiekkel akarunk játszani egész nap, így szervert egyedi esetek miatt nem általánosítok, kivéve, ha rasszista szerverről van szó. Magyar embert meg főleg nem bántunk, ha véletlenül volt ilyen, akkor az annak köszönhető, hogy a nevéből nem derült ki származása.)

    Gondolom a Ti szervereteket sem az a stílus jellemzi, ami anno itt keringett, így kérlek, magyar adminként ne élj azzal a lehetőséggel, hogy más magyar szervert degradálsz...a rossz hírnevet egy-két bor után elintézzük magunk :)

    És végül annyit, hogy nem Senya bácsi volt az, aki gyilkolt a hajóért...de ez teljesen lényegtelen.
    Személy szerint köszönöm neki, hogy megpróbálta menteni a "játékos kontra admin" veszett ügyet és megvédeni szerverünk törékeny hírnevét; ebből admin sose jöhet ki jól.

    "...no offense,csak úgy mondom,barátilag..."

Új hozzászólás Aktív témák