- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
RichieTri
senior tag
válasz ingalls #33540 üzenetére
nekem is 15-s thome csomagom van.
német szervereken(ha nem töltök semmit) 30-40 körüli a pingem.ha pingtest.net-l mérem akkor 10/1-s a pingem.
bőven jó,semmi lag.ja és ha nem lett volna még akkor epicenteren a (large) D-nél a csőben van egy dínó
[ Szerkesztve ]
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
EczkE
veterán
Nekem maxon van a Network Smoother.
Asszem mindenféleképpen!
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
Winnie látom megvan az 5000 kill UMP-vel, mi lesz a következő?
(#33556) Raidon
50-60%-on teljesen jó[ Szerkesztve ]
Origin: p0rch_m0nk3y
-
- = Zk = -
félisten
fúgec... veled mi van? világvége előtt keménykedsz?... ráfázol, mert másnap úgyis meg leszel találva!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
EczkE
veterán
-
- = Zk = -
félisten
-
EczkE
veterán
-
Roxaar
tag
Sziasztok most vettem a gamestar adventi leárusításán a prémium editiont előtte 1,5 hónapot aktívan játszottam.
Az új kieg elérhető már ? -
fulton
addikt
Sziasztok
Aki 660 OC tolja a gamét, meilyk drivert ajánlanátok a játékhoz? amivel a legjobban fut. A legujabb van fent de olyan akadozik a kép, nem olyan mint mikorszaggat, de zavaró mintha kockánként jönne a kép, ugyanez van a Farcrey 3 ban is.
-
RichieTri
senior tag
válasz p0rch_m0nk3y #33558 üzenetére
ott már nem teleportálnak/break-elnek az emberek?
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
fulton
addikt
nem segít
-
RichieTri
senior tag
válasz p0rch_m0nk3y #33569 üzenetére
az jó.
én most 30% körül tartom,de egy kicsit stroboszkópos a mozgáslive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Csaber
senior tag
válasz RichieTri #33570 üzenetére
50%-körül használom én is , mert amúgy túl sok a teleportáló emberke , és ha az ellenség nagy pingel játszik még nehezebb eltalálni ...komolyan jelenleg 300+ ping felettieknek mindent bead ugrál közbe kioszt 3 fejlövést .....az hogy te már 3 métert megtettél a fedezék mögött az nem számít meghalsz mert ő még lát..-
-
- = Zk = -
félisten
pfff...
fent se szoktalak látni soseseha" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Pubszon
veterán
Egy értelmes 1 Ticket-es szerver.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
ricshard444
veterán
Tugs az kinél/minél van?
Vannak dolgok...
-
F_Zolee
veterán
válasz ricshard444 #33578 üzenetére
Csipa kaszt, mozgásérzékelő.
-
Csaber
senior tag
válasz ricshard444 #33578 üzenetére
Snipernél , csak sokan használni sem tudják , meglátja csapattársa lerakja egy helyre , melléteszi... ez a legnagyobb hülyeség legalább 10 méterre kell tenni a másiktól , hogy ki legyen használva a hatósugara , és mind a ketten kapjatok pár pöttyöt
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
A grafikai beállításoknál a stereoscopic depth és a motion blur anount milyen szerepet játszik?
Választ előre is köszi!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
ricshard444
veterán
Vannak dolgok...
-
boost
addikt
Sziasztok,
kezdő BF3-asként szeretnék nem ordibáló amcsikkal játszani, ezért keresek innen társat a bf3 multizáshoz.
10 órám van a játékban.gamertag: doorshu
-
Sabre
őstag
nah most már én is ismerkedem a crossbow témával battleriport
-
fulton
addikt
Másnak is csinál olyat hogy kidob a játék? mig ati kártyám volt semmi gondom nem volt, most hogy váltottam gtx re kidob hiba mennék vissza a bf3 ablakra amit letesz tálcára már nem jön be a játék, de azért foglalja a memót..... meghasonló..másnál van ilyen tünet? (legujabb driver)
-
H.Ezredes
őstag
Esti záró körnek elmegy... [link]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
EczkE
veterán
válasz - = Zk = - #33574 üzenetére
Igen, mostanában nincs igazán időm rá. :\ Talán hétvégén.
Asszem mindenféleképpen!
-
- = Zk = -
félisten
megyek Bécsbe.
majd jövőhéten. úgyis szabin vagyok januárig" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ForRedGlory
félisten
Ezt mivel tudom kiunlockolni? Rohadjak meg ha tudom, pedig tudok angolul
Évezredek óta 94%-on áll...[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
-
jocek91
aktív tag
válasz ForRedGlory #33590 üzenetére
Tank Destroyerrel Szerintem egyértelmű.
-
- = Zk = -
félisten
ölj tankmegsemmisítőkkel! (pl a sprut)... sokat.
amíg nem unlockolja(#33591) EczkE
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
EczkE
veterán
Tank Destroyerben kell szerezned 16000 pontot amiből meg van 15189 pontod.
Asszem mindenféleképpen!
-
-
ricshard444
veterán
Ez a játék függőséget okoz abban biztos vagyok,és abban is,hogy fülessel sokkal jobban megy Tuti vétel lesz majd a BF4 Premium
Az alap és a Premium anno együtt jelent meg? Nem emlékszem
És mi a tököm az a karika a profilnál?[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
k.soma
senior tag
válasz ricshard444 #33596 üzenetére
A premium a Close Quarters-el együtt vagy inkább előtte jelent meg. Szóval a játék megjelenése után jóval.
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
jocek91
aktív tag
A prémium most júniusban jelent meg amiből eladtak kb 2milliót, aztán augusztusban kiadták a prémium edition ami az alapjáték és a prémium egy csomagban 1 játék áráért.
-
EczkE
veterán
Melyik kaszttal mennyi játszottál. Alatta a Service Starnal vannak a kasztok, színnel is meg vannak jelölve, onnantól szerintem egyértelmű.
Asszem mindenféleképpen!
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest