- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Új patchben kiveszik a gunship infrascopeját a főágyúnál és mégjobban gyengíteni fogják a sebzését, könyörgöm eddigis headshotot kellett adni vele hogy valaki megfeküdjön ezekután tényleg egy használhatatlan izé lesz!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Dronte
aktív tag
[link]
Ezzel mit lehet kezdeni? Akartam drivert frissíteni, de laptopon vhogy nem nagyon találtam megfelelőt (M Radeon 5650em van) laptop pedig hogy pontos legyek: hp pavilion dv6-3110eh[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Szegény Marcel7795 nagyon nem szeretett engem,Scout helivel volt ellenem,és mindig ki TV-m őt.Írtam neki hogy Reportoljon -----[link]--------Itt kicsit Lav-ADztem Mauerbluemchen90 nem nagyon szeretett engem....xD Jet Fighting
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Gyikfej
tag
Sziasztok.
Meg tudnátok nekem mondani,hogy ha multizni is akarok,akkor milyen vga-t vegyek?
Mert látom,hogy a multihoz,már erősebb vga kell.
A lényeg,hogy full hd-ban mediumon lehessen játszadozni.
Max keret 30.000 ft.
Hátha itt tudtok ajánlani valamit. -
Gyikfej
tag
Már többen ezt ajánlották.
Elgondolkodok igy rajta.
Köszönöm az infót. -
sirály12
őstag
Egy kérdésem lenne.
Egy orosz nyelvű BF3-at át lehet valahogy angolra váltani? Például, ha megveszem hozzá a prémiumot vagy máshogy? Azt szeretném, ha a statom megmaradna, de a játék mostmár rendes angol lenne, hivatalosan is!
Van erre bármilyen lehetőség?
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
everestHUN
csendes tag
-
SVLaller
senior tag
válasz everestHUN #30363 üzenetére
jó lett, nekem tetszik
jah, hc-n nem dobálunk vaktába gránátot[ Szerkesztve ]
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
Anfänger
őstag
Hi! Jó vidi lett és a zene is fahin.
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
kisza25
félisten
ja HC-n maxoltam ki én is a sniper fegyókat ott ha a bokáját ellövöd is meghal
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
Mappa
addikt
válasz misionline #30368 üzenetére
medium 58-72 fps ,vsync on ??? milyen monitorod van?
nem kötelező megadni
-
Gyikfej
tag
válasz misionline #30368 üzenetére
A 60-70fps már jobban hangzik.
Nekem elég a medium is csak full hd legyen mellette. -
Gyikfej
tag
Még semmi,mert most vennék valami vga-t amivel mediumon full hd-ban birnék normális körülmények között játszani.
Online is. -
Gyikfej
tag
Köszönöm az infót fenergie84.
De ezt az fps számot online módban érted el? -
Gyikfej
tag
válasz fenergie84 #30377 üzenetére
Annyi fps-el már megelégednék.
Csak jól gondoltam,hogy az 5850-es lenne az én karim.
Mindjárt meg is nézem,hogy használtan mennyibe mennek.
Hátha belefér a 30k-s keretbe. -
Illusion1010
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Gulyopapa
addikt
A commandot már megtaláltam de hogy jön le a consol ?
1-est hiába nyomom, a 0-ára lejön valami ...
Alt+1 ? arra sem jön le ...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Gulyopapa #30384 üzenetére
gondolom a procinál látod ezt... azért, mert minek pörögjön 100%-on, ha elég neki 60-on?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
Csajom hazatiplizett, úgyhogy ma már 'koptereznék valakivel. Mindegy melyik poszton van az illető. Se lőni, se vezetni nem tudok
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kisza25
félisten
válasz Laraxior #30387 üzenetére
akkor mi jól kiegészítenénk egymást
gondolod vegyél fel
ez te vagy? mert akkor nálam azért jobban nyomod[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Laraxior
titán
Nekem mindegy ki jön, csak legyen fent BattleLogon.
Jah ott is LaraXioR vagyok..mint mindenhol
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz predakon #30391 üzenetére
Van 2 óra eltöltött játékidőd... mit akartál? 10%-os accuracyvel kezdeni? Láttad volna az én adatlapom az első 100 óra után...
-
LGabor001
tag
Sziasztok
Olyan proplémám lenne, hogy van egy Trust egerem aminek vannak oldalt funkció gombjai, Bad Company 2 nél simán működött, itt a beállításokba beállítom a gombra az aktuális funkciót, de a gomb lenyomására nem reagál.
Mit tegyek? -
prokxy
veterán
Tegnap trollkodtam a légvédelmiben, aztán tök érdekes, h egy helit, jetet pillanatok alatt szétkap, míg egy katonának is kell elég sokáig a folyamatos tüzelés, h elpatkoljon...ha ilyen lesz a gunship is, a jet meg ilyen pro marad, akkor oda a mostani "balansz"...
szerk: messzire biztos, h nagy a szórása, de pötyögtettem vele és egyfolytában mutatta, h talál...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
fogirobi
senior tag
Valaki árulja már el nekem, hogy ezaz underslang rail ez mire jó? Még nem tudtam rájönni...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest