- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
-
Csaber
senior tag
válasz DeadMeat #30250 üzenetére
A fegyver nem szór , veszel egy 6000 Ft-és egeret és és makroval megoldod , késelést is megoldhatod ,1 klikk és 2 szúrás , ez fegyvereknél is működik (több lövést be lehet állítani egy klilkre ) , és szinte biztos vagyok hogy a félautomata sniper puskával rohangáló " profik " fele így tolja (ezért is tolja reflex irányzékkal), 3 találat és 100% hogy fekszel ha lábon lő akkor is ...
-
-
TPS volt mindig. FPS= First Person Shooter, TPS= Third Person Shooter.
Azért játéktechnikailag a Hitman nem csak esztelen lövöldözés.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Gyula84
veterán
válasz TTomax #30247 üzenetére
Teljesen jogos amit írsz, amúgy sokan használnak makrót is ami csökkenti a recoilt, de ezt megszoktam lényegében még az első helyek közt vagyok annyira nem érdekel a dolog, hogy éppen csal cod4 ben nagyon sok csalót fogtunk aki förtelmesen játszott, persze azért bannolva lett
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Hunork
veterán
Üdv!
Kicsit OFF lesz, de azért elsőre normál betűkkel:
Mivel eszembe sincs újra fizetni a bakeronline.hu oldalnak, ezért kérdezem: van valakinek az eredeti verzióval jól működő, legfrissebb honosítása a játékhoz? Nov 18.-án jelent meg, mérete nincs 1 MByte. A fenti oldalról lehet(ne) letölteni.
Nagyon megköszönném, és utána megosztanám másokkal is, hogy egy alapvetően csalásra épülő oldal végre észbe kapjon, hogy miért lehet pénzt kérni, miért nem, és ha igen, azt hogyan, és mi módon...
Köszönöm!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Honzi
senior tag
Sziasztok!
Fps problémáim vannak legalább is azt hiszem nem normális amit produkál a gép.
Miért van az hogy a CPU max 80%-on pörög.
A GPU meg max 65% ilyen kihasználtság mellett néha 20 fpsre is lemegy.
GPU kihasználtság majdnem fix 60-65% között ugrál akkor is ha 24 fős canals tdm vagy egy 64 fős gulf of omanon vagyok fps is szinte megegyezik.
A gép: Q9550 ATI4850 4GB ram
Régebben E6550 volt akkor mindig 100%-on ment volt hogy 8 fps volt az alja.
Remek beállításaim
Nem ma kezdtem el játszani de a proci csak most lett meg gondoltam hogy cpu limit van erre meg ez... vicc az egész.[ Szerkesztve ]
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Gyula84 #30257 üzenetére
Csak nem mindenki annyira jó játékos, mint te.Többek között én sem.. Piszok idegesítő tud lenni, hogy hipp-hopp megölnek az ilyen kis netrambók, esélyed nincs fedezékbe vonulni. A wh-s parasztokról meg ne is beszéljünk, akik érdekes mód mindíg tudják merről jössz, és mielőtt fizikailag is meglátnának már tunkolnak.
Na mind1, azért én még mindíg jól elszórakozom veleMar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
őstag
Hol szoktatok játszani? Vannak jó magyar szervereke?
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
lacos001
senior tag
Nem értem miért irtad ezt....
Én teljesen egyedül lárváskodom,de néha-néha mikor értelmes van mellettem a squadba,akkor teljesen más a játék,élvezhetőbb.Éppen ezért még nézni is szeretem az ilyen videókat.[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz lacos001 #30274 üzenetére
Azért írtam, mert én is imádnék csapatban játszani, de én úgy vettem eszre, hogy nem lehet. Legalábbis xbox-on nem nagyon. Én mindig odacsapom magam valaki mellé az elejétől, aki általában egy papucsos rambó és megy mint a meszes. Hiába mondom neki fülesen, angolul, leszarja. Azért megy el a kedvem, mert így én a büdös életben nem fogok tudni játszani, azért mert nincs kivel... érted? Lehet PC-s magyar társadalom jobb, nem tom, nem játszok PC-n.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
csapatban a legjobb hidd el
a minap voltam egy 24v24 war-on Operation Firestorm volt CQ Large játékmóddal, squadok külön TS szobában és a leaderek is tudtak egymással kommunikálni, és ott a olyan csapatmunka volt hogy hihetetlen, mindenkinek megvolt a feladata a helye, és ha egy kicsit is eltértünk tőle az ellenség egyből kihasználta ez volt az eddigi legemlékezetesebb war amin valaha voltam[ Szerkesztve ]
Origin: p0rch_m0nk3y
-
TTomax
félisten
Van abba valami amit irtok... de nem mindhol igaz... egy CQ mappon nem tudom milyen csapatmunkát eröltetnétek... ahol megy a falkában vonulás... mondjuk Ziban...
Szerk:Idöm nincs bemondani TSre hol haltam meg,vagy miért ,már mindenki le van mészárolva... fejetlenül rohangál egy rakat ember...
Szerk2: Na meg az ilyen mappokon imádom amikor egymásra születnek... aki születik annak sem jó,de nekem se... lövök valakit erre bummm,kiugrik belöle két másik... ha szerencséje van tudja merre vagyok,leszed,föleg ha többen is születnek....ha nem és csak nyomkodta a deploy gopmbot akkor én szedem le...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz p0rch_m0nk3y #30280 üzenetére
Hát igen csak amikor sokan vannak a szerón akkor egy 4 fös squad nem nagyon rug labdába... persze vannnak szép pillanatok... hogy egymagam öszevakarom az egész squadot,de ez nagyon ritkán fordul elö... szerintem ezekre a mappokra kár volt 32 embernél többet beengedni...de ez csak az én privát véleményem...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
DeadMeat
nagyúr
válasz TTomax #30278 üzenetére
Igaz, szar is egy olyan csordába belefutni De szvsz a cq mapok nem annyira a csapatmunkát eröltetik, maximum squad szinten, ahogy p0rch_m0nk3y is mondja. De viszont ha van egy két ilyen jobban összedolgozó squad velük/ellenük sokkal élvezetesebb játszani is. Én pl mindíg igyekszem a squadom keze alá dolgozni, főleg ha valami ösmerős is fent van.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
addikt
Üdv!
Néztem ezt a helis videót, és volna egy-két kérdésem. A nézetváltásokat -három fajtát figyeltem meg- , milyen billentyű kombinációkkal lehet előcsali? Lehetséges egyáltalán egér+billentyűzettel ilyen stabilan repülni? Nekem egy Logitech G500-as egerem van, ami elvileg játékra termett, próbáltam már több féle DPi-s beállításssal a repülést, de egyszerűen annyira himbálódzik a heli jobbra-balra, hogy 20 sec után a földön végzem. Lehetséges, hogy valami mókolás is van a dologban ?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
-
Mr.White
senior tag
válasz Hunork #30258 üzenetére
szia.
én még anno vip tagságot vettem direkt a honosítás miatt, aztán persze nem lett belőle semmi, majd még ők voltak felháborodva.nem is értem hogy lehetnek emberek akik nyalják a seggét annak a baker gyereknek.
mindenesetre most hogy be akarnék lépni nem enged be még generált jelszóval se.
egyébként nem sok értelme van leszedni ha premiumos vagy, mert nemsoká jön az aftermath, amivel valószínű újra elveszik a magyar nyelv.szerk.:sőt most hogy próbálkozok, azt írja hogy nincs ilyen felhasználó. szánalom ez az oldal úgy ahogy van.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz Mr.White #30287 üzenetére
Hát sajna, nem hiszem hogy elsz megoldás, bár ma írtam neki privátban, hogy gondoljon át ezt-azt. Csak azt nem fogom fel, nincs más csapat, akik rástartolnának ezekre a gammákra???
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Kassadin #30290 üzenetére
Nem ez a fontos, hanem mert speciel én szeretem, ha magyarul megy mondjuk a sztori, tehát inkább a single részre gondolok, minden játék esetében. Ott van a Fallout 3, hát nagyon jó, hogy magyar...
Itt a probléma az, hogy korábban kért az oldal pénzt, cserébe Örökös tagságot ígért, hogy mindent leszedhetünk. erre most kitaláltak egy új szabályt, így még a BF3 honosítást sem lehet letölteni...(amiért fizettünk!) csak ha megint fizetünk...már 3-szor végigtoltam single, jó vagyok angolból, nem érdekel már, de az elvek!!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Kassadin
addikt
válasz Hunork #30293 üzenetére
Pont írni akartam, hogy ez nem fallout 3 , oblivion vagy stalker, hogy több órát eltöltesz a játékban olvasással.
"Itt a probléma az, hogy korábban kért az oldal pénzt, cserébe Örökös tagságot ígért, hogy mindent leszedhetünk. erre most kitaláltak egy új szabályt, így még a BF3 honosítást sem lehet letölteni...(amiért fizettünk!) csak ha megint fizetünk...már 3-szor végigtoltam single, jó vagyok angolból, nem érdekel már, de az elvek!!"
Erre meg nem tudok mit írni. Lehet, hogy mára eléggé jól megszedte magát (lévén már évek óta foglalkozik ezzel) aztán kipukkasztotta a lufit.
-
vg
addikt
Abban tudnátok segíteni, hogy van nekem alap Battlefield 3 x-box verzióm, és ha veszek egy felhasználatlan Prémium kódot ami szintén egy bolti mellé van, azt így elfogadja?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Tehát senki sem megszokott szerveren játszik magyarokkal?? Az előbb egy olyan választ kaptam hogy jobb is ha ne nem magyarokkal játszom.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest