Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • warmonger441

    aktív tag

    válasz t256 #13008 üzenetére

    Ha ki kell szállnod a tankból akkor valószeg már többet hibáztál mint a másik így a smaw/javellinnel oda pörkölés olyan undorító lenne mint codban a last stand.... (lelőnek és utána te még a földön fekve megölheted az enemy-t) ha valaki volt olyan ügyes hogy likvidált akkor azt viseld el. Ha meg kiugrasz akkor max megpróbálhatod javítani. Két találat benyelése közben tudsz annyit javítani hogy visszaugorva a tankba tudj rá sebezni :)

    Az nem lenne jó. Nálunk a legtöbben infantry játékosok>> lesebezzük egymást tankal 100 méteres távolságból és gyalogosan tüzet nyitunk egymásra az nem lenne fair play mivel infben pl nekem hatalmas előnyöm lenne a kézi fegyverekkel szerzett tapasztalat miatt (only inf warok stb). Ráadásul azt sem szabad elfelejteni hogy az enginer A-91 és az M16a3 között nem sok különbség van erő és szórás terén. + tank vs tankot akarunk játszani :D

    UI: ha jól állítja össze a felszereléseket mind az 5 tankos akkor az infantry amúgy is halott lenne :D De ha van hozzá kedv, akkor játszhatunk 5v5 inf-et is majd máskor. Persze nem war mappokon, hanem pl TDM pályán vagy CQ domination :D (tdm és CQ mappokon nem szoktak warok lenni. Volt egy CQ TDM próba ESL-en de az is csak az ingyenes CQ DLC miatt reklám céljából és kb semmit nem ért, valamint nem is folytatódott a CQ kupa)

    [ Szerkesztve ]

    http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441

Új hozzászólás Aktív témák