- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Sz. Géza
aktív tag
"UMP45: Csökkentették a teljesen automata tüzelési módot"
Ez most mit akar jelenteni? A tűzgyorsaságát csökkentették vagy már nincs full automata csak burst mód?
-
ETOM
addikt
Mi a fene van már szedett 3.8GB-t szedett utána 2.4GB-t most meg elkezdett 3GB-t tölteni
-
v!ct0y
veterán
Tök jó, hogy megint lejjebb vitték a medálok megszerzéséhez a ribbon számot
-
Gyula84
veterán
Visszakaptam a revive számokat most a mortar kill tűnt el
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
-
BRIKLY
veterán
hol lehet a leggyorsabban,és a legolcsóbban prémiumot venni?
-
func93
senior tag
Üdv!
Keresek bf3 klánt esetleg társaságot... sajnos ismerőseim nagy része már nem aktív játékos és nem valami jó egyedül tolni. Battlelog
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SkyS1gn
félisten
Végre javították az adminok a profilomat
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Sami22
aktív tag
Megvettem az új egerem (a4tech xl747h), nagyon kellemes, csak valamiért a 3. és 4. gombot a bf3 nem látja. (a hüvelykujjas két gomb.) Valami megoldás?
(Cris: köszi a témát. )
[ Szerkesztve ]
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
janihunk
senior tag
Ez nem gaz mi a jó életet kell csinálni a korrupt g@ci üzenettel? Több mint 2 órája ez van. Minek ez a f@sz origin ha a frissítéseket se tudja leszeni?
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
-
pohár
félisten
válasz Pubszon #31050 üzenetére
akiknek van szerverük, azoknak egyszerű dolga van:
Akinek van rCONnet Premium...az a szerveren megszerezheti mar most a xbow-t. Annyit kell tenni, hogy felmesz a szerverre, rcon-ban elinditod, hogy a kovetkezo map valami aftermath legyen scavengerrel majd leallitod ugy a kort, hogy adott oldal nyerjen.
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lacos001
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #31073 üzenetére
Ha orosz a game,akkor frissités után le kell törölni mindent ami orosz
a data és az update mappából.
Frissités után repair originben,majd bemásolod ezt a nyelvi cuccost,ami Itt található.itteni link csak azért ezt teszem be......
és megy tovább minden angolul.(#31074) janihunk Nekem sem szedett le többet,és most voltam a játékba angolul.....de lehet kell majd frissebb...
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz lacos001 #31075 üzenetére
Igaza van janihunknak, nekem is csak egy darab frissítést szedett le és cseszik elindulni. Másolgathatok én ide oda, mint hülyegyerek az oskolában a padtársról. Akkor is 1-es.
Várunk egy picit.... Pedig már a hivatalos CDJ-Keys oldalon is fent van a nyelvi file.
(szerk: most kezdte el tölteni az 1,09GB-os patch-etkb 34. újraindításra)
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Dexter-2000
őstag
miért látok aftermath es szervereken játékosokat? és miért nem tudok én is fellépni? (pc)
Szép napot!
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Újra előjött a gondom. Nem akar beengedni a hagyj ne mondjam milyen Origin. "Az első bejelentkezés alkalmával rendelkezned kell internetkapcsolattal."
Mint láthatjátok van internetem, nem értem mit rinyál.
Visszatérve a problémára szóval a frissítés miatt be kell lépnem az Origin-be, csak hát nem tudok. Gondoltam leszedem és újrarakom a BF3-at Origin-estül, de most se BF3, se Origin. Komolyan mondombesza...
Van rá valami megoldás?A rendszerem Win8 Pro 64bit (nem hinném, hogy ez a problémája, mert másnak megy tökéletesen).
Nagyon megköszönném a segítséget!
Üdv: Divi
-
Chabe89
addikt
válasz Dexter-2000 #31077 üzenetére
Akik megpróbálnak rácsatlakozni azokat úgy írja ki mint ha fent lennének. Ugyan ez volt AK-nál is.
A több gigányi letöltés pedig origin bug. CQ-nál volt ez nemrég, hogy 2 MB frissítés helyett leszedte újra az egészet.
-
pohár
félisten
válasz Dexter-2000 #31077 üzenetére
mert talán csak holnap jelenik meg??
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
janihunk
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
válasz Dexter-2000 #31081 üzenetére
Sőt még a gépeden sincs az AM szóval még majd azt is le kell szedni!
-
Chabe89
addikt
válasz Dexter-2000 #31081 üzenetére
Holnap?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Istenem mennyi szopás lesz még evvel a fos talicskával?
Thanks DICE/EA!!!!!!™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
SkyS1gn
félisten
válasz p0rch_m0nk3y #31088 üzenetére
Felállt a mellső lábaira? néémá van vele egy árányeber!
-
gyuromoj
veterán
Conquest-ben miért mindig a vesztes oldalra rak be a játék?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Chabe89
addikt
válasz Dexter-2000 #31085 üzenetére
Kettőt és könnyebbet. Délután valamikor gondolom. Legalábbis nekem, mert délelőtt meló van.
}{3@Đ$}{0ot: Kicsit uncsi már ez a szöveg. Ha akkora fostalicska akkor uninstall.
-
Laraxior
titán
Egyre több játékost látok Crossbow-al...
-
r-chee
őstag
Hopp, most települt +1,3GB frissítés, s látom, van elérhető Aftermatch pálya is már
Csak játszani nem enged.[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
janihunk
senior tag
Ez sehogy nem jó, nem-e letiltották az orosz kulcsukat? Csak mer már a Registry-bven is átírtam hogy orosz legyen hátha. De semmi.
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest