- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz devilinsid3 #12650 üzenetére
Szoktam én, de még mindig csak esténként. Pl. ma este is fogok.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
devilinsid3
addikt
válasz Bjørgersson #12652 üzenetére
azt majd az EA eldönti mikor játszol.. jó hogy nem már majd akkor amikor jól esik.. el vagy tévedve egy kicsit
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Pörkölt27
csendes tag
válasz devilinsid3 #12642 üzenetére
Mondjuk pb dolgozott, utánn néztem hogy banned a csávó multi hack miatt. Igazán az volt a furi hogy mindig tudta, ki hol van, ha 3-an mentünk 3 ember halt meg, mondjuk csak úgy tudtam megszivatni, ha esetleg a csoda szeme nem arra a falra nézett, amikor le akart nyírbálni.. Szal kétlem hogy tiszta lett volna xD
-
profisher.
tag
Megőrülök, még mindig nem tudok bejelentkezni... Ilyenkor mivan? Szoptam a karit, meg az egészet, vagy csak valami hiba az EA-nál?
-
Sheldon
tag
válasz profisher. #12655 üzenetére
Próbáld meg most!
Amúgy az Origin is meghalt, de most jó lett. Egyelőre...
[ Szerkesztve ]
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
Livius
őstag
Már linkeltem!
A szép benne hogy mindig a magyar kupa ideje alatt jön el az, hogy fenn akad egy magyar klán a PB bannon pár játékosával, akik sorra egymás után buknak le a nagy ösznépi cheat/hack tesztelésben, csak hogy jobb eredményeket érhessenek majd el a kupákon.[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
BlessedElroy
senior tag
-
emiki6
veterán
Mér FF-ot használtok?
Wine () : mi a baj a chromemal?
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #12672 üzenetére
Nekem is problémáim voltak az újabb Mozillákkal. Azóta nem is frissítem, nekem a 21.0 vált be, azóta is az van, pedig van már újabb is.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Freezbeee
tag
Sziasztok ! A napokban hosszú idő után újra feétette, az Origint és a Bf3-at . Észrevettem hogy valahogy a karakterem hirtelen 40-es lett és megkaptam a Close Quarters DLC-t . Megnéztem utoljára valaki 3 nappal előtte játszott az accountomon , szóval feltörték . Eddig gondoltam magamban nincs probléma jelszó változtatás stb... Beléptem egy sima conquestbe semmi probléma . De amikor Close Quarter szeróra mennék fel nagyon gyakran kiirja hogy pbbant kaptam. (szerencsére nem minden szerveren )
Kiderült hogy a jómadár csalásra használta a profilomat .
Az lenne a kérdésem hogy ha megveszem a BF4-et akkor később abba is mindig le leszek banolva?
Előre is köszönöm a választ! -
devilinsid3
addikt
válasz Freezbeee #12675 üzenetére
a ban-t nem fogják levenni, szóval máskor óvatosabb csalj, ha lehet
bf4nek meg mi köze ehhez? bár ha az én dolgom lenne ez akkor automatikusan ban-t kapnál a b4 accodra is, mert aki a 3ban csalt az ugye.. a 4ben is csalhat
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
SkyS1gn
félisten
Ezekkel a csontvázas avatarosokkal csak a baj van!
Devil te meg még ajánlgatod is hogy óvatosabban csaljon... szép, gondoltam én... haha
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Freezbeee
tag
válasz devilinsid3 #12680 üzenetére
Micsoda segitőkészség ...
Kérdésemre úgy látom itt nem kapok választ , csak a gyanusitgatás megy ...
Inkább várok. -
devilinsid3
addikt
válasz Freezbeee #12682 üzenetére
mégis milyen választ vársz? írjunk mi az EA-nek? mégis mire számítottál amúgy? írsz nekik kész.. attól, mert ide leírod nem leszel előrébb, mi mit csináljunk most tényleg..
trollkodni meg.. ki nem szeret?!/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
emiki6
veterán
válasz Freezbeee #12675 üzenetére
Nekem is volt, csak tőlem BF4 alfa átbszás linket küldözgetett minden havernak. Szerencsére szólt haverom hogy játszok e...
Azóta nem hoahozhatok kommentelhetek és a profilomon sincs kép, se aláírás és nem is módosíthatom."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Winne
nagyúr
-
Firkavadasz
tag
válasz devilinsid3 #12685 üzenetére
"trollkodni meg.. ki nem szeret?! "
Az a baj, hogy te csak azért jársz ide, de az persze téged nem érdekel, hogy senkit sem érdekel a hülyeséged. Fel kellene nőnöd komám...
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
dejaris
addikt
válasz Firkavadasz #12688 üzenetére
Egyedi arckepre is gyujt am
-
devilinsid3
addikt
válasz Firkavadasz #12688 üzenetére
a trollkodás mellett ott van a válasz is, de gondolom tőled most boszorkány vadászat jön az irányomba, mint tetted az Nobody-nál is
neked is fel kéne nőnöd kicsit..
(#12690) EczkE ha nem lenne itt elérhető egyedi avatar akkor te nem is kommentelnél?
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
válasz devilinsid3 #12691 üzenetére
Biztos nem. Egyértelműen az egyéni avatar miatt regisztráltam.
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest