- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
MANTiS`
csendes tag
Megoldódott a probléma, valószínüleg nem érintkezett valami jól vagy csak én voltam szerencsétlen Azért köszönöm mindenkinek
-
batai15
félisten
Melyik konzol parancsal lehet 60 fpsre fixálni? érdemes egyáltalán fixálni?
-
pohár
félisten
több, mint kecsegtető ár a Premium Editionnél
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
CODBO2 is jó árban mozog.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #29808 üzenetére
kicsit beteges, hogy rókabőr edisön akármennyit van képük 12-ért árulni...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz F_Zolee #29811 üzenetére
valakivel megveteted, nem nagy dolog
itt az összes többi akció, ha valaki úgy gondolja, hogy kinéz rá...
-
fogirobi
senior tag
Sztem Cheater: [link]
Bár nem értem miért nem látom az előző köreit! -
F e Z o
veterán
válasz Laraxior #29808 üzenetére
A CODBO2 haverjaim szerint felejtős, tavaly 4190-ért vettem meg az MW3-at. kb 10 órát multiztam vele, azóta parlagon van a steam fiókomban.
(#29814) Winne : Messze van még április elseje. Viszont lehet, csak 5-10 darabot akcióztak le, sajna nem látok apróbetűket.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
kisza25
félisten
melyik pályákon van DPV Jeep és BTR-90 IFV?
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
köszi
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
xavix13
őstag
Ha valakit érdekel itt vannak az új Dog Tagek (sajnos csak ilyen kicsi képeket tudtam szerezni, így is mire megszerkesztettem egyesével őket...) Egy párat már láttatok de vannak újak is.
Lesz itt minden Tell Vilmos, Rambo, James Bond, Trollface, Forever Alone...
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
TXT
őstag
Az assigments-eknel 5 uj kihivas szerepel (egyenlore elerhetetlenul), ezen kivul mar ott van az Aftermath is. Mit tudni ezekrol, mikor lesznek aktivak?
-
K3NZO
senior tag
Valaki jönne velem kipörgetni a co-op feladatokat?
Kb 11:00-tól elérhető lennék..."Per aspera ad astra"
-
batai15
félisten
tudtok ajánlani egy jó kis fegyót assaultnak? egy olyan arany közép utat. scar -L volt eddig,de nagy is a visszarugása és lassúcska is nekem.köszi
-
nanorambo
őstag
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest