- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz execute93 #13798 üzenetére
A procid kevés lesz a nagy rombolásoknál. Full Ultran a 6870 még elmenne ekkora felbontáson ha nem tolsz rá túl sok élsimítást. Na meg ha nem 200fps a célod.
Én a gameshop-ot ajánlom, nem tudom, hogy ők-e a legolcsóbbak, de náluk lehet kapni [link]
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
prokxy
veterán
válasz execute93 #13798 üzenetére
Tegnap előtt sharqi peninsula-n beesett 60 FPS alá nem is egyszer 2db 6970-nel FullHD-ben, de még nem is ultrán!!! Valóban nem egyszerű a VGA kérdés, de kompromisszumok kérdése az egész.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
prokxy
veterán
"Duplázott neked a két kártya kb fps-t?", Kb. 80-90%-os pluszt jelentett FPS-ben a 2. kártya, ha erre gondolsz.
FPS:
Nagyon pálya és létszám + helyzetfüggő a dolog, 150-180FPS sem ritka egy TDM-en 32es szerón, de pls. Gulf-on 32-es pályán inkább 100-120 körül van, 64-esen 80.
De azt kell mondjam, h gyalogosan a 100 szinte mindig megvan, heliben a legkevesebb.Minden High, AA 4x, HBAO és társai ON, Vsync OFF, MESH /azt vki mondta, h mi, de nemtom már, de azt írták, h ultrára rakjam/ ULTRA, FullHD. De este rakok fel képet, most melóban vok...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Battlelog infók:
NOTICE Multiple EA services will be undergoing maintenance from 5 AM UTC until 8:30 AM UTC July 19th (10 PM PT July 18th until 1:30 AM PT July 19th). Battlefield multiplayer and some Battlelog feautres will be unavailable during this time.Öööö, mettől-meddig nemtok majd játszani?
-
prokxy
veterán
Engem az idegesít nagyon, h késelem az ellent és nem történik semmi! Ne tudd meg, h hányszor pusztultam meg miatta. A másik meg "a rég fedezékben vagyok, lőnek, de megpusztulok" bug, na az nagyon bosszantó.
/remélem, h nem ugyanazt írtam le, int Te! /p0rch! már lehet tolni, nem? ha jól számolok, akkor a 18-ai lejárt, a mai meg már 9:30-kor vagy 10:30kor...pl. a battlelogon semmi változás nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Lehet menni játszani.
-
Algotis
addikt
Hmm. Nem tudom hogy mit csináltam rosszul de máris 3 dislike-ot kapott a videóm
Androidos Outlookból küldve
-
sixpak
nagyúr
válasz Algotis #13814 üzenetére
A yt-on a demográfiai adatoknál meg tudod nézni, hogy melyik országból jött a dislike. Nem csodálkoznék ha mind magyar lenne. Jó magyar szokás, ha jobb mint te akkor azért, ha rosszabb akkor azért. Szerintem le se szard. Régebbeb én is raktam fel videót, az összes dislike magyar volt. De ha ettől jobban alszanak, akkor már megérte feltöltened.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Algotis
addikt
válasz sixpak #13819 üzenetére
Sajnos nem ír ki semmit a statisztikánál, és bármire kattintok ezt írja:
Nem áll rendelkezésre adat a kiválasztott jelentéshez, dátumtartományhoz és tartalomhoz. Ha lehetséges, bővítsd ki a dátumtartományt vagy a tartózkodási helyet, illetve válassz másik tartalmat. Másként látogass vissza 1-2 nap múlva a legfrissebb feldolgozott adatok megtekintéséhez.
Majd lehet több idő múlva lesz pontosabb statisztika
Androidos Outlookból küldve
-
Mappa
addikt
na mivan nincs új DLC videó?
nem kötelező megadni
-
válasz Algotis #13820 üzenetére
Ne foglalkozz vele. Nekem is van egy mumusom több mint valószínű innen a fórumról aki majdnem minden új vidimet dislike-olja. Hogy miért, nem tudom. Mivel semmilyen építő jellegű kritikát nem kaptam tőle.
(#13821) Mappa: még nincs. Pedig BF Youtube csatornáját is folyamatosan frissítem.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
freeapro
senior tag
Ez az új SCAR-L nagyon mókás az alap 12x keresővel, snipereket alázok vele. Kicsit über lett, gondolom új patch-ben ha majd mindenki megvette a kiegészítőt majd csökkentik.
-
Illusion1010
senior tag
Ez a MULTIGAMING_Body elég szánalmas figura lehet.....végig kurva anyázza az egész játékot, mindenki kemper cigány, (ő maga is M98B-vel lapít) ráadásul LVL100.....
[ Szerkesztve ]
-
vati182
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ki milyen videókarit használ, battlefield 3-hoz mi az amivel már pont maxon lehet futtatni, és nicsen se lassulás se akadás?
-
válasz vati182 #13826 üzenetére
Ez ennél sokkal összetettebb. Nem mindegy a processzor sem, milyen felbontásban és mennyi fps az a "se lassulás, se akadás"?
1080p-hez, hogyha fullon akarsz játszani HD7970-GTX670/680, de ehhez legalább egy erős fizikailag 4magos proci szükséges.
-
sith7
nagyúr
válasz Illusion1010 #13825 üzenetére
Igazi magyar ember
-
vati182
aktív tag
na jó lenne egy 4 magos proci, meg 8gb ram,, de én vga-ra ha mondjuk, csak40-50k környékén szánnék, abból nem is jön ki olyan amivel mondjuk 60fps-el lehet játszani a játékot? akadás mentesen?
Ismerősömnek egy 6790-es atival pl minden megy szépen és egy 4magos phenom 2 van hozzá 8gb ddr3 mal... az a kártya meg harmincpárezer..., nem 130k mint egy 680 nvidia.
Azért kérdezem mi az ami szükséges, mert azt sem akarnám, hogy nagy legyen a fogyasztás, túlzottan, de hogy játékot azt szépen vigye azért gond nélkül... egyébként igen full HD ben.Ettől eltérő téma:
Itt vannak emberek akikhez lehetne csatlakozni játszani, akiket fel lehet venni, mert szívesebben játszanék csapatban.[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz prokxy #13812 üzenetére
A fal mögötti téma adódhat a pingkülönbségből, hogy a net miatt a hitboxod még kinnt van mögötted lemaradva.
A gruppenbugot, amit írtam az meg csak annyi, hogy ha egy kupacon vannak az emberek, akkor kb lelőhetetlen mindegyik..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
válasz Norb3rto #13837 üzenetére
Nem fogják újra írni... Az a gond, hogy maga a játék túllépett azon, hogy a szervereken tudjon számolni mindent(fizikát, hitreget stb.) ezért került ez a felhasználók gépére. Ha te azt látod, hogy valakit halomra lősz akkor az össze fog esni még akkor is ha ő már azt hitte fedezékben van. Amúgy ott van a kis csúszkás opciód a menüben arra, hogy ezt finomhangold.
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
válasz Norb3rto #13837 üzenetére
Őszintén szólva nem hinném, mivel ezzel akarják a hálózati különbségek okozta esélyegyenlőtlenséget javítani.
Szerintem a BF3 a BF4 béta verziója, kicsit még reszelgetnek rajta (nagyobb problémákat megoldják itt), de az apróbb dolgokat csak a BF4-ben korrigálják, ezzel is elősegítve az átállást
-
janihunk
senior tag
-
prokxy
veterán
válasz janihunk #13841 üzenetére
Miért nem low-on játszom, h több legyen az FPS?
Mert nekem számít az is, h miként néz ki a játék! Pl. én a büdös életben be nem kapcsolnám a színtévesztő funkciót sem, h ezáltal 2 killel több legyen egy meccsen.Itt kompromisszumokat kell kötni a játékélmény, fps szám, graf minősége, pénztárca, stb között, ill. azt is nézni kell, h kinek mi a fontos. Van aki azért tolja egy hiperszuper gépen minden low-on, off-on, mert úgy többet lát a szerinte bokor mögé bújó ellenből, de nekem ez annyira nem számít. Nálam fontos, h miként néz ki a graf; még mindig rohadtul tetszik, ha a tank lő egyet, lesz körülötte porfelhő, a nap kisüti a szemem, sharqi-n a vizes út látványa, stb..játékélmény...na persze ez csak akkor jó, ha nem 1/20 K/D-bvel végzek, de szerencsére ez nem a grafon múlik, nálam.
-
válasz janihunk #13843 üzenetére
Én csak szórakozásból játszom és személy szerint a szórakozásom minőségén emel, ha szebb grafikával megy. Ne gyertek nekem a játékélmény az első szöveggel, mert az úgy van, de a játékélményt lehet fokozni ha nem csak színes pacákat kell bámulni.
-
janihunk
senior tag
válasz prokxy #13844 üzenetére
Hmm én sem azért tolom Low on mer a bokor mögé látok. Hanem mert egyszerűen bántja a szemem ha 50 alá esik az FPS. Most is menne akár High on is 30fps-el it ott kevesebb. De inkább maradok Low-on és akkor gördülékenyebbek az események.
(#13847) Kassadin: Na meg igen. Én pont most vettem a proci ram lap párost 50K ért. És még hátra van a vga meg a többi. Drága ez a móka.
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
pohár
félisten
na már csak egy óra
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
vati182
aktív tag
Engem meg ez idegesít halálra, én is low on játszom, de nem tudom miért,ha a felbontást emelem akkor olyan furcsán belassul a játék mintha nem akkor fordulna pontba oldalra a fegyver mondjuk jobbra mint amikor az egeret húzom hanem megkésve, nem a kép szakad hanem olyan furcsa belassult utólagos egérmozgás van mintha input lagg lenne, de ha leveszem 800X400 ra akkor ilyen nincsen.
lenovo y560 core i 7 8gb ddr3 ati 5730 1gbde én világ életemben szép graffal szerettem játszani nem bírtam a low kinézetet, zavar, mert nekem mint itt elhangzott több embertől is, nagyon nagy élményt jelent a különböző dolgok szépsége, és igen is hogy az tesz boldoggá ha úgy látvánnyal együtt szedem szét az embereket nem pedig csicska kinézettel, ha úgy bírnék játszani, akkor ennyiből, CS-zhetnék is kb, vagy cod1
(#13835) Xaels:
egyébként, mondjuk én sem húznék mndent ultrára és az árnyék annyira nem érdekelnek szal nem lenne a legalsó opció bekapcsolva meg a shadow is max mediumon lenne
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óvodások homokozója
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen SSD-t vegyek?
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest