Aktív témák
-
Srácok, a lehelyezett Launchereket mióta gyengítették? Ma 2-szer is úgy jártam, hogy seggbe küldtem vele egy Abrams-et vagy T90-et és még csak Disabled sem lett. Az Abrams kapott még egyet, de még az sem gyújtotta fel. Elég gáz, pláne mivel törtem magam Assault-al, hogy elérjem és legyen egymagamban esélyem a tankok ellen azt semmi.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
RichieTri
senior tag
ez érdekes én a múltkor caspian hilltop-on oldalba kaptam egy tankot (ami nem égett/füstölt)
és elhullott.de ugyanabban a körben volt, hogy szemből kaptam el és kettő még disabledre sem vágta..persze szemből a legbikább a páncél... ezek szerint randomlive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
válasz RichieTri #34102 üzenetére
Ezért is volt nekem furcsa, mert eddig hátulról elkapva szinte instant kill volt a lehelyezett, de a legrosszabb esetben is Disabled megvolt. Ma meg kettőből kétszer szinte lepattant, de most konvertálom éppen a videót mert felvettem és majd feltöltöm YT-ra.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
leviske
veterán
válasz - = Zk = - #34088 üzenetére
Én annyit vettem észre, hogy W8-on már elég a játéknak a 4GB ramom, míg W7-en beakadozott mér 32 játékos felett
-
válasz p0rch_m0nk3y #34104 üzenetére
[link] itt a videó. Majd 50perces körből vágtam ki.
-
SkyS1gn
félisten
Jeteztem egy kicsit, meg heliztem, chat nem kicsit volt tele anyázással
Pedig mostanában AM-en toltam nem is voltam formában...Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
-
Csaber
senior tag
válasz jocek91 #34100 üzenetére
Lehet értelmesen kempelni egy helyen nagyon meglehet fogni egy csapatot vele , egy -egy forgalmasabb helyen de , hogy , valaki életbe is maradjon hosszabb távon , ügyesnek + észnél is kell hogy legyen , ha meg 2-3 ember összefog azon a részen ember nem jut át , persze erre nagyon kicsi az esély ,hacsak nem ismerősökkel rohangálsz (jól megaszontam , tegnapi sikeresen sok lett egy picit )
[ Szerkesztve ]
-
válasz p0rch_m0nk3y #34116 üzenetére
Nem mondod, de engem az irritál, hogy én is mindig reactive-al tolom és elpukkanok a TOW-tól Reactive ellenére, de a 60-70%-os sebzést minimum benyalom. Mellesleg mivel helyhez kötött és baromira lassan tölt újra így értelme sem volna megpróbálkozni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
na látom, végre részletesebben kategorizálták a fegyvereket és a járműveket battlelogon
nem kötelező megadni
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
hát ja ha nem engivel vagy úgy szopás, mert én úgy szoktam hogy belelövök egy RPG-t ledurran a reaktive aztán egyből beszállok a TOW-ba és lövök rá... amit meg leírtál, simán lehet hogy a tornyot találja el úgy, hogy felfele lő és lehúzza a toronyra, mert felülről 50% a sebzés
Origin: p0rch_m0nk3y
-
venom123
tag
Jön valaki CO-OP-ozni?
Az vegyen fel: [link]
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
válasz p0rch_m0nk3y #34119 üzenetére
Ez az. C4-nél sem kell 2-szer robbantani, hogy elpukkanjon a tank, csak 1-el több csomag kell rá.
-
Bati0501
őstag
Srácok vki elmagyarázná nekem,h mi ez a Prémium? Csak internetes helyről lehet megvenni,vagy boltban is?Gondolom csak egy kód.Már majdnem mindenki ilyen prémiumos és már kezd idegesíteni,mivel én azt se tudom pontosan,h micsoda.
-
venom123
tag
válasz Bati0501 #34122 üzenetére
Összes kiegészítőt megkapod a játékhoz 2 héttel a hivatalos megjelenésük előtt. Kapsz új assigmentseket, dögcédulákat, exkluzív videókat, stb, stb. [link]
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
Itt a teljes maratoni játékmenet, ha valaki bírja Van benne 1-2 szép mozzanat.
-
- = Zk = -
félisten
-
Anfänger
őstag
Na igen. Ilyen miatt fognak engem is egyszer törölni a "listáról",mert nekem is vannak ám sértö megnyilvanulásaim.
Érdekes,ha a sok noob olyanokat kíván neked,azoknak nem törlik az accountjukat?
Naja,sok noob nem bírja elviselni,ha alul marad,engem is kikkelgetnek sokszor,na meg mert lenoobozom a sok campert ,aztán veszekedünk. Csak sokszor pont az admin a legnagyobb noob és megmondom neki a magamét.Erre kick a szeróról.Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Bati0501
őstag
Köszi srácok.
Nem hiszem,h ki fogok érte adni újabb 9e-et,a Karkand már úgy is megvan...ha olcsóbb lesz,akkor majd talán -
Roxaar
tag
Sziasztok prémium editiont vettem és a prémiumos kést hol lehet átállítani ?
-
válasz - = Zk = - #34127 üzenetére
Muszáj. Én baromira unalmasnak érezném, ha csak 1-2 fegyverrel játszanék. A dögcetli legyen meg minél több fegyverhez. Most amúgy is rá vagyok állva a G3-ra mert MOHW-ben is azzal tolom, de a 21skuló rengetegszer okoz gondot.
-
t256
őstag
Eleinte jó volt. Vezettünk már 1200-500-ra is. Tank Destroyerrel leszedtem két helikopter is.
Aztán az orosz bázishoz közeli pontokat befoglalták és onnan megfordították az állást.Beállt hozzájuk néhány pro jetes és helis. A pontokat védték tankkal, lényegében ha kijöttünk a bázisról, már nyomhattuk is a deploy gombot, szétszedtek a légi járművek, amit nem tudtak azt elintézték a tankok. Undorítóan megerőszakolták a bázisunkat.
Végére inkább kiléptem, nem volt kedvem még egyszer rányomni a deploy gombra.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
- = Zk = -
félisten
igen, sajnálom én is azt a 21 skúlót. eddig 3 emberhez volt elég maximum..... de a 2 alap.. utánna már ált rántom elő a tact 1911-et
én csak azzal a fegyóval lövöldözöm, amit szeretek. a többit lecarom
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Balazsrbr
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem én is a Premium Editiont.
De nem látom semmi nyomát hogy oldott e fel volna a premium kóddal újabb fegyvereket, mert úgy tudom hogy felold fegyvereket és különböző dolgokat, de ezeket nem látom hogy feloldotta volna. -
dilipok
veterán
válasz Balazsrbr #34137 üzenetére
majd az assignmentekkel unlockolhatod azokat. Ha tudsz jatszani a cq/ak/am mapokon, akkor jo a premiuma premium editionben van par fegyver, amit megkapsz az elejen. De csak nehany. Nezd meg a battlelogon.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
RichieTri
senior tag
-
dilipok
veterán
válasz Balazsrbr #34140 üzenetére
nem, mint mondtam, csak par alap fegyvert old fel a premium edition (annak van ertelme, aki tok uj accounttal kezdi) A premium fegyvereket meg kell szerezned magadnak.
@(#34143): feladom
Tehat megegyszer, erthetoen:
Most kezdted a jatekot? (ertsd: elotte megvolt-e a BF3?)
Ha most kezdted, akkor kaptal par alap fegyvert, amit kesobb tudtal volna unlockolni, ha lepsz szinteket.
Ha nem most kezdted, akkor ezek a fegyverek mar nagy valoszinuseggel megvoltak. Semmi valtozas nem lesz ilyen teren.
Mindket esetre ervenyes, hogy a premium fegyvereket nem kapod meg alapbol, csak akkor ha a hozzajuk tartozo assignmenteket megcsinalod.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
xavix13
őstag
Végre meglett
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
tupacamaru
veterán
válasz xavix13 #34147 üzenetére
Grat. Én 5 killt nem tudok vele csinálni...
Ja, Chalchihuitlicue vagyok Origin-en, néhányótokkal már játszottam együtt.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
pohár
félisten
válasz tupacamaru #34148 üzenetére
mily meglepő névválasztás
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Óra topik
- Íme az új Android Auto!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest