Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #13076 üzenetére
Már megbocsáss, de szvsz a (stat)paddolás az mikor 4 en egy szerón 230ezer pontot összeszednek azzol, hogy egymást ölik meg élesztik, amúgy nekem is csak a headshothoz kellett segítség, de remélem lekaparod a falat az idegességtől ezek miatt
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Mappa
addikt
ej de gizda
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Zoli1222
addikt
Jaa! Az más! Azt is nagyon szeretem, amikor ellógok zászlót foglalni, és senki nem születik rám, vagy jön velem... Az a baj, h (sztem) nagyon sok kiscsikó játszik és lövésük sincs, h mi az a csapatjáték/munka.
(#13101) G4ula84: hehe elég jónak mondható ez headshot-ok tekintetében nem?: m40a5
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Zoli1222 #13104 üzenetére
Igen sajna ez van.. Pedig ezért vettem meg a játékot, mert meguntam, hogy 1.6-ban 0 a csapatmunka... hát erre itt is kb.Ezért szeretem amikor Coccolinoval tudunk együtt nyomulni.De ő meg azé panaszkodik mert a seggit fogdosom állítólag. Kár hogy keveset tudunk együtt játszódani.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
apollo12
veterán
videó ha valakinek hasonló problémája van, és meg tudta oldani, kérem irja meg mert játszhatatlan a game
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Na, az előbb találkoztam a legnagyobb f@szszopó teamkillerrel akit eddig láttam. Gulf of Oman map orosz oldal. Szállok fel a helivel, ez a gyökér pedig a jetek mögül a dombról oszt tankkal. Ezt eljátszotta kétszer. Amikor szóvá tettem az volt a válasz, hogy "no rules". Ezután még tízszer lőtt le engem, meg párszor a tesómat is. Amikor a tizenvalahányadik tk után lelőttem a homárt akkor meg elkezdett visítani, hogy "mopar teamkiller." Itt a buzerátor:
[link]
Küldtem egy reportot, mert véleményem szerint ez legalább annyira aljas patkány dolog mint a cheat. De, nem nagyon bízok benn, hogy lesz valami eredménye.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
őstag
válasz sixpak #13114 üzenetére
Körberöhögnek a reportal. Reportot szvsz csak csalás esetén kell használni. Engem már reportoltak minden szir-szarér, a kedvencem a 100-as szintű 10éves kis hülyegyerek volt, aki az M26 miatt sírt, mikor még bugos volt. Sunyi dolog, de kellett egy assignment-hez, ráadásul nem hiszem, hogy az accomat fenyegetve valami eredményt is elérhetett volna. Admin mondta is, hogy szarjak rá, ő tudja, hogy ezért nem bannolhatnak. Kész
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
válasz sixpak #13114 üzenetére
Ehhez hasonlóan idegesítő eset. Fast respawn caspian szeró. Buz. gyerek tankkal oda áll a heli helyére és nem csinál semmit. Persze admin vagy votekick az sehol, mert minek is. Se heli, se tank. A büdös ........ ............. ...... ....-át az ilyen majomnak!
(#13120) Kassadin: beteg vagy? OP fegyver. olyan fejeseket szoktam kapni, h csak na. 12x-es scope-pal nem látom a gyereket, de ő simán ledarál.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
M240B LMG csak szerintem szar (2 menet alapján) vagy tényleg az?
Sebzése kb semminek tűnt, és tök pontatlan még letámasztva is. -
sixpak
nagyúr
Persze, ez benn a pakliban, de ha már többen is jelentik emiatt és csak egy százalék esély van arra, hogy történjen valami válaszlépés akkor már megérte. Mellesleg lehet extrém teamkillt jelenteni, úgy ahogy pl. unfair admint is.
Peter Griffin: Ja, lehet én is elvesztettem volna a hidegvéremet. Hulladékok, rosszabbak mint a csalók. Azok esetleg mondhatják azt, hogy azért használnak cheat-et mert így több embert ölnek és csak ettől áll a cerka. De a teamkiller mit élvez, azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Kassadin
addikt
-
Kassadin
addikt
CQ pályákon kívül is használtad azt a fegyvert?
Öltél vele 163-t és abból 33 fejlövés. Én öltem 456-t és abból 86 fejes. Ettől függetlenül, én továbbra is azt mondom, hogy nem jó ez a fegyver. Lehet, hogy nagyobbat sebez, mint a legtöbb lmg, de rángat és az m60-n után a leglassabb tűzgyorsaságú. Van a pecsenyénél jobb támogató fegyver szvsz.
Szerk: Tévedtem. Az RPK-74M is 600-as tűzgyorsaságú. Na arról a fegyverről is tudnék mit mesélni. Rosszabb, mint a pecsenye.
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
És milyen lehetett a nerf előtt amikor még a sötét oldalon voltunk
izé multhéten csináltam a cq assigmentek c4 szekcióját, fel serverre nem is néztem hova megyek mind1 megy a játék tiltva minden c4, clay stb komplett klán ellen betett 4v8- kb no chance mondom ok, nem is tudom melyik map de az egyik zászló mögött ilyen bárpult van szépen be szórtam c4-el, lesz ami lesz befoglaltam bújás az asztalok alá mellé jönnek foglalni hordába, szépen elsütöm a távirányítót 6 enemy nyomban elpatkolt, mondjuk pont annyi kellett a challenge-hez, utána kaptam is egy akkor ban mint a ház
PSN:BiZzare_0 ️
-
Algotis
addikt
Nah megvettem a pémiumot Kurva jók a pályák csak az a bajom hogy a gulf of omanon egy -20 FPS észrevehető. Nálatok is van annyival kevesebb?
Androidos Outlookból küldve
-
- = Zk = -
félisten
-
Def26
félisten
Te most boxon tolod?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
prokxy
veterán
Miért van az, h ennyi balfasz játszik a BF3-mal?????
Komolyan fontolgatom, h eladom a francba... Semmit nem tudnak, semmi csapatjáték, röhej.
Ma 4 meccsből 4x szívtunk barmok miatt.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
bul07
nagyúr
válasz prokxy #13136 üzenetére
Ez ilyen nekem is egyre kevésbé van kedvem játszani
A héten jó ha 5-6 órát toltam , most is inkább megyek mással játszok hátha csak egy kis változatosság hiányzik( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
prokxy
veterán
válasz v!ct0y #13140 üzenetére
Klánba? Melyikbe? Ami zárt squad? Eddig nem sikerült sehová csatlakozni.
Most is nyomjuk a rush, erre a hülye tankos megáll a saját bázison védőként és lövöldözi a falat!!!
Conquesten meg csak védekeznek, de a hülyék nem értik meg, h támadni kell! Elegem van ebből...sok kis tizenéves, komolytalan béna.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Escape from Tarkov
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Sweet.tv - internetes TV
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo Switch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest