Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
-
t256
őstag
Végre volt időm kicsit játszani az új mapokon.
Scavengert hanyagolom, maximum az assignment miatt fogok játszani ezzel a játékmóddal.
Conquest módban játszottam.Legjobban a Markaz Monolith tetszik. Miután az ember szeme megszokja a sárga színvilágot és megismeri a pályát, nagyon jókat lehet rajta játszani. Jó, hogy van MBT és IFV is a pályán.
Talah Market is elég jó. Tetszik a háztetőn ugrálás.
Epicenter. Elsőre nekem a metro ugrott be, mikor megjelenéskor kipróbáltam. Orosz oldalon voltam. Szinte két perc alatt elkezdődött a baserape. Se jobbra, se balra. Ki is léptem.
Azadi Palace. Hogy egy klasszikust idézzek: Nem rossz, nem is jó, de legalább nem rossz.
Ha lesz még egy kis időm megnézem mit tudnak a pályák Rush módban.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
-
KYZRR
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #34599 üzenetére
Ha megnézted volna q linket, akkor tudhatnad, hogy most senkit nem érdekel az m320,hanem a játékidő miatt linkeltem.
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Mr.White
senior tag
köszi a játékot srácok, végén kicsit komolytalan volt már a dolog, de összességében jó volt. (szerver1 B)
-
v!ct0y
veterán
-
polonic
félisten
Ilyen hibával találkoztatok már?
Én még soha.
Hiába próbálom később újra, ugyanez.
-
Gippo
senior tag
Fel lett törve a battlelog?
-
polonic
félisten
Ez komoly?
-
SkyS1gn
félisten
Mi az isten folyik Battlelogon? Nézzétek meg a kérdést, ráadásul nálam a battlefeedek is eltűntek
Amúgy minek örültök annyira? És ha információkat közölnek másokkal? Letilják a fiókokat vagy ellopják azokat? Értem én hogy meg kell leckéztetni őket csak ilyenkor az embereknek sosem jut eszébe hogy kin csattan az ostor!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Bjørgersson
félisten
válasz polonic #34611 üzenetére
Nagyszerű, pedig most mennék vissza.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
v!ct0y
veterán
válasz p0rch_m0nk3y #34614 üzenetére
Egy rossz pub volt az egész
-
SkyS1gn
félisten
A BF4 ALPHÁS LINKRE SEMMIKÉPP SE KATTINTSATOK!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz SkyS1gn #34623 üzenetére
És az alphásra? Egyébként már kivették.
(#34625) Roxaar: Éppen erről beszél mindenki.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Roxaar
tag
Launching is currently disabled. Please try again later.
Erre mit csináljak ?
Battle Feedem meg üres.[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
Most viszont szervert sem talál és battle report is le van tiltva.
Biztos valami gubanc van. Majd holnapra helyre jön.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
SkyS1gn
félisten
"You have no favorite servers
You can add favorite servers for easier access by clicking ʹAdd as Favoriteʹ in the server info"
szép lassan kezd behalni az egész
(#34631) kovy29 nálam még ugyanaz a kérdés...
Bejelentkezni se lehet már
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gyufaaa #34627 üzenetére
Nekem meg nem adsz?!
A kérdést már visszaállították.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Látom megint csodálatosan szar az egész qrva rendszer,mi jön még????
Valaki hívja már fel az Anonymous hacker csapatot hogy tanítsa meg kicsit az Ea meg a DICE embereit valami normális játék készítésre meg weboldal védelemre,vagy mit tudom én hogy most mi a rák van...........
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Roxaar
tag
Coop az műkszik.
-
r-chee
őstag
válasz SkyS1gn #34630 üzenetére
Épp ezért néztem be ide a topikba. Mondom magamban: mivaaaan, nincs kedvenc szerverem? aztán keresőben sem volt elérhető egy szerver sem.
Pont csúcsidő kezdetén. Nagyszerű.Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
még jó hogy itt van a gépemen a far cry 3 meg a hitman absolution
Origin: p0rch_m0nk3y
-
Mr.White
senior tag
válasz misionline #34621 üzenetére
-
SkyS1gn
félisten
Sikerült belépni és normálisnak tűnik az egész!
"Do not click on any links referring to a Battlefield 4 Alpha or Beta.
if a Alpha or Beta commences we would not send you to a .tk or .ru site, we would not ask you to input personal details, all privileges would automatically flag on your account if you inputted online passes from previous promotions.It is important to state that none of these current builds exist for Battlefield 4. If we have information to provide regarding the access to these builds we would state it from within EA.com and nothing else first.
If you feel you are a victim of phishing attempts, please change your password to your EA account and your email account immediately and contact EA Support for further assistance.
Also check this link out in regards to how to maintain your account security. [battlelog.battlefield.com]
Thanks for reading, Happy Holidays to everyone.
-T0TALFPS."[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Nálam most visszaállt minden, de vagy 3-4 favorit szerver eltűnt.
szerk.: Úgy néz ki már minden jó.
[ Szerkesztve ]
-
venom123
tag
Na most már működik szerencsére.
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
Mr.White
senior tag
nekem már jó
-
r-chee
őstag
válasz dilipok #34640 üzenetére
Nem tudom, ezek az oroszok mit képzelnek magukról. Nem elég, hogy talán a legtöbb csaló tőlük kerül ki, még cirkuszolnak is?
Az meg röhejes, hogy már minden hacker Anonymous-nak állítja be magát, mert még nevet sem képesek adni maguknak/a csapatuknak[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
SkyS1gn
félisten
Kérdés már megint a bf4...
Szerintem most harcolnak a hacker modik meg az origi modik aztán egyik visszaállít valamit másik meg elállítjaTech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Óra topik
- Íme az új Android Auto!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest