Aktív témák
-
Susana
tag
ati4850 a legfrissebb DX hol tudom leszedni?
-
-
pilu85
őstag
válasz TTomax #13176 üzenetére
nem rossz egyik fegyó se csak tudni kell vele játszani. pl vmelyik nap folyamatosan ledarált egy pali ump45-el, pedig p90 el elèg halálos vagyok.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Dexter-2000
őstag
Nem azért de az most spot hack nek számít ha a MAV segítségével jelölöm az ellenséget?
Mennyire gyökerek már egyes emberekValahogy reportolni nem lehet az ilyen szervereket?
[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Dexter-2000 #13257 üzenetére
hahhahahha ez tetszett..................
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
pilu85
őstag
mocsok irritáló hogy a claymore ha meghalsz azonnal eltünik, már 5 mp is orvosság lenne de így lol
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
TTomax
félisten
válasz pilu85 #13259 üzenetére
Nem tűnik el azonnal,addig amíg éleszthetnek ott marad,már szaladtam rá.
(#13256) pilu85
Nagyon pályára válogatja a P90...van ahol nagyon adja,de van ahol meg mindig egy goló hiányzik...
Én most M16-ra kaptam rá... meg a g3a3-ra ha a G3-at meg tudod fogni,nagyon üt... ha nem M16 nyer...(#13251) Gippo
De kilövöd te azt megy is,csak felfelé!!!Hányszor láttam már a tankból amikor canisterrel lőttem le az enginert....az utóbbi patch óta van ez így...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Kassadin
addikt
válasz Algotis #13249 üzenetére
Az érdekes, még nem figyeltem meg, de elhiszem. Ami igazán irritáló, hogy volt olyan is már, hogy ketten lőttünk a helikopterre ki 1-1 igla rakétát, és nem is kapott semmit sem a heli, ment tovább. De ez aknával is volt már, szimplán továbbment mind a hat aknán a lav, amit raktam.
-
Sabre
őstag
November végén kezdtem el bf3-azni, szerintem február-márciusig csak engineer classal toltam és kipróbáltam minden fegyót. a kicsi ak és az m4a1 volt ami bejött igazán. a91-el is bohóckodtam azért, de kiváncsi vagyok az új dlc engineer fegyói jók-e hogy érdemes velük tolni hosszabb távon is.
-
TTomax
félisten
válasz Susana #13262 üzenetére
Tényleg???Baaaa..... nem esküszöm,de kb két hónapja szaladtam rá a klántársam claymorejára SQD-en (de szép magyar szó),akkor még röhögtünk is...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Gyula84
veterán
válasz Dexter-2000 #13257 üzenetére
Csinálj egy posztot battlelogon képpel meg szerver névvel
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
F_Zolee
veterán
Nekem ma olyan bug jött elő, hogy helivel tv rakétáztam majd miután betalált és vissza kellett volna váltania a képet akkor a pálya alatti nézet fogadott. Mint amikor megszakad a kapcsolat...de közben meg a karakteremet tudtam irányítani, láttam a minimapon. Előtte még kiugrottam a heliből.
-
TTomax
félisten
Igen sajnos ez történik,sokat szoktam tankozni számtalanszor látom ahogy a tank felett elsüvít...
-
Kassadin
addikt
válasz p0rch_m0nk3y #13268 üzenetére
Oldalról vagy hátulról (de csak óvatosan! ) kell rárakni. Szemből öngyilkosság. Vagy esetleg engi és megsemmisíted pár másodperc alatt a hegesztő pisztollyal. Igaz vele halsz te is, de legalább egy ideig nincsen tank az ellenfél csapatban. Múltkor ezt bejátszottam, meg is nyertük a rush-t, megtudtuk fogni őket az alagútban.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz Kassadin #13272 üzenetére
tudom hogy szemből öngyilkosság, de ha proximityje van hiába mész oldalról, egyszer csak farkasszemet nézel a tank csövével, és olyankor jön az ugrálás meg a futás, de már legbelül érzed hogy ez felesleges, és ki is lő
a repair tool-al meg csak ritkán halok bele ha széthegesztem a tankot, én kb mindig életben maradok utána
azzal meg az a jó, mikor elkezded hegeszteni, de kiszáll a gyerek, beszállsz és kinyirod a saját tankjával, utána meg megjavítod és a tiedOrigin: p0rch_m0nk3y
-
Kassadin
addikt
válasz p0rch_m0nk3y #13273 üzenetére
Proximity ennyire jó lenne? Nem szoktam használni, azért kérdem.
-
Kassadin
addikt
válasz p0rch_m0nk3y #13275 üzenetére
Nekem eddig a maintance/reactive armor volt használva, nekem a proximity nem adta. Na de majd most!
-
Algotis
addikt
válasz p0rch_m0nk3y #13268 üzenetére
És erre csinálják a BF4 et nem is foglalkoznak a BF3 bugokkal...
Androidos Outlookból küldve
-
sixpak
nagyúr
Hi. Szerintetek ez a shitty commie tiszta, vagy csaló?
[link]
Lav 25-el többször kilőtt a a heliből egy lövéssel géppuskával. Huszonpár killje van vele.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
TTomax
félisten
válasz v!ct0y #13279 üzenetére
Tegnap én is feltévedtem egy szerverre....Metro... majdnem mindenki rank 100-as volt fele játékidővel mint amit eddig én játszottam,csak fejlövéseket kaptam és csak M16-ból...
Aztán gondoltam inkább "otthon" játszok... erre a squadtársamra írják csal... valami bulgár gyerek volt... mondom megnézem mit csinál... mentem utána mint a kiskutya,amerre ment mindenkit lelőtt... olyan reflexxel fordult rá a kemperekre hogy csak ámultam,amikor bementünk egy szobába szét se nézett egyenesen ráfordult oda ahol állt valaki... sosem jött hátulról senki,pedig 28-32-en voltunk Ziba toweren,és TDM volt...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
pilu85
őstag
Pilu85HUN nèven felvehet aki akar hátha tudjuk segìteni nèha egymást. a statomat ne nézzétek,sok tdm ès az azzal járó spawnkill.....
-
Winne
nagyúr
Így kell szortírozni az ellent.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
-
F_Zolee
veterán
Nyilván nehéz ekkora streak-et összehozni de núbok ellen nem nehéz. Nekem is nagy ritkán sikerül gyorsan egyhuzamban háromnál több ellent leszedni. (Talán azért, mert nem a legerősebb fegyverekkel megyek állandóan. ) Mindenesetre jó a videó csak a legtöbb ember ilyet tölt fel. No offense.
-
őstag
válasz Kassadin #13293 üzenetére
Ott a pont. A hasaló supportnál zártam be a videót, aki nem vette észre
Amúgy valaki játszott a Spec Ops: The Line-al? Nagyon nagy játék. Iponon olvastam egy tesztet róla, és ott áradoztak a sztorijáról. Hát ütős a vége Több választásunk van a játékban, ezért érdemes újból nekifutni. Mert még a legvégső döntésnél is más-más vége lesz a játéknak, pláne ha már az elején a rossz útra lépünk. Játék közbe kaptam egy olyat, hogy ,,you wouldn't be here, if you were a better person''.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Haggyad már, ilyet csak egy pro skilles tud. Gondolom hetek töltött azzal, hogy tudja metron megkerülni a csapatot. Az is lehet, hogy pár haver elnézte neki a videó kedvéért, hogy ott mászkál közöttük és halomra lövi az ellent.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Edem05
őstag
Jó a vidi, tényleg egész ügyesen hátba tudja lőni őket és az a macro egészen fantasztikus.
Más: tegnap játszottam egy 1500 ticketes Zibát és bekerültem egy squadba, mind a két gyereknek ugyan az volt a klántagja, sőt még a neve is az egyik spasal ment mondom megnézem hányadik a leaderboardon. Hát a kis szemét a 2. 15K killel elég jól nyomta, 112/10 hozott össze a segítségemmel mert mindig felhúztam. Battle Report
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest