- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
A spoiler formázás elérhető a topikban, kérlek használjátok!
▼ Fontos tudnivaló a PC-s változattal kapcsolatban! ▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Játék kivégezve!
50 óra se kellett hogy meglegyen a teljes befejezés, a szar pc port ellenére eszméletlen jó ez a játék, kár hogy több se lesz.
-
Adam_Shepard
addikt
Visszatalálós
.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a kép eddig a legjobb.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
davidsone
addikt
Van valami plusz tartalom v feladat ha 100%-ra kivan játszva?
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
Szeretném a kártyákat összegyűjteni.
Valaki?
Amik hiányoznak: batman, arkham knight, batmobile..
-
Edem05
őstag
válasz Adam_Shepard #1919 üzenetére
Szerintem itt próbálkozz: [link]
-
Adam_Shepard
addikt
A kérdésem:
88% -on vagyok és azt szeretném tudni hogy a Deathstroke küldetések mikor jönnek? Van pár tűzoltó még meg egy csomó Riddler feladat hátra. Vagy az is DLC?(160) .
-
gyimger
őstag
válasz Adam_Shepard #1922 üzenetére
Miután elverted Arkham Knightot, utána Deathstroke veszi át a milícia vezetését. "The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
Kijött egy új, méretes patch.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyimger #1926 üzenetére
Nekem nem tölt semmit.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
wjbhbdux
veterán
válasz Bjørgersson #1927 üzenetére
opcionalis beta patch, steam game tulajdonsagokban kell kivalasztani ha tesztelni akarod (hibak elofordulhatnak).
uj options menu:/s
-
Bjørgersson
félisten
válasz wjbhbdux #1928 üzenetére
Ja, ok... Élsimításnál egyébként hogyhogy csak on/off kapcsoló van? Mit használ egyáltalán, FXAA, TXAA, SMAA?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
gyimger
őstag
válasz Bjørgersson #1929 üzenetére
Igent, meg nemet.
Alig több, mint 600mb a patch, nem várok csodát.[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyimger #1930 üzenetére
Hueahauehauehauaehea, de kis vicces vagy.
-
gyimger
őstag
branches/rollback_test/description: test and then delete
Kár is letölteni ezt a bétát.
-
gyimger
őstag
Ahogy a játékot, a patchet is visszaküldték oda, ahonnan jött.
-
wjbhbdux
veterán
-
.LnB
titán
Úgy néz ki csak lesz ebből valami: [link] Remélem nem volt még, ha igen bocsi.
Én is még a patch-re várok. Nekem játszhatatlan. Igen öreg a gépem. De ha megnézzük a MGSV-öt azért az fix 60fps-sel fut High beállítások mellett.
Úgy terveztem megjelenik az AA akkor végigjátszom a MGSV megjelenéséig, így most év végére került a AA végigjátszás..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Anubris #1939 üzenetére
Szerintem az lenne a minimum, hogy azokat minden PC-s ingyen megkapja. De nem nagyon hallani ilyet. Én nem hallottam. És ez így elég gáz. Sokan várnak szerintem a patch-re, elég ciki ez így. És pofátlanok, nem adnak ajándékot kárpótlásul. Picit felháborítónak tartom.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz FollowTheORI #1941 üzenetére
Miért nem érted amit írok? Leírtam azt is, hogy miért gondolom így.
-
nagyúr
Amit ajándékra meg kártpótlásra költenének, azt épp most teszik bele a játékba hogy jól fusson.
Késtek vele... na és?
Ma már minden késik, akinek meg nem tetszett visszakérhette a pénzét.Szerintem telejesen jogos hogy nem fogják ingyen odaadni a munkájukat.
Te sem adnád, ha késnél valami melóval. (Hacsak nincs kötbér rá, hogy még te fizetsz természetesen.)
Épp elég az a plusszmunka (ingyen), amit még beleteszel.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
.LnB
titán
válasz FollowTheORI #1943 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Én igen is ingyen adnám kárpótlásul. Mert nem késtek vele, időben megjelent. Csak éppen elfogadhatatlan formában. Ezért égne a pofám és kurva sok bocsánatkérés közepedte kárpótolnám a rajongókat akik hónapokat vártak az alapjátékra, majd mivel az játszhatatlan lett, még hónapokig vártak a javításra.
-
addikt
válasz FollowTheORI #1943 üzenetére
Az a pluszmunka, amit beletesznek, már az alapban benne kellett volna, hogy legyen. Még szerencse, hogy nem kérnek érte pénzt. Nem emlékszem, hogy valahol is írták volna, amikor előrendeltem, hogy beta verziót kapok és még majd fizetnem kell a normálisért
-
nagyúr
válasz HussarF #1946 üzenetére
Senki nem mondta hogy nem hibáztak (emberi dolog).
És fizetned kell? Nem. Akkormeg?De jelenleg annyi van hogy később jelenik meg, úgy kell felfogni.
Amikor előrendelted, gondolom mindegy volt mikor jelenik meg idén (mármint ez az 1-2 hónap nem hiszem számított volna).
Amit kiadtak azon való felháborodás jogos, amit korrigálni fognak (remélhetőleg jól).
Ezen felül szerintem irreális ajándékot várni, hogy "jajj pici PC játékosok egyem a szívüket" alapon a késésért.
Az UBI a Unity botrány után sem adott szinte semmit... ott is csak azért volt igazi "kárpótlás", mert az SP megszűnt. Vagyis amit ígértek sosem teljesítették volna, és csak az SP tulajoknak.
BF4 is botrányos volt, ott sem adtak ingyen szinte semmit... és így tovább.Nem nagyon rémlik olyan eset ahol a késés/javítás miatt ingyen adtak volna bármit is... AAA játékoknál meg pláne.
GTA V is csúszott nem kicsit, nem láttam ezért kárpótlást sehol pl.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Adam_Shepard
addikt
válasz FollowTheORI #1947 üzenetére
Am I eligible to receive a free Ubisoft game?
If you purchased the Season Pass or Assassin’s Creed Unity Gold Edition (which includes the Season Pass), you are eligible to choose one free game from among a select list of Ubisoft titles.* These are:
The Crew
Far Cry 4
Watch Dogs
Assassin’s Creed Black Flag
Rayman Legends
Just Dance 2015.
-
addikt
válasz FollowTheORI #1947 üzenetére
Ideális fogyasztó vagy, le lehet nyomni a torkodon bármit, úgy látom. A cégnél, amelyiknél dolgozom, szoktam látni a szerződésekben, hogy késlekedés esetén naponta milyen nagy összegekkel kötbéreznek. Megvolt, hogy mi a határidő, és nem teljesítettek elfogadhatóan. Nem kaptam meg, amiről szó volt, még szép, hogy ezért kárpótlás jár, az, hogy kijavítják, még csak a minimum minimumja.
-
nagyúr
válasz HussarF #1949 üzenetére
Nem, ha valami rossz amiért fizettél azért lehet felháborodott, mint írtam is.
De ajándékot várni plusszban (ha javítják), nem várnék el.
Pl elromlik a porszívód, kicserélik azért te még vársz ajándékot?A kötbért pedig említettem előtte is... lám nem olvastad el figyelmesen.
AK szerződésben volt kötbér feléd?
Visszakérhetted a pénzed? Igen.Na mindegy hagyjuk... igen vannak emberek akik verik a bolhafingon is a pultot, meg vannak akik csak akkor amikor tényleg nagy a baj.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hír Vélemény: Batman bedobta a törölközőt, a kiadó visszafizetheti a vételárat
- Hír Vélemény: Batman visszatért a Steamre, de nem kellett volna
- Hír Megérkezett a Batman: Arkham Knight legnagyobb PC-s javítása
- Hír Vélemény: az erőforrások kreálása öli meg az új Batman játékot?
- Hír Vélemény: Batman csúnyán hátba szúrta a PC-seket
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest