- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #12101 üzenetére
Mondtam én hogy köcsögök ezek a 'deszantosok
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
prokxy
veterán
Segítsetek, kérlek!
Csak az EA-s játékokban nincs hangja a felvett videónak, !Action-nel. MSI AB-vel van, de az nem a legjobb. :S
Diablo, Grid, stb ok, de sem a BF3 sem a Dead Space 3-ban nincs! Ötlet?SZERK: itt azt írja, h reinstallálta az audio drivert, megpróbálom
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
válasz kisza25 #12106 üzenetére
1.15.1.0 is van belőle, lehet frissíteni, elvileg van benne live stream is
Bár még nem próbáltam az új rendszeremmel a videorögzítést, meg amíg fekszik a BLog addig nem is fogom De kíváncsi vagyok, főleg a videofelvevőre, mert nem mindegyik verzió jó. Eddig az 1.12-t használtam."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
leviske
veterán
Akinek problémája van a battleloggal, az zárja be a böngészőt, majd originből (vagy ahonnan akarja) indítsa magát a játékot.MOD: Ez pár pillanatra segített csak.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz devilinsid3 #12111 üzenetére
PS3 után kicsit furcsa, hogy battleog hiányában el sem indul a játék...
Megyek akkor oda játszani, míg megvan a konzol...[ Szerkesztve ]
-
-
kisza25
félisten
válasz devilinsid3 #12114 üzenetére
kipróbáltam nekem most is megy a játék, 6barát is onlyne
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #12119 üzenetére
Egy ilyet kell venned:
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Én helyben vettem számtechboltban, ki volt téve a polcra Rendelni talán nem lehet már, max raktáron valahol...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Pécs? Kérdezd meg akkor blaca83-at. Ő talán jut felhajtani, ha nagyon kell, de amúgyis egy vagyon egy Razer egér
-
F_Zolee
veterán
7xx0-es szériához jó a 13.4-es catalyst BF3 alá?
-
blaca83
őstag
válasz Laraxior #12120 üzenetére
A "razer dogtag"-et a deathadder-hez is megadják???
Mert Nekem az van már egy ideje de még eszembe sem jutott, hogy aktiváljam.
Lekéseltem már párszor idegenekről, saját magamnak viszont nem állítom be, úgyhogy megvan már csak a kis lakattal.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Laraxior
titán
válasz blaca83 #12128 üzenetére
Van a dobozban egy BF3 lapocska, a hátoldalán egy kód, azt kell beváltani az Originen.
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #12131 üzenetére
ez az:
-
KYZRR
őstag
válasz Laraxior #12131 üzenetére
Sracok, anno valaki itt emlitette a hitreg fixet, nem nem azt a tcp fassagot, hanem valami ertelmesebb modot.
Kimondhatatlanul nagy laggok vannak ilyen teren, kb 3 mp delay van akozott, hogy kiklovom a golyot, es megkapja az enemy.Ehh, nem valasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
eugabesz
őstag
Hagyd a fenébe,én már egy hete nem tudok lelőni senkit normálisan...vagy egyáltalán még csak nem is x-el a találatjelző,vagy azonnal fexik az illető...átmenet nincs.Mondanom sem kell,hogy az előbbi a gyakoribb..
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
breakout123
aktív tag
Az miért van, hogy megnyerek egy gun mastert és csak mvp 3 ribbont kapok? Kicsit érdekes...
Itt a report: [link]
Nem gyűjtöttek több pontot![ Szerkesztve ]
Origin: malysztor
-
EczkE
veterán
-
XP NINJA
őstag
válasz breakout123 #12138 üzenetére
2 embernek több pontja volt mint neked
-
pohár
félisten
végre megvan a JNG, hogy én milyen ügyes vagyok
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
EczkE
veterán
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Telepíteném a játékot, mert újra ellett húzni a rendszert.
De az origin frissítés közben leáll, "az origin nem tudta ellenőrizni a letöltött frissítés integritását"¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz breakout123 #12144 üzenetére
A general score szerint adja. Lehetsz te mindenben első, de az összpontszám számít.
Origin: BlessedElroy
-
Karesz0995
tag
-
emiki6
veterán
válasz Karesz0995 #12146 üzenetére
Lol Jó lett!
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
kisza25
félisten
válasz Karesz0995 #12146 üzenetére
látom elvagytok:p
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Prosector
addikt
Az "engine tuning" pontosan mit takar a "stealth" upgrade-nel a heliben?
Jobban iranyithato/manoverezheto? En nem nagyon vettem eszre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest