- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz kmisi99 #30089 üzenetére
http://www.origin.com/hu/change-id meg hetente 1x
nem kötelező megadni
-
kisza25
félisten
válasz p0rch_m0nk3y #30098 üzenetére
a javítás óta nekem 0-a kill van a C4-nél
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Laraxior
titán
Nekem 180 killem van C4el. Androidos BattleLog szépen működik. Pöcs ide vagy oda.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
válasz misionline #30108 üzenetére
hát lényegében mindegy, max egy debreceni embert tudok megkérni, hogy vegye meg (ha még megvan), én innen Nádudvarról sokat nem tehetek
Lara, nem akarsz kocsikázni kicsit? az asszonyban biztos izzik a vásárlás iránti láz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
Nem éri meg az neked, ha én autóba ülök
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #30110 üzenetére
az már csak járulékos dolog, hogy nekem veszel valamit, legfőképpen az asszonyt akarod vinni vásárolni
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
Utalsz 7k-t. Mar indítom is a hathengert
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #30113 üzenetére
ha biciklivel mész, az mennyi felárral bír?
lehet már nincs is, 1 darab maradt még a kolléga elmondása szerintGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
őstag
Már nem tudom ki írta, hogy 5300 ft-ért van premium edition a tescoban de köszi a tippet. A fogarasi úti tescoban meg is találtam, persze ár nem volt alá írva csak a vonalkód olvasó dobta ki az 5300 ft-ot
Szóval aki szeretne egy minden kiegészítőt tartalmazó csomagot akkor menjen el a tescoba, szerintem ez így már jó áron van.PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
stoon
addikt
válasz p0rch_m0nk3y #30098 üzenetére
Én ejtőernyönél használom!van hogy 4-5 killem lessz! De van hogy egysem!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
őstag
válasz kisÁdi #30118 üzenetére
1 órája vettem meg, szóval igen, igaz
Viszont arra figyeljetek hogy a doboz borítóján valóban az álljon hogy premium edition, két tescoban jártam de a bécsi útiban nem is volt ilyen kiszerelés csak a sima ráadásul drágábban
Fogarasiban van még belőle.PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Pubszon
veterán
Az új fegyverek és a Scavenger játékmód elérhető lesz az összes mapon vagy csak a 4 Aftermath-oson?
Vagy hogy van ilyen esetben?
Nekem ez lesz az első kiegészítőm, a többi már kint volt mikor vettem a játékot így nem tudom melyik fegyver meg játékmód mivel jött ki.sephi: Nekem a Levels mappa 4.8GB.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
kisza25
félisten
amúgy kb 200 volt a javítás óta lenullázódott a C4, MAW, M15 AT MINE(ez is ~200 volt), M18,Mortar, defibri(~7000), radio beacon...
legalább is nálam
stoon: de utálom az ejtőernyős C4-ezőket, főleg TDM-en, ezek szerint téged is[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Gyula84
veterán
Nicz_DK közvetít
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Laraxior
titán
válasz Gyula84 #30126 üzenetére
Vele már gameltem szar volt.... nekem
-
Mr.White
senior tag
üdv!
másnál is kifagy a game 306.97 béta driver felrakása után? -
pohár
félisten
válasz Gyula84 #30126 üzenetére
most ad élőben megint, rohadt jók a hangok
megjelent a mély is, tán változtattak ezen valamelyik peccsben?aki tacskóban jár, és lát még 5300-as PE-t, gondoljon már rám is (és el is postázná a tokot)
[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
Ebben a videóban miért van sötét zibatoweren?
1:20 tol nézzétek!
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
kisza25
félisten
-
nepszter1
addikt
E8400-amat cserélném egy Q6600-ra mennyi fps növekedést várhatok ati hd 6750-em vam nem túl erős de ez van
-
kisza25
félisten
válasz nepszter1 #30142 üzenetére
a minimum FPS-ek megnőnek és az átlag környékén fog stabilizálódni,
amúgy milyen felbontásban játszol, milyen részletesség mellett és mennyire van kihasználva a GPU játék alatt, ezek nélkül nehéz megmondani mennyi lesz a javulásEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
zack
nagyúr
Holnap megy ki valaki a PlayIT-re ebből a topikból? Aki igen, dobjon már egy pü-t...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
stoon
addikt
Apropó: kit kell lesz..ni ,hogy meg legyen minden fejlesztésem? pl:vannak olyanok amire azt irja ,"dájsz" alkamazás kell vagy mi? Nem sok minden ,csak egykét dolog, de idegesít! Már minden megvan ,csak ezek nincsenek! Meg a veterán pisztoly, ahoz hogy jutok hozzá?: 1911 vagy valami ilyesmi!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest