- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
batai15
félisten
tegnap este, meg ma reggel bf3 közben újra indul a videó kari.. legalábbis azt hiszem, mert be villan a monitor (flatron felirat) konfigom a profilomban, eddig nem volt ilyen a gép nincs 1 hónapos sem. esetleg kimozdulhatott valami vagy miért lehet?
-
Sabre
őstag
válasz batai15 #30754 üzenetére
a videokari nem tud újraindulni, maximum a vga driver. De akkor nem villan be a monitor, hanem a tálcán mutatja hogy a driver újraindult.
Tessék a kábelt ellenőrizni, meg hogy minden be van dugva rendesen.
Futtass egy pár percig Furmarkot, ha valami gond van a vga-val az kijön ott. -
batai15
félisten
Mennyi az üzemi hőmérséklet egy ilyen vidi karinál?
-
-
norbi2010
őstag
Megjelent az Aftermath?Egy ideje nem játszottam már
-
batai15
félisten
nektek a spotolás nem ragad be?
aug3ról mik vélemények? -
válasz batai15 #30779 üzenetére
Spotolás beragad? Egyedül Squad Leader-ként van, hogy bebugol amikor járműből akarok parancsot kiadni, de nem megy. Amúgy meg ha mellé spotolsz párszor akkor kapsz egy rövid ideig büntit, hogy ne tudj. Ez nem WH, hogy folyamatosan nyomkodja az ember a semmibe.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
-
Gulyopapa
addikt
válasz fogirobi #30769 üzenetére
Nekem is volt 560Ti-m ( mondjuk a CU II ) és 62-64 fokos volt terhelésen.
Nem gáz a 10 fok plusz de nem is jó ( baja nem lesz tőle de jobb a kevesebb ).
Picit szellőztesd meg a házat ( minél nagyon és lassabb ventillátorokkal )
Csodát fogsz tapasztalniAnnó a 9800 GX2-m 85 fokon üzemelt és be is szart egy év után, szóval a kevesebb jobb ...
[ Szerkesztve ]
-
Csaber
senior tag
kezd a faxom kilenni az sok " pro " játékossal , annyira pro 4 shoti találat után nem fekszik le pihenni 3 méterről... és azt írja vegyek prénium tudást meg jobb netet?? ...rájuk ír az ember aztán hirtelen megtudnak halni , sőt mellé is tudnak lőni ...
[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
Origin: p0rch_m0nk3y
-
Csaber
senior tag
Ez csak néhány " pro " embernél nem működött a többit ember le is feküdt maximum 2-től , de őket 2 körön keresztül semmi sem fogta , pp19-el beleürítettem 40 valahány lőszert , álló emberbe úgy 6-7 méterről és megfordult fejlövés na akkor az olyan 40%-os volt M5K egy tártól lefeküdt... , kaptak reportot , de 99%-ban nem történik semmi , volt amelyiket követtem 2 hónap után kapott egy reset-et ...valamelyik nap is látszott hogy az illető már 2-szer kezdte újra játékot , feltételezem nem önszántából...
-
-
stoon
addikt
[link]jó kör volt
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
kisza25
félisten
válasz Csaber #30798 üzenetére
amúgy a fegyverekkel kapcsolatban én is észrevettem, hogy valamikor nagyon adja, valamikor, meg nagyon nem és mintha az is befolyásolná, hogy ruszki fegyvert használok amcsival meg fordítva, más észlelt ilyesmit?
stoon: nemrég én is pont ezen a szerón nyomtam[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest