- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Feltettem a játékot,mentem is egy gyors kört a kedvenc mapemen (Grand Bazaar )
1/1-s arányt majdnem hoztam,de ez mint mondtam a kedvencemen ment,a többin kétlemVannak dolgok...
-
Viper26
nagyúr
B@zdmeg megint nincs report...vagy csak simán nem írja megint a kapott dolgokat.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
- = Zk = -
félisten
pedig tényleg jó...
de ink L86A2..... de nagyon kacsintgatok az LSAT felé" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
foregrip/ext mag/flashsupp...
nálam legalábbis" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
EczkE
veterán
-
- = Zk = -
félisten
megesik.. nem vagyunk egyformák
tök mindegy mivel, de irtsd az enemy-t" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
RevolutioN2
tag
Á bazz.... végre összejött az 5. multi kill. Zibán a lépcsőnél tolongtak, ablakból rájuk bobtam egy C4-et. A levegőben eldurrantottam, hatan haltak meg, de én is. kiírta, hogy multikill de a dogtagot nem dobta be. Kb. 10 öléssel később az admin megunta hogy az élen vagyok 89/24-es stattal és szépen kibaszott. Ha nem kapom meg a Rambo cédulát, felgyújtom az EA-t. Szerintetek?
Halhatatlan vagyok. Egyelőre. Battlelog: TheGeniusHUN
-
EczkE
veterán
válasz - = Zk = - #33211 üzenetére
Nem ilyen válaszra számítottam tőled... Igyál még sört, jót tesz a modorodnak.
(#33212) Stunts666: Azzal próbáltam, de nem volt jó nekem. Mindegy, hanyagolom.
Asszem mindenféleképpen!
-
- = Zk = -
félisten
-
EczkE
veterán
-
- = Zk = -
félisten
-
stoon
addikt
válasz RevolutioN2 #33213 üzenetére
én előbb bicskáztam egyet aztán már nem kellet anyira és összejött! minnél görcsösebben akkar valamit az ember annál nehezebb! nekem már megvan minden fejleszés fegyver de a statomon látszik is!mert nem a stat volt a célom hanem hogy megszerezzem amit akarok!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
kisza25
félisten
-
[link] amikor már csak az segítene a kör megnyerésében, hogyha osztódni tudnátok.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
LSAT helyett akkor már inkább M249
Origin: p0rch_m0nk3y
-
Sheldon
tag
Sziasztok!
Péntek óta vagyok Battlefield 3 Premium Edition tulajdonos,azóta kb. 12 órát játszottam a multival, több-kevesebb sikerrel.
Próbáltam csapatjátékra rámenni, beültem tankba/helikopterbe gépágyúsnak, aminek egész jó vagyok. Ha engineer a sofőr, akkor védem az ellenségtől, amíg foltozza a tankot, volt rá példa, hogy hajszálon múlt az élete, éppen sikerült kiiktatnom a támadóját.
De jobb lenne 3 másik emberrel taktikázni, az lenne az igazi.
Ha mindezt magyarul tehetném, az még jobb lenne, mikrofonom is van, szóval kommunikáció is megoldott lenne, ami egy jó stratégia véghezvitelénél szerintem fontos.Szóval: Lenne hely egy BF3 kezdő számára?
Leginkább Assault karakterrel megyek, gyakran élesztek, mely során előfordul, hogy engem lelőnek, de sikeresen élesztettem. Volt rá példa, hogy 3 embert sikerült felélesztenem egyszerre, egy helyen, miközben több oldalról lőttek rám, de túléltem, és a 3 emberke is visszatért az élők sorába.
Tehát leginkább ilyen kisebb sikerélményeim vannak, eddigi legjobb eredményem egy meccsen:13 K, 28 D, 5539 Score.
Tudom nem ok, de mint írtam, csak péntek óta játszok a játékkal.
Origin/Battlelog nevem: A_S1M0N
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
-
Mr.White
senior tag
mondjuk én is benne lennék már egy komolyabb zúzásban, csak nehéz összekaparni a 4 főt.
-
Raidon
őstag
válasz Mr.White #33232 üzenetére
Nem olyan nehez itt mi szoktunk regi COD MW2-MW3 as csapattal zuzni meg van egy regi CS-Source-s csapat is Fel akarom oket majd ide hozni
Altalaban mi mindig szoktunk vagy 5-8 an lenni eleg sokszor"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
pohár
félisten
ikszdéikszdééé
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
H.Ezredes
őstag
Nagyon jó volt ez a gun master kör nagyon kiélezett volt a vége felé Késsel rohangáltam össze vissza,hogy egy embert el kapjak
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
kisza25
félisten
válasz p0rch_m0nk3y #33224 üzenetére
nekem is azok vannak vissza, nagyon sz@rok, szenvedek velük, de most már megcsinálom nincs mese, ha valamit a fejembe veszek
G4ula84: jó kis szőnyegbombázást rendeztél[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
k.soma
senior tag
100,5% HP
[ Szerkesztve ]
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mr.White #33238 üzenetére
ne, olyat, amire csak helyesírási hibával ellátott napi általánosságban használt szavak vannak
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Hachiko95
aktív tag
Sziasztok egy ideje játszok már a bf3-al, de nincs senki a barátok között, páran felvehetnétek. Nevem: Hakapeszi06
-
ricshard444
veterán
Engem is engem is
ricshard444
Vannak dolgok...
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest