- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
Aktív témák
-
-
trance89
őstag
Exkluzív Alienware Dog tag akit esetleg érdekel:
[link]
már csak 9476 db van[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
engineer fegyó tekintetében az újak mennyire állják meg a helyüket? mert nálam ak meg az m4a1 volt eddig egyértelműen a két leghasználhatóbb..
-
Winne
nagyúr
válasz Cybertrone #13214 üzenetére
Az aks.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
killer095
őstag
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
őstag
Szerintem próbáld ki a SCAR-H-t. Az egy kis tárú masina, de nagyon nagyon erős. Ha valakire ráfogod, kettőt pötyögtetsz vele, nem fog elfutni Foregrip, holo, heavy barrel-t ajánlom rá. Sok sikert!
H.ezredes: A szövegben 2013 őszét, vagy 2014 tavaszát emlegeti megjelenés időpontjaként. Az nem ma lesz Egyébként nálam ilyen nincs originben
[ Szerkesztve ]
-
válasz killer095 #13217 üzenetére
Jön majd jövő év végén vagy még azután... Nem kell itt feleslegesen kelteni a hangulatot. Az, hogy egy idén megjelenő játékhoz adnak ajándékba egy Beta kulcsot nem jelenti azt, hogy 2hónap múlva itt az új.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Livius
őstag
válasz H.Ezredes #13218 üzenetére
Ezekből simán kinézem azt, hogy vannak bugok amiket nem is akarnak már a BF3 ban javítani. Majd a BF4 ben javítva lesz, mivel úgy is egy ugyan olyan játék lesz mint ez, csak más szinekkel fegyverekkel és menükkel.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Eagl3
veterán
Egy M15 -9s akna elég egy tankhoz?
Kéne 20 kill vele, de elég nehézkes lesz... -
kmisi99
addikt
Van valami ötletetek hogy miért ment el egyik napról a másikra a hang a játékban? Minden másnak van hangja a windowsban csak a játéknak nem. A beállítások már át lettek nézve de semmi.
-
creedszl
aktív tag
Nekem az a bajom hogy így évente jelennek meg a játékok folytatásai hogy:
megveszem a játékot és 2 éven belül lehal a közösség nagy része mert mindenki már az újjal,a következő résszel játszik.Én még jó ideig eljátszanék a BF3-mal mondjuk még 2-3 évig de addigra már senki nem fog játszani vele.az utolsó Cod amivel játszottam még az a 6 volt de manapság már nem lehet vele multizni mert nem játszik vele senki csak egy páran.Pedig az a cod még tetszett...
Szerencsére azért némi közösség mindig hátramarad de az már nem az igazi...Hulligaaan
-
kisborda
tag
válasz kisborda #13197 üzenetére
Időközben a hangproblémát megoldottam, valahogy a rendszerben lett lenémítva.
A képernyőillesztős dologra van tippetek miért lehet? A legfrissebb driver van fent (elvileg, régen is voltak ezzel gondok mert nem tudott frissülni...)
Az megoldja a gondot ha a Fraps-et kilövöm, de úgy meg nem látom az fps-em (tudom van más program is, de ehhez szoktam már hozzá) és még videózni vagy képet készíteni sem tudok. Mikor utoljára játszottam néhány hónapja még másik vinyóval akkor is előjött ez a dolog, akkor leszedtem egy másik hasonló progit amivel ment a játék, viszont egy idő után meg azzal lett baja és a Fraps-et támogatta.
Előre is köszönöm! -
DeadMeat
nagyúr
Valami ötlet? Pb service communication failure.... frissítettem, kitöröltem újra telepítettem ezt a fost ami punkbuster néven fut.Egy szerverre nem enged be, a fenti hibával ledob.
Mi a jó ***** ************* ******* **** édes anyukájának van ez a fos, ha a csíteket csak fél évvel később ismeri fel?Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Kassadin
addikt
válasz killer095 #13217 üzenetére
Igazából ez eddig is köztudott volt. Pontosabban sejthető.
Eagl3: Attól függ. Sima tanknak kettő, reactive armoros tanknak valószínűleg három kell. De ezt csak abból merem következtetni, hogy a reactive armoros lav 3 aknától robban csak fel, kettőtől csak "disabled" lesz.
[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
Egy kis BF3 Supreme FXIII-al és Logitech Z3e-vel fél kézzel nem nagyon lehet játszani :S
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
őstag
válasz DeadMeat #13230 üzenetére
Próbáld meg a bevált módszerem: 1. Menj be a bf3 gyökérmappájába, pbvsc.exe-t indítsd el, majd uninstall. Ez után a pb mappát kitörlöd, majd újraindítod a géped. 2. Miután újraindítottad, bemész a Bf3 gyökérmappájába, elindítod a pbvsc.exe-t és installálod a pb-t. 3. Ezután felmész a punkbuster.com-ra, majd a PB Client v2.292 for Win32-t letöltöd. Kiválasztod a Bf3-at a fejlécben, és check for updates. 4. Frissíted, majd a biztonság kedvéért még egyszer újraindítod a gépet. 5. Játék
Ezzel már menni fog, feltéve, ha pontosan így csinálod -
p0rch_m0nk3y
senior tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz p0rch_m0nk3y #13235 üzenetére
Igen,de te inkább csak infantryz-tál,én meg repcsiztem,meg próbáltam helizni,de állandóan hülyéket fogtam ki.
Asszem utolsónak kaptam egy normális emberkét.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
őstag
Aki szereti a caspian border-t, és ott is szívesen elmászkál gyalog, az vegyen már fel engem, mert ismerősök között nem sok akad, aki szereti a caspian border-t
Ja... nick: HalyHUN
[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #13236 üzenetére
ja én inkább azzal vagyok ütőképes de legközelebb szólj és megyek helizni vagy tankozni
Origin: p0rch_m0nk3y
-
Susana
tag
Appcrash hibaüzenetre van valami orvosság?
Újraraktam a win7+bf3 és el se tom indítani! Most telepítettem 3x de nem jövök rá mi lehet a gond. Nekem orosz verzió van +premium. Felmásolom a nyelvi fájlokat regedit átírás PB de SEMMI!! Kicsit idegesítő hogy nem tudok vele mit kezdeni.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz p0rch_m0nk3y #13242 üzenetére
LOOOOL 4 killel én lettem a legjobb jetes.....xD xD
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
abteam2008
tag
Vegyetek fel légyszíves barátlistára Originen, nincs kivel BF3-azni.. Origin ID: galbalazs1987
Xbox Series X
-
BandiHUN
veterán
válasz Susana #13241 üzenetére
Tippek:lehet,hogy bekavar valami víruskergető.Kapcsold ki őket!Másik:először az Originből próbáld indítani,mert ha jól emlékszem,először települnie kell ott is,nem csak letöltődni.Ami még lehet,hogy rosszul tetted fel a nyelvi cuccokat.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
pilu85
őstag
hát igen. tdm be ütközik ki nagyon. egy 64 fõs tdmbe a deathek kb 40 de lehet mègtöbb %-a spawnkor törtènik. tanulság h menj rusholni vagy egyèb játèkmódba. ill tdm is jó de max 32 fõig. a 24 is mèg pont elèg. jaj khargon mentem 64 fõvel zászlókat foglalni, nahát nem az èn világom. káosz. vmi 2-19 es statnál kiléptem.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Susana
tag
válasz BandiHUN #13245 üzenetére
Pont most néztem még oroszul se indul el. Az oringinből indítottam!
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: bf3.exe
Alkalmazásverzió: 1.3.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4fa421a5
Hiba – modul neve: atidxx32.dll
Hiba – modul verziója: 8.15.10.163
Hiba – modul időbélyegzője: 4a5be09b
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00064a17
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Utána néztem atidxx32.dll a ludas szerintem. Ja és az Ati tray tool se telepíti hasonló miatt. Valami nincs rendben directX-szel.
Nem kell felrakni valami DX progit a bf3-hoz. -
Janby
tag
Helósztok.Olvasgatok itt egy-két hete,és sok okosságot láttam.Jó is,mert nemrég vettem meg a gémet és kicsit noob vagyok Ha nem probléma,akkor fel is vennék néhányótokat barátnak,csak mert csapatban az igazi.
Én főleg supporttal meg engineerrel nyomom gyalog,viszont a járművekkel még vannak gondok,de megyek szivesen bármivel/bárkivel.Heli az néha egész jól megy,de ott is az a frankó,ha tudunk közben dumálni.
Szóval valszeg jövő héten megy egy pár felkérés.I AM:D
-
Algotis
addikt
Az rpg meg a smaw miért tűnik el levegőben miután meghalok? A gránát nem tűnik el meg az m320 lvg sem
Androidos Outlookból küldve
-
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest