- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
stoon
addikt
nekem még semmi!!!!! kilépek belépek ujrainditok frisitek kijelentkezek játszok és semmi?
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
pohár
félisten
válasz batai15 #31500 üzenetére
te csak random beírogatsz dolgokat olvasás nélkül, vagy hogy tudsz ekkora baromságokat kérdezni? meg ujj
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
Bf3 face oldalán van ám zúgolódás.... ne mvészes, de...máshol is van gond ahogy elnézem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
nyugtassatok meg, hoyg akinek orosz, angolul, annak (is) megy a gém... -.-
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sixpak
nagyúr
"Thanks for your patience."
Abból van bőven, sosem fogy el
Hányadik dlc ez, negyedik? Nem tudnak felkészülni, mindig valami nem várt hiba lép fel. Szánalmas.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
MZsoltee
veterán
válasz - = Zk = - #31508 üzenetére
Angol okés.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
- = Zk = -
félisten
válasz MZsoltee #31510 üzenetére
..és az orosz verzióval mi a a pálya Urak?
-
FaTHI
őstag
Ha igazi romoktól teli környezetre vágysz, mint egy csatatér, az eddigi legszebb graffal akkor az Aftermath lesz a tiéd. Kicsit olyan Sztálingrádos hangulata van mint anno a Cod-nak.
Talán a legjobb kieg eddig!!![ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz batai15 #31506 üzenetére
miután elküldtem a hsz-t, még 3x el kellett olvasnom, hogy a "mien" helyett ne "miez"-t olvassak... írjuk már ki a szavakat teljesen, nem SMS ez, hogy rövidíteni kell minden vackot
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Kephamos
addikt
Egész nap tanultam, zh-ztam, arra vártam, hogy este kipróbáljam, erre tessék! Sehol semmi. A pénztárcámmal fogok szavazni legközelebb. Kicsit keveset tudnak biztosítani ezek a nagy kiadók, ahhoz képest, hogy 100-120 euró mostanában egy játék.
-
Cseri0058
őstag
mindjárt kezdődnek a meccsek és én nem fogom tudni kipróbálni...
-
Ribi
nagyúr
Nálam annyira jól megy ez a letöltögetősdi, hogy már másodszor szedi a 4G-t.
Csak tudnám hogy lehet valamit ennyire fosul megírni
Vagy csak véletlen, hogy pont ugyanakkora a 2 letöltendő?[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Nekem délután 13 óra után leszedte az Aftermath-ot és ennyi. Most voltam az Epicenteren, szokás szerint vesztes csapatba dobott...
(#31523) Csaber
Annak örülök hogy nem szívok vele mint sokan mások, de mivel még csak 16órám van a játékban nem vagyok felhőtlenül boldog, hogy állandóan szopóágra kerülök a szervereken. Ma kb. 10 játékból, 2-3 volt amin nyertes csapatban voltam.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
t256
őstag
Origin ki-, majd bejelentkezésre magától elkezdte tölteni. Jön szépen átlag 3 MB-al.
Kezdek kíváncsi lenni.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
A pályák egyértelműen a legjobban megtervezettek eddig szerintem. A Scavenger meg F@s ahogy van. Szerencsére az Xbow már megvan.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Dexter-2000
őstag
nnu én is bekerültem a listába
Szép napot!
-
duc
aktív tag
A tegnapi peccs széjjelszopatott és nem indult el semmi ami CQ vagy AK, (alap és BK ment).
Végigolvastam minden anyázó topikot, letöltöttem a nyelvi fájlos mágiákat, vajákoltam, esőtáncot jártam (mondjuk ez bejött, esik a hó), ősi tünde nyelven fennhangon szólottam, nem indult el. Folyamatosan "game data corrupted" Origin nem javított semmit.Namost, hosszú viszontagságaim után mondanám hasonló cipőben járó kollégáknak: van remény!!!
Az én megoldásom: Originben jobb gomb a játékon, játékadatok feltüntetése, és a CQ és AK kiegészítőkön jobb gomb, telepítés kijavítása. Ezután már nem volt corrupt data, heuréka.
A DLC letöltése csak úgy indult el, hogy felmentem keresni szerót, Aftermath, próbálok csatlakozni, majd OTT nyomtam rá a letöltésere amikor panaszkodott hogy nekem olyanom nincs.
Remélem valakinek még hasznára válik.
Nacsásztok!
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
HeZzZ
senior tag
-
Mr.White
senior tag
mind a 4 pálya nagyon bejön, de ez az új játékmód már kevésbé.
nézek egy CQ-t. -
Sabre
őstag
Erről beszéltem napközben. Hazaértem munkából, megvacsoráztam - rányomok az originre, minden kész. Battlelog is áptudét, tudok is csatlakozni minden játékot látok. Kár volt ennyire izgulni, kiskalózok
-
- = Zk = -
félisten
-
Gyula84
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz Gyula84 #31532 üzenetére
már nem kell, tölti lefelé
-
senior tag
LOL! Pálya betöltődött,felvettem az első fegyvert, meg elkezdtem lehúzni a zászlót és kimerevedett a kép,majd restartolta a gépet.
Alakul..
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
nanorambo
őstag
Nah kíváncsiságból elindítottam az Origint és elkezdte tölteni.
Igaz ma már nem sok időm lesz vele játszaniÚgy tűnik akkor megoldották a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
Cseri0058
őstag
mi van csak nekem nem tölti még? egyedül maradtam?
-
Epicenter - Földrengés: Hagyjuk már, ha elfingom magam jobban beleremeg a képernyő. Jópofa lenne, de ebben a formájában inkább vicces.
K@rva M16A3 meg M416 még mindig erős. Letunkolom az M4A1 fél tárát a torkán erre rám néz és meghalok.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
gyuromoj
veterán
Az első két fegyvert amit említettél meddig lehet fejleszteni? Azokat részesítettem előnyben, de ma elkezdtem az F2000-el játszani és 154killnél vagyok vele. M16A3(193), M416(485). Utóbbi nagyon bejött, de gondoltam ideje valami mást is kipróbálni.
Másik dolog, kezdek ráérezni valamennyire az SV98-al történő lövéshez. CS után furcsa volt hogy itt van fizika, de jó a feeling.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
SkyS1gn
félisten
No játszottam minden pályán egy 500ticketes CQL, igaz Epicenter már ment, hát a 2 legjobban bejövős az Epicenter és Talah Market, Talah különösen pörgős meg háztetőnfutkozós Markaz egyántalán nem jön be a helikkel alig lehet emelkedni a max magasság nagyon alacsony, Azadi palace se rossz, sőt!
Ésrohadtsárgamindeeeeen Nincs bajom vele meg oké hogy hozzáad a hangulathoz de ennyire nemkéne!!!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Scar-H már ki van maxolva. Már egy ideje a többire gyűjtöm a dögcetlire valót. Ezért is volt most M4A1 a terítéken.
(#31542) gyuromoj: 500kill-nél megadja hozzájuk a számolós dogtag-et. Azután már nem ad semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Csaber
senior tag
Lehet találkoztál egy halhatatlannal , bár ma én is találkoztam eggyel , kb 4-szer futottam vele össze ha 2 méteren belül bevittél neki 2-őt shotival azzal úgy 40%-ra voltál nála jó ő lelőtt A 91-el ...kb egyszer láttam meghalni 2 muki lőtte + én 2-őt bevittem neki shotival engem lelőtt még meg még egyet aztán borult meg csak addigra már kb 25/2-es kill deat-je volt , akkor jeleztem neki ezért most kap egy reportot ...a végén nézem elintézte hogy ne legyen feltűnő összehozott ha jól emlékszem 34/ 22-őt...
-
Repsol600
addikt
Nálam is megkezdte tölteni.
-
SzlobiG
félisten
Elég jó lett ez a kieg nem gondoltam volna, rosszabbra számítottam.
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest