Aktív témák
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Az ügyfélszolgálat mettől meddig van a BF3-asoknál?
Üdv: Divi
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ramses07 #39704 üzenetére
igen? az én 6950@6970-em viszi ultrán, de nagyobb mapokon elhalok javában.
miféle beállításokkal vagy?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
PiE137
senior tag
Sziasztok,
Ha online szeretnék játszani, meg kell vennem a boltba a játékot, vagy tudok az origin-hez is külön cd kulcsot vásárolni?
Remélem ez a kérdés így nem warez.
Ha mégis, akkor bocs a moderátoroknak... -
HollyBoni
veterán
válasz - = Zk = - #39708 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék milyen beállítások mellett.. Amúgy most Full HD-ban low medium keveréken megy 60fps-el!
Kérdés: Ha átteszem a játékot másik meghajtóra akkor az origin felismeri ha megmutatom neki hol van?
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
ej de jó kör volt, 3 fegyót is unlockoltam
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kezdésig még 1 perc.
Live-Die-Respawn
-
BandiHUN
veterán
Ekkora k...ögséget.... M26 Mass-ra nincs se proficiency,se mastery dogtag
Minden más sz..rra van...
Kénytelen leszek valami mással sz...atni,mert így hiába öldöklök vele[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
pohár
félisten
még mindig jól játszik Mongol meg Enigma
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jesszusom. Nem bírtam végignézni, mert belefájdult a fejem a zenébe meg ebbe a túl sok effectelésbe. Amúgy Metrón mekkora lowakkal játszhattak, hogy nem vették észre...
Amúgy: [link] döntetlen lett a kör vége és összefosta magát a rendszer XD
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
pohár
félisten
az hát
most nézem, már csak 4 késelés és 3 hs hiányzik az L96-hoz
-
HollyBoni
veterán
Azt hiszem mégis GPU limites vagyok. Ha lehet hinni a mérőknek,akkor 99%-os GPU kihasználtság és 70%-os CPU kihasználtság mellett leesik 45 fps-re.
-
TGaben
tag
Köszönöm mindenkinek aki próbál segíteni! Tényleg! Nem gondoltam volna,h ennyire foglalkoztok 1 ilyen béna "játékossal" is. De végül is ez a PH!. Nagyon jó "kis" társaság van itt. Szerintem jegelem 1 ideig a dolgot, aztán, ha már hiányzik, csinálok helyet az ssd-n, mert szerintem a vinyó is "lassítja" amin volt. Nem mindenáron akarom eladni, bár valaki már érdeklődött is, és jól jönne a pénz érte, csak valszeg 2 nap alatt a seggére vernék (jó, ha fél áron el tudnám adni kb), és azért a BF ennél többet ér. És tényleg csapat játék, csak akikkel klánba voltam, ritkán voltunk fent egyszerre, szal maradt a magányos akciózás. És az idegen squad-okról meg tudjuk,h ritkán vannak 1 helyen a tagok Valaki irta a HC szervereket, próbáltam 1-2-őt, és az igaz amit leirt,h nincs spot meg hasonlók, de ha normálon alig veszem észre az ellent, akkor HC-n? Pedig a látásommal nincsen baj, mármint játékon kívül, úgy látszik, agyban nem vagyok ott a szervereken, nem tudom. 1280-ba játszottam az fps miatt, lehet nem annyira élesek a texturák, vagy valami beállításon kéne csak változtatni. Bocs a hülye fogalmazásokért, este van. Még 1x köszi az építő hozzászólásokat, jól is estek.
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
HollyBoni
veterán
válasz TGaben #39739 üzenetére
Én tuti nem tudnám lettenni a játékot,szerintem te se tedd. Engem csak ez a játék tud lekötni,semmi más. Most karácsonykor összeraktam egy elég alsókategóriás PC-t,amin azért már futottak a játékok. Kipróbáltam vagy 20 játékot,abból kettő tudott lekötni 20 percnél tovább. A legújabb Assassin's Creed,és a BF3.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lengyelország-Magyarország Rush mód: 5-3
Bazaar-on szétvertük őket, Tehran-on kikaptunk sajnos. Egy elég szemét húzást csináltak Tehranon, felment egy recon a felüljáróra MAV-val és oda spawnolt minden enemy.
(De persze ez nem tíltott...)Live-Die-Respawn
-
madgie
titán
"Jesszusom. Nem bírtam végignézni, mert belefájdult a fejem a zenébe meg ebbe a túl sok effectelésbe."
Dettó, az egész videóban a C4-es repcsi tetszett csak igazán, az erőltettet ritmus slo-mo különösen idegesítő. No meg igen, Metro-n az a sok bamba arc, egy normális szerveren már rég kilőtték volna az első 870 MCS lövés után.
-
HollyBoni
veterán
Jobb alul ahol jelzi az ammo-t alatta van egy kis csík,mellette egy lakat. Ez mi célt szolgál?
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest